Dårlig hjemmeside! Dårlig service ved spørgsmål, og med et personale, der nærmest virkede irriterede, når vi spurgte, og vi fik ikke svar på stillede spørgsmål, men en sludder for en sladder og uden... Se mere

1. Rejser og ferier

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En herlig, bekymringsfri campingferie på en flot campingplads? Hos Sunnycamp holidays er du på rette adresse! Vi reserverer allerede nu gode pladser til dig på de sjoveste campingpladser i Europa. En standplads til dit eget telt eller campingvogn, eller endnu nemmere: en af vores boliger. Komplet indrettede telte, mobilhomes, bungalows eller hytter. Alle kan bookes nemt på vores hjemmeside.

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Slutter mig gerne til

Slutter mig gerne til, ALDRIG mere sunnycamp! Kunne man give 0 stjerner havde I fået det!! Hvad ligner det at sælge en campingplads med gamle billeder af pladsen??? På billederne var der vidst en rutsjebane, hvilket var grunden til at pladsen blev bestilt. Vi ønskede ikke pool, som der heller ikke var, men når nu der var en rutsjebane, så var børnene på. Det vidste sig at være et MEGET gammelt billede af pladsen, og den havde ikke eksisteret i mange år.
Sikke nogen skuffede børn vi fik! Og endnu mere skuffende af jer, at man ikke modtager nogen former for undskyldning eller et “plaster på såret”.

7. august 2025

Dårlig hjemmeside og service

Dårlig hjemmeside! Dårlig service ved spørgsmål, og med et personale, der nærmest virkede irriterede, når vi spurgte, og vi fik ikke svar på stillede spørgsmål, men en sludder for en sladder og udenomssnak!
Derudover, meget utilfredsstillende, at selvom vi bookede allerede i januar 2025 til sommerferien, og havde et enkelt, men for os meget vigtigt ønske om speciel udsigt, som vi VIDSTE vi kunne få, så blev dette ønske ikke opfyldt af hverken Sunnycamp eller campingpladsen, fordi vi "ikke bookede via campingpladsen selv"! Dette fik vi IKKE oplyst, havde vi vidst det, havde vi aldrig booket via Sunnycamp, men da var det desværre for sent!
Aldrig mere Sunnycamp!

4. juli 2025

Campingpladsen levede på ingen måde op…

Campingpladsen levede på ingen måde op til det der stod på websitet.

26. juli 2024

Besvarelse fra Suncamp holidays

Hvor er jeg ked af at høre, at din ferie ikke var, som du forventede. Hvis den slags sker, vil vi gerne høre om det under din ferie, så vi stadig kan gøre noget for dig. Bagefter er der ikke noget, vi kan gøre for at ændre situationen.

Det var en dejlig lille campingplads

Det var en dejlig lille campingplads, men alle var søde og det er første gang at vi har oplevet at der var både toiletpapir samt håndsæbe og varmtvand hele dagen. Det er ikke sidste gang vi besøger dette sted…

12. juli 2024

Thanks for the feedback. Best regards, Fabien team Sunnycamp Holidays

Vi bookede et mobilehome på Oliva Camp…

Vi bookede et mobilehome på Oliva Camp i Kroatien igennem Suncamp. Bookingen gik let. Dog levede mobilehome ikke op til det lovede. Aircon virkede ikke ved ankomst. Personalet kunne ikke hjælpe. Ingen mulighed for at komme i kontakt med Suncamp kundeservice pga weekend. Aircon blev lavet men virkede aldrig efter hensigten. Dryppede med kondens så vi måtte have håndklæder og kopper stående under den.

16. juli 2024

Besvarelse fra Suncamp holidays

Dear Louise. Our apologies again for this inconvenience. Outside office hours and as mentioned on the second page of your voucher, there is an emergency phone number where we could have helped you more quickly. Best regards, Fabien team Sunnycamp Holidays

Har forsøgt at kontakte firmaet…

Har forsøgt at kontakte firmaet angående spørgsmål til en reservation - uden held. På trods af 3 e mails og mange telefonopkald. Telefonerne svarer de ikke - ej heller efter næsten en times ventetid! Bekymrende

22. maj 2024

Dear Morten,

We are sorry that you could not reach us by phone, it is very busy at the moment. Can you please send an e-mail with your booking number to info@sunnycamp.dk? We are happy to help you!

Kind regards,
Lotte, Team Suncamp

Plads til forbedringer

Rigtigt fint med oplysninger på dansk. Jeg blev dog i tvivl om der kom beløb i dkr igen i forbindelse med betaling efter 7 dage og det gjorde der desværre ikke. Kun pris i Euro. Det mangler. Ligeledes en præcision af at man kan overføre via bankoverførsel i teksten mangler.

2. marts 2024

Besvarelse fra Suncamp holidays

Dear Hanne. Thank you again for your booking. If you have any other suggestions or need more information, feel free to contact our Dutch company directly by email or by phone. Best regards, Fabien team Suncamp Holidays

Det er da lige godt det værste jeg har…

Det er da lige godt det værste jeg har set.
Gjore ikke min booking færdig da jeg lige ville tænke
Et par dage. Nu bliver jeg så låst. Har ALDRIG oprettet
En adgangs kode men det påstår de at jeg har.
Nu virker siden ikke mere og det gode gamle vacansolei
Er gået konkurs. Det ender nok med at jeg ikke kommer
Syd på i år.

25. januar 2024

Dear Mr. Lauridsen,

Can you send us an e-mail with your booking number? I cannot find anything in our system. You're not stuck to anything yet, you can still cancel for free until 1 February.

Kind regards,
Team Suncamp

Desværre en dårlig oplevelse

Desværre en dårlig oplevelse.
Som efterfølger på at have modtaget rejsedokumenterne via mail, modtog jeg endnu en mail, med besked om, at min booking ikke var gået igennem. Jeg valgte derfor at booke et helt andet sted.
Bookingen var imidlertid gået igennem og pengene trukket, hvilket Suncamp har udvist udpræget mangel på samarbjedsvilje i at tilbagebetale, på trods af deres egen kommunikation om fejlslagen booking.

Jeg kommer uden tvivl ikke til at benytte Suncamp igen og vil tilsvarende ikke tilråde det til nogen heller.

3. juli 2023

Besvarelse fra Suncamp holidays

Dear Lars. Thank you for your feedback. I see that you have received detailed information by email. Do not hesitate to contact us by phone if you need any further information. Yours sincerely, Melinda team Sunnycamp

Ren nydning fra første tastetryk

Super overskuelig hjemmeside. Så det var let St booke og når man har besluttet sig for at rejse, vil man gerne have hurtigt svar… det fik vi. Og skønt sted med smuk smuk placering. Ren nydning den her ferie, fra første tastetryk. Benytter gerne Suncamp Holidays igen

30. juni 2023

Dear Iene. Thank you for your feedback. Best regards, Fabien team ACSI

Nem booking

Nemt, billigt, og hurtig booking

26. april 2023

Besvarelse fra Suncamp holidays

Tak for din positive anmeldelse!
Med venlig hilsen, Nicole - Team Suncamp

Ok hjemmeside

Det er en ok hjemmeside at finde rundt på

6. januar 2023

Besvarelse fra Suncamp holidays

Godt at høre, mange tak!
Med venlig hilsen, Nancy - Team Suncamp