Surfline Anmeldelser

3.085

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 251 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser den hurtige forsendelse og levering, og mange fremhæver den fremragende service og det hjælpsomme personale. Folk sætter pris på den personlige vejledning og den effektive håndtering af ordrer, hvilket ofte resulterer i en problemfri oplevelse. Mange kunder er også tilfredse med produkterne, som de finder gode og passende til deres behov. Dog oplevede nogle kunder problemer med forkerte leverancer, manglende dele eller varer, der ikke passede, hvilket skabte frustration. Enkelte anmeldere nævnte også en ubehagelig oplevelse med personalet eller lang leveringstid på lagervarer.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkter, hvor nogle kunder er tilfredse med deres køb og... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice, hvor mange roser den hurtige ordrekonfirmation og... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange fremhæver en super god og hurtig serviceoplevelse.... Se mere

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som imødekommende, hjælpsomme og... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af ordreprocessen, hvor nogle oplever hurtig ordrebekræftelse og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte to produkter og modtog kort tid efter. Begge produkter er super fin kvalitet, desværre er det ene produkt bare ikke det jeg bestilte og jeg får umiddelbart intet svar retur hver gan... Se mere

Jeg fik god hjælp både telefonisk og i butikken. Bestilte nogle varer fra netbutikken og fik dem leveret i butikken, så jeg kunne prøve og tilbagelevere direkte i butikken. Det blev en del ændringer... Se mere

Smuk og ren service – på alle måder! Jeg havde indleveret min Kokatat-tørdragt til service i USA – men havde overset den lille detalje, at den skulle afleveres vasket. 😅 Efter turen fra Silkeborg... Se mere

1. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Surfbutik
  2. nr. 6 af de 7 bedste virksomheder i Kano- og kajakbutik
  3. nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Reparation af ski
  4. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Skibutik
  5. nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Snowboardbutik
  6. nr. 8 af de 14 bedste virksomheder i Vintersportsbutik

Danmarks største specialbutik indenfor vand- og vintersport. To store fysiske butikker i Aarhus og København + danmarks førende webshop med tusindvis af varer til lynhurtig levering eller afhentning. Surfline har eksisteret som specialbutik inden for vand og skisport siden 1982. Vi er en speciel butik med specialuddannede specialnørder (og flinke folk) som ekspedienter. I butikken sætter vi en ære i at tage os tid til at sætte os ind i dit behov og drømme hvad enten de omhandler vand eller sne. Vi ved noget om de ting vi sælger og vi tester selv gearet på ture og ekspeditioner.

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(3.085)

Bestilte en Head Protector 13 Full Heel…

Bestilte en Head Protector 13 Full Heel Release binding fra deres hjemmeside. Der stod at de ville afmontere min gamle binding og sætte den nye på.
Jeg bestilte og betalte med mobilepay, og pengene blev reserveret.
Efter et par dage ringende jeg til butikken og spurgte hvornår bindingerne kom. Jeg fik af vide at der var udfordringer med mobilepay og ordren var aflyst. Men de var søde at bestille den igen.
Jeg ringede i dag og spurgte om hvornår bindingerne kom.
Nu blev jeg mødt med at de kunne ikke bestilles, de skulle købes sammen med et par ski. Nu kunne jeg ekstraordinært bestille dem igen men til 3 x prisen.
Jeg gik ind efterfølgende ind på deres hjemmeside og kunne se at teksten er blevet ændret. Har screenshot af det første tilbud.
Tilbudet var godt, men ikke urealistisk. 40% af hvad jeg har fundet dem til på nettet i en anden farve, uden tilbud.

De har tydeligvis lavet en fejl, da de har ændret teksten. Men at de så ikke står ved det, først pga en fejl med deres mobilepay og efterfølgende når en af deres egne ekspedienter bestiller dem til prisen, men er frække nok til at sige at nu skal man betale 3 x så meget, er bare dårlig kundeservice. Så pas på med at tro på deres tilbud.

3. juli 2026
Surfline-logo

Besvarelse fra Surfline

Hej Kasper,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi må samtidig præcisere, at teksten på produktet stod klart og tydeligt.
Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man har opfattet et tilbud på en bestemt måde, men hvis man gerne vil misforstå en tekst, kan de fleste tekster misforstås. Det har aldrig tidligere været et problem for vores kunder, og vi har efterfølgende gjort teksten endnu tydeligere for at undgå tvivl fremover.
Vi beklager, at vi ikke kunne leve op til dine forventninger i denne sag.

Meget imødekommende

Meget imødekommende, hjælpsom ærlig og tålmodig ekspedient, der gav sig god tid til at vejlede en nybegynder indenfor kajak. Mine køb lever helt op til forventningerne.
Desuden meget hurtig afsendelse - da jeg efterfølgende valgte at bestille yderligere on-line.
Virkelig god service hele vejen igennem.

26. maj 2026

Hurtig forsendelse og rigtig godt…

Hurtig forsendelse og rigtig godt produkt. Købte nogle GUL våddragter til mine to drenge. De er normal str drengen og våddragterne passer lige akkurat. Så er barnet lidt stort skal du nok tjekke størrelses skemaet om det er en størrelse større

27. maj 2026

Pas på med priserne

Bestilte en våddragt (som var på tilbud, -10%) som desværre var for lille, og sendte den derfor retur igen. I mellemtiden prøvede jeg dragten i deres butik i Odense, for at kende den rigtige størrelse, og bestilte herefter online for at få en helt ny dragt som ikke havde været prøvet før af flere andre.
I mellemtiden havde Surfline valgt at sætte prisen op til normalprisen. I forbindelse med ordren, spurgte jeg om de ville yde den service, at sælge til tilbudsprisen når nu det principielt blot var en ombytning - det ville de ikke.
Nu 3 dage efter jeg har fået dragten, har de sat dragten på tilbud igen til -10%.

Jeg syntes det er dårlig stil over for deres kunder, som egentlig bare vil være sikker på at størrelsen er korrekt.

Den eneste årsag til 2 stjerner, er fordi varen kom hurtigt.

26. maj 2026