Normann Olsen MultiService kan ikke anbefales til etablering af skruefundament
Vi valgte Normann Olsen MultiService da de i de indledende samtaler gav indtryk af at ville være behjælpelige og rådgivende i forbindelse med etablering af skruefundament, da det ikke er en særlig udbredt teknik. Der tog vi fejl og kan derfor på ingen måde anbefale dette firma til den type opgaver. Hverken os eller de øvrige håndværkere har fået den fornødne vejledning eller hjælp og vi har været nødsaget til at spare med et konkurrerende firma (BAYO.S SKRUEFUNDAMENTER) og en ingeniør. Dette har gjort byggeriet meget mere besværligt og noget dyrere end først antaget.
Da opgaven var udført rejste vi kritik af arbejdet generelt, da 5 af de 20 skruer var placeret med betragtelig fejlmargen i forhold til fald, højde og placering, som betød betydeligt ekstraarbejde fra de øvrige håndværkere. Vi fik dette vurderet af flere uvildige entreprenører, men firmaet har på intet tidspunkt ville anerkende eller udbedre fejlene. Vi måtte også spørge adskillige gange for at få bekræftet at skuernes bæreevne var tilstrækkelig, når HEB-bjælkerne blev placeret yderligt på skruerne (flangen). Foruden det mangelfulde arbejde blev vi faktureret for forgæves fremmøde og en udvidet styrketest, som vi på intet tidspunkt havde eller kunne acceptere. Først da vi truede med retssag, accepterede ejeren at kreditere de to ekstraomkostninger og vi betalte ekstraregningerne til de øvrige håndværkere. Flere af firmaets handelsbetingelser strider desuden imod Købelovens bestemmelser i forhold til forbrugerkøb og fakturaen som blev fremsendt var med 3 dages betalingsfrist.