Bondefangeri
oplevelsen var sådan set god indtil jeg fik regningen. jeg havde sagt jeg ville have en almindelig undersøgelse og en tandrensning og så sagde jeg ja til at de måtte tage to billeder men så udover dette var jeg blevet ekstra faktureret 634,72kr for to tandrodsrensninger og forbyggende individuel behandling som jeg ikke vidste jeg havde fået. så i alt blev dette 1219.92kr
det kan man jo ikke bare gøre uden at sige det til personen som ligger i stolen.
Jeg bestemte mig derfor for på en pæn måde at udtrykke min utilfredshed og gik tilbage og forklarede hvorfor jeg følte mig bondefanget i pludselig at skulle betale et meget større beløb, end jeg på noget tidspunkt havde forestillet mig, at jeg skulle betale. Tandlægen som jeg havde haft og som er ejer af denne klinik kunne på ingen måde forstå min frustration/undren over beløbet også selvom jeg prøvede at forklare min side af sagen med udgangspunkt i at jeg fx var håndværker og lavede noget arbejde for en kunde, hvor vi var enige om prisen men hvor jeg så efterfølgende sendte ham en regning på det dobbelte fordi jeg havde lavet noget ekstra uden at fortælle kunden at det havde jeg lavet. Tandlægen var dog stadig ikke lydhør og virkede faktisk til slet ikke at forstå, hvad jeg mente og jeg måtte indse, at jeg ikke ville få noget ud af det.
Jeg anbefaler derfor ikke dette sted med mindre, du er ligeglad med hvad det kommer til at koste.