Superdry DK Anmeldelser

2.993

2,3

www superdry dk er en Fupfirma. Hvis du vil have Superdry, kan du bedre bruge Zalando eller Boozt. Kundeservice eksisterer ikke. Det er nu 2 uger siden, jeg bestilte en trøje, men jeg har stadig ikke... Se mere

Elendig kunderservice! Køber julegaver i deres webshop. Superdry.dk kalder de det, men varen sendes fra Belgien. Jeg får de forkerte vare og ordren er delt op i to pakker. De vil have at... Se mere

Omstændelig og dyr returproces, hvor man selv skal printe og betale returblanket og porto. Pris:8€ Nedtur! Tog desværre for givet at der var betalt og vedlagt returseddel i pakken. Handl Superdry... Se mere

En potentiel dårlig købsoplevelse endte trods alt godt. Havde købt en jakke som bare ikke lige var mig. Returnering er desværre bare i Belgien hvilket ville koste 295 kr at sende retur da man ikke har... Se mere

1. Skønhed og velvære

Inspired by the spirit of adventure and crafting premium products sustainably, Superdry is an exciting contemporary brand that fuses vintage Americana and Japanese-inspired graphics with a British style. They are characterised by quality fabrics, authentic vintage washes, unique detailing, world-leading hand-drawn graphics and tailored fits. Superdry is built on style and celebrates this through five unique style choices/brands: Original & Vintage, Superdry Studios, Superdry CODE, Superdry X; and the Performance Sport Division. Superdry’s ambition is to become the most sustainable listed fashion brand on the planet by 2030 and, in 2021, won numerous industry accolades including the ‘Positive Change Award’ at the Draper’s Sustainable Fashion Awards.

Under middel

3 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.993)

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

superdry.dk skal sendes på egen regning retur til Belgien.

købte noget tøj på superdry.dk og en jakke skulle retur, det skal jo så sendes til Belgien og ingen retur seddel med, som man selv skal printe, ejer ikke en printer, og så kostede det iøvrigt 275 kr at sende retur. ikke det man forventer når man shopper på en .dk webadresse.
og så er ærmerne på deres jakke for korte til normaltbyggede nordiske personer.

16. februar 2022

Mega hurtig levering

Mega hurtig levering. Produktet passede og kvaliteten ifht. pris over forventning. Så er yderst tilfreds. Den eneste grund til 4 ud af 5 stjerner er udelukkende pga. en forventning om at påsyede vimpel på vil begynde at flosse..

12. februar 2022

Dyrt at returnere

Hurtig forsendelse og nemt at bestille. Dog er retur mega dyrt da label er ikke forudbetalt og det koster 100 kr at returnere to bluser! Skal sendes til Belgien. Aldrig mere!

7. februar 2022

Handler aldrig hos Superdry.dk merw

Jeg bestilte 2 stk polo t-shirts, en i str.M og en i str. L. Ved levering kan jeg se at der ingen forskel er på str. M og str.L og størrelsen er generelt ikke samsvarende ved norm størrelse.
For at komme i kontakt med kundeservice skal man ringe til England og så er der ingen returlabel i pakke og at sende retur koster 98kr. Hvis man ikke vil give 98kr for at sende retur, skal man helt ind til København for at aflevere returvarerne.
Kundeservice var elendig og ALT for besværligt at handle hos Syperdry.dk, gør jeg aldrig mere.
Jeg forsøgte også at ringe til butikken I Kobmagergade og ekspedienten var decideret ubehøvlet og til ingen hjælp eller forståelse, da jeg undrede mig over varerne og over hvor besværligt de gør det for kunderne, som ikke har prøvet at handle hos Superdry.dk før.

2. februar 2022

Var i Syperdry i dag. Århus

Var i Syperdry i dag. Gik 45 min i dametøj afdelingen, på 1. Sal, så ikke en ekspedient. Der kom mindst 10 kunder der op og gik igen. Fortrød vi købte en jakke der, skulle bare have fundet modellen og bestilt den på nettet. Vi ville have købt mere, hvis der havde været personale der oppe.
Der stod 2 personer ved kassen på stue plan.

5. januar 2022
Superdry DK-logo

Besvarelse fra Superdry DK

Hej Trine Bjerg, tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback med os. Hos Superdry ønsker vi at gøre vores bedste for at skabe en positiv shoppingoplevelse. Det er beklageligt at det ikke har været oplevelsen den pågældende dag, og håber vi får chancen for at hjælpe på et senere tidspunkt. Hvis du ønsker at tale med os om din oplevelse, bedes du kontakte os på 86 17 50 81. Vi håber at se dig igen i fremtiden.
Vh,
SL

Handlede i julen i butikken i Århus

Handlede i julen i butikken i Århus, og fik den mest fantastiske service af en ung kvindelige medarbejdere!! Hun var virkelig dygtig!
Mærket er min mands foretrukne og han er nu også blevet rigtig glad for jeres boxer shorts!

4. januar 2022
Superdry DK-logo

Besvarelse fra Superdry DK

Maibrit Janerka Mikkelsen, tak, fordi du tog dig tid til at skrive din 5 stjerne anmeldelse! Vi håber at se dig igen i fremtiden! Mange tak for din tid. Vi skal gøre alt hvad vi kan for at gentage succesen.
Vh, SL

Elendig kunderservice!

Elendig kunderservice!

Køber julegaver i deres webshop.
Superdry.dk kalder de det, men varen sendes fra Belgien.

Jeg får de forkerte vare og ordren er delt op i to pakker.
De vil have at jeg betaler for returporto til Belgien!

Magen til elendig kundeservice, der bevidst vildleder kunderne ved at kalde deres hjemeside for .dk!
Vil ikke anbefale nogen at handle på Superdry.dk!

29. december 2021

elendig kundeservice som slet ikke…

elendig kundeservice som slet ikke svarer! Jeg vil annullere min ordre 3 min efter afgivet bestilling. Kunne ikke komme igennem på telefon og skrev derfor 3 min efter til kundeservice. Inditl i dag (en uge senere) ar jeg ikke hørt noget fra dem. Men pakken blev bare sendt! Virkelig dårlig service at der er INGEN respons!!

27. december 2021