Jeg kontaktede i dag support kl. 12:02, da min læge-app ikke virkede. Jeg talte med en mandlig medarbejder, som forsøgte at hjælpe, men løsningen var, at appen kun fungerede, hvis jeg brugte Chro... Se mere
Hvis man vil udskrive fra hjemmesiden, bliver det ulæseligt, da systemet ikke kan printe i rigtigt format. Mange linjer forsvinder ude til højre. Man kan nok formindske udskriften; men så bliver den... Se mere
Siden er utilregnelig og crasher hvert andet øjeblik og app’en er uholdbar og usikker, den loader alt for længe.. når i har med SÅ mange brugere at gøre, som er afhængige af at tjekke seriøst alvorlig... Se mere
App’en har virket upåklageligt, men inden for de seneste mange dage er jeg flere gange blevet mødt af beskeden “Oplysningerne er desværre ikke tilgængelige lige nu. Data kunne ikke hentes. Prø... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sundhed.dk is intended to give targeted access to the overall National Health Service, affording users opportunities to gain an insight into their own possibilities and treatment at times when they have information and communication needs.
Nordre Frihavnsgade 3, 2100, København Ø
- www.sundhed.dk
Tungt uvenligt system - og dermed utroværdigt for brugerne
Jeg har tidligere skulle rette fejl som er blevet indtastet af dem ang. min klinik - fx adressen til klinikken som jeg ikke selv har kunne rette, hvor de har fået oplysninger via psykologforeningen.
Da jeg ringede til support fik jeg promte en regning uden at være oplyst om det og skulle betale for diverse ekstra digitale signaturer. Bare for at rette min adressen på en offentlig side.
Nu er den igen gal, hvor jeg egentlig gerne ville rette noget, men opgiver, da mulighederne for at rette oplysninger bestemt ikke er brugervenlige. Især opgiver jeg efter at have ledt i ½ time og i junglen fandt den i Praksis- og afregningsportalen, fik brugt den digitale signatur som jeg har betalt for i flere år, fik taste korrekt kode, men så skriver den lakonisk "Du har ikke rettigheder til at se denne tjeneste." Det gør altså een lidt træt
En joke??: Lægerne ser ikke receptfornyelsesmodulet
Man har lavet et receptfornyelsesmodul, som åbenbart ikke kan bruges til noget da lægerne tilsyneladende ikke ser input herfra. Man tror jo fandme det er en joke.
***************************************************
Kære Bo Grevy
Vi kan desværre ikke behandle dit ønske om receptfornyelse, da det kræver en direkte kontakt til lægen enten via emailkonsultation eller på telefonen ml. kl. 8-9.
Lægerne ser desværre ikke receptfornyelsesmodulet, derfor denne afvisning.
xxxxxxxxxxxx
God funktionel hjemmeside
Plus: Pænt design. Overskuelig og nem at finde rundt på.
Minus: En smule langsom om at opdatere / hente de ønskede data.
Noget andet er, at jeg finder det meget skræmmende hvad der ligger på nettet af private informationer om en ... Jeg ved godt der er gjort meget ud af sikkerheden. Men tror ikke på der findes noget, som _ingen_ kan hacke. :(
Da dette intet har med selve siden at gøre, trækker det naturligvis ikke ned i bedømmelsen.
Fantastisk overblik
Normalt er jeg ikke glad for offentlige hjemmesider, de har det med at være dårlige eller ikke rigtig hjælpe brugeren til at finde den information man søger.
Men sundhed.dk er rigtig god til netop det, man får et fint overblik over sine informationer & historik, siden er let og overskuelig og meget indbydende, rigtig godt gået.