Bestilte en trøje og fik ordrebekræftelse. Dagen efter fik jeg besked på, at trøjen var udsolgt i den valgte størrelse. Til gengæld blev jeg oplyst om andre tilsvarende trøjer, der var på lager. Så... Se mere
En helt igennem god og fantastisk oplevelse, og service i dag, den 5. Februar 2025. Jeg fik den bedste hjælp, vejledning og blev mødt med (meget) tålmodighed. Sødt, imødekommende og hjælpsomt personal... Se mere
Jeg valgte afhentning. Notifikationerne fungerede fint, selvom jeg gerne ville have haft lidt hurtigere opdateringer om status på afhentningen. Ellers var alt tiptop.
Jeg havde købt nye touring ski og behøvede hjælp til at montere nye Marker Baron bindinger. Jeg var i Aarhus og desværre havde en butik monteret mine bindinger forkert da de troede det var en large bi... Se mere
- nr. 11 af de 13 bedste virksomheder i Vintersportsbutik
- nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Kano- og kajakbutik
- nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Surfbutik
Surf og ski Aalborg har siden 1985 været specialiseret på varer indenfor windsurf, skiløb, snowboarding, rullerskøjtning og meget mere. Alle vores ansatte er entusiaster indenfor vores forskellige grene, og det ligger i vores DNA at rådgive vore kunder således de får de bedste varer til deres sport, niveau og behov. Det er vores mission at have det bredest mulige udvalg til vores kunder men skulle det ske at vi ikke har en specifik varer som efterspørges er vi altid åbne for at forsøge og få dette hjem. Samtidigt med at vi selv er udøvere indenfor vores grene er vi også tit på test turer hvor vi løbende holder os opdateret på hvad der rør sig på markedet og hvilke tekniske udviklinger der sker hos producenter og mærker, så vi altid kan yde den bedste service. “Vi elsker at have vores kunder i butikken, uanset om det er på vores webshop eller i vores fysiske butik. Det som gør os glade er selvfølgelig når vures service giver kunderne en god oplevelse, men det er mindst lige så fedt når vi f.eks. kan løse et problem for kunden og sikre os højeste kvalitet på det grej de har købt hos os!”
Kuhlausvej 11, 9200, Aalborg SV, Danmark
- info@surfogskiaalborg.dk
- www.surfogskiaalborg.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Fint gavekort leveret på næsten…
Fint gavekort leveret på næsten valgfrit beløb. Desværre står der ingen steder at man ikke får gavekortet straks, men man skal vente til en ansat tager sig sf det. De har dig lovet at sørge for at beskrive denne forsinkelse.
Horrible service og dårlig webshop oplevelse
Det desværre ikke første gang jeg oplever at horrible service og dårlig webshop oplevelse, derfor skriver jeg review. Det er mig et under at denne virksomhed stadig eksistere. Jeg har flere gange bestil varer i webshop, senest var her den 5. marts, og denne gang blev den sidste gang! Som VANLIG hørte jeg ikke noget fra dem, jeg kontakter dem efter 1 uge, og spørger til ordren. Da får jeg besked på at orden var annulleret og at "Emily" have kontaktet mig med besked om at en af varerne fra orden ikke var på deres lager og derfor var orden annulleret. Jeg blev ALDRIG kontaktet! Jeg bestilte 2 varer, mens andre online shop giver besked hvis en var mangler og så modtager en resten af ordren, men her annullere de den bare uden at kontakte.
Kæmpe god service!
Fremragende service og meget…
Fremragende service og meget imødekommende personale. Fik en rigtig god behandling til køb af et produkt, og det slår mig som et sted, som tager sine kunder alvorligt.
Fantastisk betjening og vildt…
Fantastisk betjening og vildt imødekommende personale, som løser problemer
Altid god betjening og fair priser :)
Fylder mig med løgn
På forretningens stort anlagte udsalg med start i dag finder jeg på hjemmesiden et sæt skitøj fra Peak (nedsat med 40%). Og ifølge hjemmesiden er det på lager i flere størrelser (både jakke og buks). Var i butikken for 2 dage siden hvor det også hang på bøjlerne. Nu er det dog pist væk fra butikken. Jeg spørger til det og får først at vide det ikke er sat ned og derfor fjernet fra butikken. Jeg insisterer på det er sat ned og viser deres egen hjemmeside hvor det står øverst i listen. Så begynder ekspedienten at blive meget ulden i munden og ændrer forklaring til hun ikke rigtig ved om de har det. Jeg beder om at tale med en anden ekspedient, der efter noget dialog smutter ud bag ved for at kigge efter varerne. Efter meget lang tid vender hun tilbage med en søforklaring om at de slet ikke har sættet og at de heller ikke har det i Aarhus, ligesom at hun uden nogen form for beklagelse kunne informere om at det nu også er slettet fra hjemmesiden. Iøvrigt står det stadig på hjemmesiden her 2 timer senere.
Det er rigtig dumt at lyve sine kunder direkte op i fjæset. Jeg kan sige at jeg aldrig kommer til at handle hos Surf & Ski Aalborg igen. Kunne jeg give 0 stjerner havde I fået det.

købt et nyt snowboard
købt et nyt snowboard, men det kunne så ikke gilde. så det skulle have et service til 45 eur.

Besvarelse fra Surf & Ski Aalborg
Tak for virkelig god service og…
Tak for virkelig god service og vejledning af køb af ski - de er helt suveræne - tak🙏🏻🤩😄

Besvarelse fra Surf & Ski Aalborg
Tusinde tak til Nicolai for super god…
Tusinde tak til Nicolai for super god service og ekspertise, super oplevelse og god handel, der var styr på det hele!

Besvarelse fra Surf & Ski Aalborg
Fuldstændig rod i både ordre og forsendelse
Vi købte to skipakker til vores ferie, men der gik fuldstændig rod i vores ordre. Men de er søde, når man taler med dem og vældig opsatte på at løse problemerne. Der blev bare ikke ringet tilbage som lovet, ikke koordineret mellem medarbejdere og aftalerne blev ikke overholdt.

Måtte ringe to gange
Måtte ringe to gange for at høre hvor min ordre blev af. Første gang fin jeg af vide at der var sket en fejl og de ikke havde den paddel på lager som jeg havde bestilt, anden gang sagde de at den skulle være sendt og at jeg burde have fået besked om at den var sendt, men havde ikke fået nogen besked først 3 dage efter fik jeg besked om at den var sendt.

Alt fungerede fint
Alt fungerede fint. De havde ikke den farve, jeg oprindeligt havde valgt, på lager, men jeg fik et venligt opkald om det var ok med en anden farve. Varen kom hurtigt og har fin kvalitet.

Besvarelse fra Surf & Ski Aalborg
blev ringet op og spurgt omkring…
blev ringet op og spurgt omkring levering god service

Besvarelse fra Surf & Ski Aalborg
Nemt at bestille, hurtig levering. Kan klart anbefale at bestille herfra

Besvarelse fra Surf & Ski Aalborg
Virkelig god og kompetent vejledning
Virkelig god og kompetent vejledning. Købte uv-udstyr. God atmosfære i butikken. Fleksibel at handle med. Bare godt.

Besvarelse fra Surf & Ski Aalborg
Vælger surf og ski igen næste gang 🤩
Rigtig god hjælp ved leje af ski-pakke. Grundet aflysning af færge og dermed skiferie, vælger surf og ski at refundere pengene på leje, trods at vi har haft dem i 2 dage (dog uden brug af disse).