Dårlig oplevelse, Sunset Rødekro. Kolde pommes frites, ved alle 3 bestillinger, og desværre uengagerede, og ikke særlig servicemindede ansatte unge mennesker. Maden bliver bragt til bordet... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nordager 26, 6000, Kolding, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Vildt lang ventetid måtte rykke for maden. Da den endelig kom var den ene lavet forkert. Burger bollerne var kolde. Burgerne var smattede og kastet sammen. Måtte gå tilbage og få lavet om. Nu er ventetiden på over 55 min og maden er stdigt ikke dukket op. 2 omgang efter klage har varet 20 min. For 2 ens burgere.
25 min ventetid på mad som var bestilt i forvejen og mega dårlig betjening fra de ansatte.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Der er ikke styr på noget som helst i Næstved. For et par uger siden bestilte jeg mad til afhentning på p- pladsen. Det virkede ikke og jeg måtte henvende mig i forretningen og fik min mad efter en længere undersøgelse hos de forvirrede unge medarbejdere. I går bestilte jeg igen og det lykkedes på p-pladsen, bortset fra at jeg opdagede, da jeg kom tilbage på min arbejdsplads, at kondi vanden, som var inkluderet i menuen manglede. Jeg havde ikke tid at køre tilbage så jeg ringede til Sunsets support og fik fat i en meget uoplagt medarbejder, som ikke kunne hjælpe med noget som helst, udover at give en besked til en medarbejder, fra Næstved afdelingen om at ringe mig op. Det skete selvfølgelig aldrig. Så Sunset hvis i læser dette, så skylder i minimum en Kondi Vand.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Kunne ikke få maden med hjem, og fik det forkerte med hjem.
Vi ville bestiller en steak burger to go sammen med andet. Vi får at vide at denne burger SKAL spises på destinationen??? Forklaring af hvorfor var der ingen af.
Vi ender med at bestille nogle andre burgere og da vi kommer hjem er det sørme de forkerte. Så vi kører da retur igen så vi kan få den mad vi har betalt for.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Jeg ville bestille en burger med steak og beusenice. NYHED står der på deres hjemmeside
Fik at vide at det kunne man ikke få åbenbart.
Klokken var 19.40 ca i dag
ikke i orden.
Så må man som virksomhed skrive hvornår man kan bestille sådan en.
Tidsrummet tænker jeg.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Man får kold burger hos sunset, ligesom brød fra igår

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Endnu en gang fejl i ordren ved Sunset i Taastrup. Fik ikke drikkevarer med 😡. Man skal åbenbart selv tjekke hele ordren før man kører derfra eller også helt lade være at besøge deres drive ind. Ved tlf kontakt blev jeg bare smidt af linien efter 12 minutters ventetid! Under al kritik

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Jeg havde en ærgerlig oplevelse hos Sunset i Nørresundby. Jeg spiser ikke kød, og aktuelt bliver de plantebaserede burgeralternativer alle serveret i en briochebolle, som jeg ikke bryder mig om. Jeg gik derfor til kassen for at lave en bestilling og spurgte, om jeg kunne få min burger i en anden type brød, som bruges til mange andre burgere på menukortet, men det fik jeg at vide IKKE var en mulighed, hvilket jeg er meget uforstående overfor. Jeg spurgte hvorfor, men fik ikke noget ordentligt svar at ekspedienten. Jeg annullerede derfor mig bestilling, da jeg ikke gider at være tvunget til at købe noget, jeg ikke bryder mig om. Ærgerligt. Jeg plejer ellers at være glad for servicen på Sunset .
Sunset Boulevards svar på tiltale er en virkelig dårlig undskyldning og helt meningsløs. Det ER netop en mulighed at ændre de øvrige ingredienser i deres burgere. Om medarbejderen skal undlade at putte løg i eller tage en anden bolle kommer da ud på ét. Det er simpelthen ikke korrekt, at det er tungere for driften.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Bestiller 3 menuer, 340 kr.
Beder om at få lidt ekstra bearnaise på den ene burger da de er lidt nærige med det, det kan jeg godt få , men skal betale ekstra for det...
F.ndme ringe service når man lige har brugt over 300 kr i deres biks, der var så sidste gang jeg besøger dette sted 👎👎👎
Svar til Helena fra Sunset Boulevard:
Det burde ikke være nødvendigt at bede om mere hvis der var TILSTRÆKKELIGT på fra start, men gider ikke hakke mere i det, kommer aldrig i jeres biks igen.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Sunset Næstved, 4700: Det der skete var at jeg kom i drive in. Hvor jeg bliver mødt af restaurant chefen, Sif molsted. Så vælger at være vild aggressiv og sige med det samme, at jeg skal skride væk her fra. Hvor jeg så vælger at gå indenfor for at få min mad. Fuldstændig uacceptabelt af en restaurant chef. Derefter bliver jeg sendt videre over mail, til ejeren af Sunset i Næstved, Jesper Nielsen. Hvor han ik gør noget ved det andet end at han skriver, at det er fedt at se at jeg savner dem? Virkelig mærkelig, hold jer væk!

