Surinaamsetoko Anmeldelser

4,3

Surinaamsetoko bood aan om kosteloos mijn bestelling nogmaals te sturen. Nadat mijn bestelling wel erg lang duurde en bleek ook dat het was zoekgeraakt door de bezorgdienst. Hiermee was ik geholpen en... Se mere

Ten eerste superblij dat ze in heel Nederland en daarbuiten leveren. Ben net verhuisd van Amsterdam naar Limburg en wist wel dat ik mijn heerlijke Surinaamse producten niet in een dorp in Limburg... Se mere

Zending binnen anderhalve dag bezorgd. Handig omdat er ook diepvries artikelen in zaten. Makkelijk te volgen via de Post Nl app. Ze hebben ook producten die ik in Limburg niet kan kopen. Bespaa... Se mere

Ondanks dat ik de eerste keer de verkeerde bestelling had ontvangen, ben ik erg blij met de Surinaamse Toko. Ze gingen vervolgens gelijk uitzoeken wat er was gebeurd met de bestellingen. Toen DHL v... Se mere

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

top levering

Bestelling werd snel geleverd. Lekkere verse producten zoals vis en groente. toppers. op naar de volgende aankoop.

2. september 2025

Echt een aanrader

Ik had voordat ik wilde bestellen nog een vraag over de verse groenten. Ik werd vrijwel direct vriendelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik mijn bestelling snel binnen. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug met nog een bestelling!

13. august 2025

Fijne ervaring

Nadat DHL de bestelling zoek was geraakt, heeft Surinaamse Toko erg vlot het probleem opgepakt en opgelost. Per mail erg goed geholpen en ga hier zeker nog eens bestellen.

25. august 2025

Mijn bestelling kwam bedorven aan omdat…

Mijn bestelling kwam bedorven aan omdat deze zonder koelelementen in een foambox werd verstuurd. Dit is misleidend, zeker omdat er op de website een foto van een koeltas naast de foambox staat, terwijl die er niet bij zit.

Wat het nog erger maakt: meerdere klanten hebben dit probleem al jaren geleden gemeld. Het bedrijf gaf toen aan dat ze bij volgende bestellingen hierop zouden letten, maar sindsdien is er niets veranderd en wordt er geen echte oplossing geboden.

In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, leggen ze de schuld bij de klant en vragen ze om bewijs, terwijl het duidelijk is dat bestellingen zonder koelelementen kunnen bederven. Toen ik om een oplossing vroeg, kreeg ik alleen een nietszeggende compensatie aangeboden.

Dit bedrijf neemt klachten niet serieus en toont geen respect voor klanten. Mijn advies: bestel hier niet.

5. august 2025

Aanrader

Aantal gekoelde producten besteld. Netjes en verzorgd verstuurd middels diepvriesbox. Erg tevreden, zeker aan te raden

17. juni 2025

Hele fijne inzet van de Surinaamse Toko

Toen DHL vervolgens het pakket stuk had gemaakt, zijn ze weer gaan kijken wat er mis ging tijdens het bezorgen.
Nu heb ik mijn bestelling eindelijk binnen en ben ik hier erg blij mee.

14. juni 2025

Erg teleurgesteld

Als zwangere vrouw die heel veel trek had in wat surinaamse lekkers heb ik hier een aantal dingen besteld maar ik ben erg teleurgesteld.
Podosi ijs was wit en het smaakte niet naar podosiri.
Awara ijs smaakte totaal niet naar awara
Dawet ijs smaakte naar melk met suiker
Bij de Markoesa ijs was smaak van Markoesa zoek.
Cacao ijs heel erg zoet
De ijsjes zijn dus een no go voor mij de smaken kloppen gewoon niet.

Podosiri 1liter fles was super waterig het leek wel limonade, het was niet te eten met kwak heel erg jammer.
Gestoofde kersen was niet meer goed.
Garnalen sambel is heel zoet en heeft geen garnalen smaak.
Diepvries Awara was helemaal bruin.
Nooit meer! Zonde van m'n geld.

6. juni 2025

Er dette din virksomhed?