Superfint bemötande efter jag gjort beställning och glömt fylla i rabattkod så fixades det super snabbt och enkelt så jag kunde erhålla min rabattkod ändå. Tack snälla för det/ Linda
Virksomheden har svaret
Först och främst gick beställningen enkelt att göra och leveransen kom snabbt på utsatt tid. Dock hade det hänt en grej med studentplakatet under transport så jag kontaktade deras kundtjänst. Där fi... Se mere
Virksomheden har svaret
Alltså verkligen jätte fint jobbat av henne, hon bemöte mig så professionellt och hjälpte mig genom mitt problem steg för steg. Jätte tydlig och gav flera exempel på hur vi skulle lösa de.
Virksomheden har svaret
Fick snabbt svar då jag skickade ett mail för misstänkte att ordern kommit bort då det hade gått mer än 1 vecka. Fakturan låg på klarna men ingen order fanns. Kajsa som jag haft kontakt med var väldig... Se mere
Välkommen till Sveastudent.se – din partner för ett oförglömligt studentfirande! Vi på Sveastudent.se brinner för att göra din studentdag så speciell som möjligt. Därför erbjuder marknadens största utbud av studentskyltar och personligt designade studentplakat som hjälper dig att fira stort! Vi har allt du behöver för att sätta guldkant på studenten. Sveastudent.se - Sveriges ledande studentexperter
Terminalvägen 8, 24642, Löddeköpinge, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Supersnabb respons vid en fråga samt väldigt tillmötesgående efter en miss av mig!

Besvarelse fra Sveastudent
Snabb återkoppling och mycket hjälpsam personal för att allt ska bli bra inför studenten.

Besvarelse fra Sveastudent
Snabb kontakt och mycket fint och proffsigt bemötande av Anna. Inväntar nu leveransen och hoppas och tror att det blir bra.

Besvarelse fra Sveastudent
Anna på kundservice visade ett fantastiskt engagemang och bra service i samband med min beställning av studentplakat.
Det är så kundservice ska fungera, toppen.

Besvarelse fra Sveastudent
Att Anna förstod min stress, tack för ditt vänliga hjärta!

Besvarelse fra Sveastudent
Fick en fantastiskt fin service av Anna. Lätta att göra beställningen och snabb återkoppling

Besvarelse fra Sveastudent
Så bra service och bemötande då det blev fel på min skylt !

Besvarelse fra Sveastudent
Jag hade av misstag gått in på en annan sida än jag tänkte, för att beställa studentplakat och därför fungerade inte rabattkoden.
Anna på Svea Student ordnade så att jag fick en rabatt av dem, fast det var mitt misstag ☺️

Besvarelse fra Sveastudent
Jättefin hjälp från början till slut. Trevligt, vänligt och professionellt bemötande.
Vi är så nöjda!

Besvarelse fra Sveastudent
Jättefint plakat jag fick hem och superkvalitet ✨✨✨✨✨

Besvarelse fra Sveastudent
Mycket Fin kvalitet på plakatet! Snabb och proffsig hjälp från deras kundtjänst.

Besvarelse fra Sveastudent
Riktigt bra kvalitet på skylten. Stod emot regn och vind. Bra bildkvalitet. Supersnabb leverans, beställde på söndagen och hämtade upp på tisdagen.
Köpte dessutom girlanger och även dessa motstod störtskuren.

Besvarelse fra Sveastudent
Super bra support när jag missade att fylla i namn på studenten… Jag rekommenderar alla att beställa! Snabb leverans och betalning via klarna.

Besvarelse fra Sveastudent
Snabb, tydlig och trevlig respons.
Leveransen dröjde något, men det löste Annie effektivt. Tack! 🙏🏻

Besvarelse fra Sveastudent
Blev lite försenad med min beställning, men tack personalen som var snabba på att svara och skicka min plakat 😍 bästa ni🙏🏻💓

Besvarelse fra Sveastudent
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.