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Jeg skriver for at dele min seneste oplevelse hos jeres restaurant i Frederikshavn, som desværre var langt under den standard, jeg normalt forbinder med Sunset Boulevard.
Som en trofast og hyppig gæst havde jeg set frem til endnu et besøg, men allerede ved ankomst blev jeg mødt af en restaurant, der fremstod markant beskidt og uplejet.
Efter at have bestilt en Sunset Menu, gik jeg hen til sodavandsautomaten, hvor det viste sig, at alle sukkerfri varianter var udsolgt. Det var skuffende, da netop muligheden for sukkerfri drikkevarer er en af hovedårsagerne til, at jeg vælger jeres menu. Det burde fremgå tydeligt ved bestilling, hvis udvalget er så begrænset.
Min byg-selv sandwich var desuden en stor skuffelse. Portionen var usædvanligt lille – næsten ingen salat og blot en enkelt skive ost – hvilket ikke lever op til den kvalitet og mængde, jeg tidligere har oplevet hos jer.
Jeg håber, I vil tage denne feedback til jer og sikre, at både hygiejne, udvalg og portionsstørrelser lever op til jeres ellers gode ry. Jeg ønsker fortsat at være kunde hos Sunset Boulevard, men denne oplevelse har desværre fået mig til at overveje det.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Fik forkert milkshakes, alt indhold fra burgerne var faldet ud i posen og var koldt (selvom det var i drive-in).. det er vidst en ommer

Sunset i Frederikshavn:
Hvor er der en voksen?!
Der er ikke styr på noget! Der er tøsefnidder bag skranken og ingen kontrol på restauranten. Sodavandsmaskinen var rendt tør for essens, ingen servietter, manglende mad, og ekstrem lang ventetid trods få mennesker i restauranten.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Hvis jeg ku gav jeg slet ingen stjerner..
Sunset Boulevard Aarup
Min kæreste bestilte mad til afhentning på p pladsen til kl. 20 og bestilte maden omkring kl 19, for at det bare kunne hentes, min kæreste for afvide de snart kommer, da klokken er 20.20 er der ikke kommet nogen endnu, så han vælger at gå indenfor, hvor han yderligere venter 10 min. Så maden som skulle have været udleveret kl 20 bliver først udleveret kl 20.30 indenfor. Hvor han siger det simpelthen ikke iorden, når maden er bestilt i forvejen, hertil for han afvide “det beklager vi, men vi har travlt i dag” man kan ikke beklage sig igennem dette, det under al kritik, man burde slet ikke give pengene for maden, alt burde refunderes, det var vores sidste besøg på Sunset boulevard…
NUL STJERNER HERFRA!

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Vi prøvede et SunsetPLUS abonnement til vores familie på 4 og kan efter at have bestilt takeaway en snes gange hos Sunset i Taastrup kun anbefale at man holder sig langt væk fra dem. Vi bestiller til afhentning på et bestemt tidspunkt og jeg tror faktisk ikke de nogensinde har været klar med maden til det aftalte tidspunkt. Der kan snildt gå op til et kvarter før de kommer med den. 9 gange ud af 10 mangler der derudover et eller andet på ordren, og hvis man beder dem om at lave det manglede bliver maden bare endnu mere kold end den er i forvejen. Maden er ellers rimelig men produktet er ubrugeligt når de ikke kan finde ud af det elementære.

Besvarelse fra Sunset Boulevard
I dag oplevede jeg noget meget traumatisk!!! da jeg var på Sunset i København på banegården bestilte jeg nuggets og MIN NUGGETS VAR RÅ! Det accepterer jeg ikke det er over mine grænser! Jeg kommer der aldrig igen.
De hører fra mig!!!
Mvh sunsets største mareridt!
jeg har ikke bonen mere da det er et par måneder siden og jeg smidt den ud da jeg købte mine ting men det eneste jeg bestilte var nuggets og pomfritter og en sodavand🙄

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Jeg var på sunset i Sønderborg og mødte en låst dør klokken 21:50. Mener ikke man skal låse døren før 22 som der står de har åbent til

Besvarelse fra Sunset Boulevard
Sikke en forfærdenlig kundeservice i Hedensted butikken. Vi henter 2 ja tak menuer bestiller 2 x mayo med. Da vi kommer hjem mangler de. Vi tænker pyt og vil spise vores mad mens den er varm. Men vi får 2 burger hvor brødene virker som om de slet ikke er varmet helt våde bløde… Agurk og salat helt blød og ulækkert. Ikke frisk overhovedet. Jeg starter med at ringe til dem omkring 14.20… Efter 6 opkald og klokken er blevet 17.15, får man fat i en som virker tydeligt ligeglad og taler som man man har forstyrret hende!
Beskeden er jeg bare må komme retur med maden hvis jeg utilfreds.
Mayo ville hun kun tilbagebetale kun som gavekort.
Sidste gang jeg ligger mine penge der!

Sunset i Vejle.
Beskidt restaurant, 4 medarbejdere der står og snakker mens 1 pakker ordrer.
Ventede 20min på 2 menuer.
Stor skuffelse: brødet var mega tørt som om det havde været igennem rister flere gange, fritterne var så salte at de var svære at spise. Chili cheesetops var slet ikke stegt færdig, de var bløde og slatne.
Øv en dårlig oplevelse.