Jeg fik god hjælp både telefonisk og i butikken. Bestilte nogle varer fra netbutikken og fik dem leveret i butikken, så jeg kunne prøve og tilbagelevere direkte i butikken. Det blev en del ændringer... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Surfbutik
- nr. 6 af de 7 bedste virksomheder i Kano- og kajakbutik
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Reparation af ski
- nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Skibutik
- nr. 6 af de 6 bedste virksomheder i Snowboardbutik
- nr. 10 af de 14 bedste virksomheder i Vintersportsbutik
Danmarks største specialbutik indenfor vand- og vintersport. To store fysiske butikker i Aarhus og København + danmarks førende webshop med tusindvis af varer til lynhurtig levering eller afhentning. Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en speciel butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.
Gåseagervej 12, 8250, Egå, Danmark
- info@surfline.dk
- www.surfline.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Meget hurtig forsendelse
Super hurtig og rigtig levering af …
Super hurtig og rigtig levering af varer i præcis den kvalitet jeg forventede
Det er simpelthen for dårligt
Det er simpelthen for dårligt. Vi købte et par bindinger til Black Friday, men kun fordi vi først havde skrevet med jer og fået bekræftet, at de var på lager, og at I ville montere dem gratis. Derfor turde vi godt købe skiene et andet sted.
At I så flere dage senere skriver, at de alligevel ikke er på lager, holder ikke. Det bliver kun værre af, at I prøver at spise os af med en anden vare, der har en værdi på 500 kr. under den model, vi faktisk har købt. Det er slet ikke i orden.
Nu står vi med et par ski uden bindinger. Vi kan ikke længere få de rigtige bindinger på tilbud andre steder, og vi har mistet den gratis montering. Vi føler os virkelig dårligt behandlet.
Fantastiske unge mennesker
Fantastiske unge mennesker - ekstremt serviceminded og et kæmpe overskud.
Så dejligt at opleve unge mennesker, der brænder for det, de laver og lytter til mig som kunde.
Tusind tak for et fedt besøg i dav
Fin løsning af manglende vare på lager.
Fin vejledning på net og i butik
Fin vejledning på net og i butik. God vejledning og hurtig levering
Mega fin service!
Hurtig levering 👍
Meget fint service
Varen kom hurtigt. Jeg havde købt en forkert størrelse. Suste forbi butikken. Byttet med et smil.
Intet at klage over. Tværtimod.
God pris og hurtig levering
Hurtig ekspedition.
Hurtig ekspedition.
Varen er en gave, som først gives den 6.december, så jeg kan ikke sige noget om den. Går dog ud fra, toesocks er OK.
Surfline havde fået en forkert…
Surfline havde fået en forkert størrelse skistøvle hjem i forhold til vores bestilling. Halvanden times ventetid i butikken på finde ud af at størrelsen var forkert. Venligt og vidende personale.
Særlig tak til Niels Ø for at hjælpe da…
Særlig tak til Niels Ø for at hjælpe da ingenting gav mening 🤣🙂 handler bestemt der igen. Nu afventer jeg bare at han ringer med en sweet black friday deal på en 14" sup og en tørdragt 😉
Butik med god energi
Jeg besøgte butikken i går for at købe skistøvler, der skulle tilpasses. Der var lang ventetid, hvilket flere medarbejdere undskyldte når de gik forbi. Men det betød intet for os. Vi nød at betragte de meget engagerede unge medarbejdere og se den energi de alle lagde i arbejdet. Alle var smilende og effektive og jeg fik en fantastisk vejledning og service af Magnus da det blev min tur. Kan kun anbefale butikken.