Sweetburlesque Anmeldelser 26

4,7

4,7

Sweet burlesqe er et meget særligt…

Sweet burlesqe er et meget særligt sted. Der er plads til alle og dansen giver øget selvværd og kæmpe energi.
Det er et fællesskab, jeg ikke oplever andre steder.
Kom og vær en del af det. Du vil aldrig fortryde. Vi passer på hinanden

8. december 2025

Magisk dansestudie

Magisk dansestudie. Man går altid hjem fuld af energi med et smil på læben. Jeg har danset i sweetburlesque i mange år fordi undervisningen er i top, underviserne er de dejligste mennesker og ligeså er dem der kommer og danser på holdet sammen med dig. Kom træt og gå glad.:)

11. marts 2025

Fredagsgroove “Hang up your stocking”

Jeg var til mit ynglings-fredagsgroove “Hang up your stocking” med indehaver af Sweet Burlesque, AK! Som altid gik jeg derfra med en masse energi og smil på læben og følte mig så kvindelig! AK er mester i at lave sexede koreografier, og jeg går altid fra hendes julegroove med en masse energi og power. “Hang up your stocking” er nu blevet en fast tradition, som jeg glæder mig til hvert år! Så er julen skudt i gang ❤️

29. november 2024

Helt fantastiske

Helt fantastiske, imponerende og dygtige dansere! Leverede underholdning i top niveau!

De har været fantastiske at arbejde med hele vejen igennem! Kæmpe anbefalelse herfra <3

21. september 2024

Fantastisk undervisning og stemning

Fantastisk undervisning og stemning.
En helt unik atmosfære, hvor det handler om at have det sjovt. De får en til at føle sig velkommen og tryg. De har været søde til at hjælpe mig med at få refunderet nogle penge og sikre jeg fik studierabat, da jeg klokkede i betalingen. Man bliver velinformeret og inviteret til et socialt fælleskab. Har kun meget gode ting at sige!

2. september 2024

Besvarelse fra Sweetburlesque

Mange tak for den fine anmeldelse

Afsted med dig

Når du danser her, støtter du en forrygende kvindelig iværksætter, bakker om et gennemsyret budskab om body positivity, du får nye dansevenner, en ordentlig kanyle danseglæde og motion oveni. Kom dog afsted :) PS: Og bare vent, til du ser badeværelset ...

12. september 2024

Besvarelse fra Sweetburlesque

Mange tak og ja vi er meget stolte af vores pinke badeværelse og vores skønne elever!

Inkluderende dansefællesskab

Det mest inkluderende, opløftende, opbyggende og fantastiske dansefællesskab jeg har været en del af. Alle aldre, niveauer, former, farver, typer bliver hyldet og man kommer i kontakt med sin femininitet på en ny måde.

10. september 2024

Besvarelse fra Sweetburlesque

Tusind tak - det betyder meget for os at høre din mening!

Sweet Burlesque danner rammen for et…

Sweet Burlesque danner rammen for et trygt, sensuelt og omfavnende rum, hvor dans og flirt kombineres i smukke koreografier der fremvises i gennemførte shows.
Som ny i dansens verden, var jeg både spændt og nervøs for at prøve Burlesque, grundet det sensuelle aspekt i dansen. Men samtidig var det spændingen ved samme sensuelle aspekt som fik min opmærksomhed.
Jeg mærkede med det samme den varme og velkomne stemning i dansestudiet, fra både danselæren og de andre dansere på holdet.
Burlesque blev hurtigt en vigtig del af min hverdag. Det gav mig et rum, hvor jeg kunne udtrykke mine følelser gennem bevægelser, lære at omfavne kærligheden til mig selv og forstå mig selv bedre. Jeg blev grebet af det så hurtigt at jeg efter én sæson nu går på tre hold. Underviserne er dygtige og fulde af god energi og jeg har allerede skabt en masse nye venskaber til mine med-dansere.

Jeg kan ikke anbefale Sweet Burlesque nok! <3

9. september 2024

Tusind tak for denne uddybende anmeldelser <3

Absolut bedste dansestudie

Der er altid helt fantastisk stemning, fantastiske undervisere og plads til alt og alle! Uanset om man er nybegynder, intermediate eller har danset i mange år, kan man finde et passende hold!

9. september 2024

Fantastisk danseskole!

Sweet Burlesque er en fantastisk god danseskole med fokus på burlesque og alt som er frækt, feminint og forførende. Jeg var nervøs, da jeg første meldte mig til et hold, fordi jeg aldrig havde danset før, men hos Sweet Burlesque er alle velkomne - uanset danseerfaring, køn eller kropstype. Jeg har prøvet flere forskellige hold efterhånden, og de har alle været rigtigt gode med dygtige, engagerede lærere. Kæmpe anbefaling herfra!

2. september 2024

Besvarelse fra Sweetburlesque

Vi er meget glade for at høre at vi har kunne møde dig, trods nervøsiteten - tak for din anmeldelse <3

Sweet Burlesque er en unik danseskole

Sweet Burlesque er en unik danseskole og er alt hvad jeg kunne ønske mig! Underviserne er fantastiske, energiske og nærværende. Alle typer kvinder er velkomne - og de kommer alle med en hjertelig energi og opbakning.
Her er plads til træningstøj og fræk lingeri - men det er nok mest det sidste man ser mest af. 😇
Vi, der ønsker det, optræder sammen og det er en fest i sig selv.
Min eneste ærgelse er, at det tog mig flere år at tage tilløb til at komme derhen.
Bemærk at alle kan prøve at være med på forskellige alle fredage.

2. januar 2023

Besvarelse fra Sweetburlesque

Mange tak for den fantastiske anmeldese!

Sweet Burlesque er alt jeg har ledt…

Sweet Burlesque er alt jeg har ledt efter i en danseskole.

Sjovt, udfordrende, underholdende, ambitiøst og bare helt igennem fantastisk.

Instruktørerne er sprængfyldte af energi og entusiasme og ikke mindst tålmodighed, når trinene driller.

Det er et sted fuld af support og women empowering og jeg elsker det.

Varmeste anbefaling herfra.

4. december 2022

Besvarelse fra Sweetburlesque

Det er vi så glade for at høre!

Vis anmeldelser på alle sprog. (26 anmeldelser)