Jeg kontaktede i dag support kl. 12:02, da min læge-app ikke virkede. Jeg talte med en mandlig medarbejder, som forsøgte at hjælpe, men løsningen var, at appen kun fungerede, hvis jeg brugte Chro... Se mere

Hvis man vil udskrive fra hjemmesiden, bliver det ulæseligt, da systemet ikke kan printe i rigtigt format. Mange linjer forsvinder ude til højre. Man kan nok formindske udskriften; men så bliver den... Se mere

App’en har virket upåklageligt, men inden for de seneste mange dage er jeg flere gange blevet mødt af beskeden “Oplysningerne er desværre ikke tilgængelige lige nu. Data kunne ikke hentes. Prø... Se mere

1. Sundhedskonsulent
  2. Lokalt sundhedscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sundhed.dk is intended to give targeted access to the overall National Health Service, affording users opportunities to gain an insight into their own possibilities and treatment at times when they have information and communication needs.

2,0

Under middel

Siden er utilregnelig og crasher hvert…

Siden er utilregnelig og crasher hvert andet øjeblik og app’en er uholdbar og usikker, den loader alt for længe.. når i har med SÅ mange brugere at gøre, som er afhængige af at tjekke seriøst alvorlige ting, så har man kraftpetervæltemig også et ansvar om at tingene fungerer. Step up! Og så se forhelvede at få fingeren ud og giv folk svar på deres tests indenfor rimelig tid!!

8. september 2020

Det er for dårligt

Det er for dårligt, at jeres side er gået ned og man ikke kan få svar på covid19 test, som er ganske vigtigt. Så bliver man nød til at gå i karantæne p.g.a. jer. Find et system der virker.

4. september 2020

Min kone og jeg har ventede !!!!

Min kone og jeg har ventede i hele 24timer og vi kan stadig ik komme ind på hjemsiden! Vi har en vigtig konfirmation i morgen med vores nevø (han glæder sig super meget) og vi har købt en dyr Kaj Bojesen abe til ham over dba. VI havde glædet os så meget, men så kommer skide corona og vi skulle testes og nu virker sundhed slet ikke og så kan vi ikke komme til den konfirmation. VI er ved at være træt af de kommuner... undskyld... RÆVERØDE KOMUNER!!
VH ejnar og inger

Ubrugeligt

Helt ufatteligt at i ikke får fixet dette problem, jeg har en lillebror der skal konfirmeres her i weekenden, på grund af jer står vi nu uden viden om vi skal aflyse eller ej. implimenter nu for f*nden et kø system på jeres website så den ikke gåt ned!!

Det jo lidt pebret

Det jo lidt pebret, sundhed.dk. Jeres side er nede og hvor længe?

Vi er midt i en pandemi og Tilsyneladende er det Jeres hjemmeside, som har En del af ansvaret, for at formidle test-informationer ang. covid. I Danmark.

Lidt ærgerligt at det sejler, på de fronter man selv kan gøre noget ved. 🤷🏽‍♂️

Man kunne i det mindste yde den service og kontakte “kunden” på mail, når siden er oppe. Ikke raketvidenskab.

4. september 2020

Hvis jeg kunne give 0 stjerner ...

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så fik denne side det.
Helt vildt uoverskuelig side, og til trods for at jeg rodede meget
ihærdigt rundt på siden, fandt jeg ikke et eneste brugbart svar. Jeg kunne se hvem min læge var ( dette var jeg sjovt nok allerede klar over ) men aftaler og svar på prøver, er enten ikke skrevet ind, eller også meget godt gemt mellem - ja mellem jeg ved ikke hvad.

9. juli 2020

Fejl

Har siden kl. 14.00 idag prøvet at komme ind og se mine laboratoriesvar, men siden melder hele tiden fejl 500.
Det er ganske irriterende. Nu er kl. 18.50

6. maj 2020

Tidsspilde og respektløst på flere måder.

I lighed med så mange her på siden, finder jeg sundhed.dk fuldstændig ubrugelig.Der skal ledes ihærdigt for at få alt med.
Dels pga. gammeldags og snørklet navigation. Dels fordi de få hændelser, som er indskrevet er uklare og ufuldstændige. Dels fordi der i aktuelle behandlingforløb stort ikke bliver indskrevet noget/siden bliver ikke aktivt brugt af sundhedspersonale.
Det eneste jeg i aktuelt behandlingsforløb har kunne finde, er korte indforståede beskrivelser af skanninger. Aftaler figurerer ikke. Besøg/møder er ikke noteret og indhold af samtaler er fraværende.

Som et P.S, vil jeg gerne gøre opmærksom på, at jeg, aktuelt, inden første møde blev bedt om at udfylde indlægsformular digitalt. Det skulle kun tage ti minutter at gøre dette. Det tog mig ca. tre kvarter.
Undervejs skulle jeg ovenikøbet ind på Sundhed.dk, for at finde oplysninger. Oplysninger, som hospitalpersonalet selv har adgang til. -

Og så, eft.flg., ved første møde, at sidde overfor en ung læge, som ikke har læst henvisningen (den var så lang, sagde hun), og ikke havde læst mit møjsommeligt udfyldte digitale skema, fordi hun ikke lige havde tjekket, at det var blevet udfyldt. Jeg var vred.

Det er ganske simpelt under al kritik.

6. marts 2020

Fuldstændigt uacceptabelt og ubrugelig.

Det er den største joke nogensinde. Fuldstændig ubrugelig. 👎👎👎
Dårlig hjemmeside. Utrolig svær at navigere på umulig at finde noget som helst. Har af flere forskellige årsager været på siden og INGEN af gange kunne jeg finde nyttig information.
Jeg har givet den flere chancer men er hver gang blevet rasende over have spildt min tid.
HVIS DET VAR SKREVET PÅ PAPIR VAR DET IKKE VÆRD AT TØRRE NUMSEN I.

9. december 2019

Uoverskuelig hjemmeside og totalt kaos…

Uoverskuelig hjemmeside og totalt kaos med aftaler. sundhed.dk synes i mit tilfælde at dræne alle brugere for tid. Note: Jeg er 33 år gammel og IT-kyndig. Jeg tør slet ikke tænke på medmenneskers med lavere IT-kundskab og deres grad af frustration.

11. november 2019

Uoverskuelig hjemmeside og totalt kaos…

Uoverskuelig hjemmeside og totalt kaos med aftaler. Jeg måtte ringe til de læger der sendte beskeder for at sikre mine aftaler. Lægesekretærerne fortalte mig af flere omgange at sundhed.dk dræner dem for tid og det er noget rod så man var villig til at sende mail trods personoplysningsloven forbyder det. Hvorfor ikke bruge Eboks kan man spørge sig selv.

5. oktober 2018

Ubrugelig og umulig at navigere på

Jeg har givet den flere chancer men er hver gang blevet rasende over have spildt min tid (igen) og over at en side kan være så besværlig og ubrugelig og være tvunget til at prøve (uden held ) at bruge den, hvorefter jeg så må ringe til lægen alligevel i stedet for selvbetjening - øv!

29. december 2017

Sundhed.dk er ubrugeligt

Sundhed.dk er ubrugeligt. Et tilsyneladende godt initiativ der er endt med at blive et irritationsmoment af dimensioner. Man bliver jo ufrivilligt henvist til sitet, som det sted, hvor man skulle kunne foretage selvbetjening. Men her bliver man slemt skuffet.

23. november 2017

Fejl i materiale og hjemmeside.

Jeg læste i udsendt materiale at det kunne lade sig gøre at tilmelde sig Donorregister på Sundhed.dk.
Hvis man er 88 år og svagtseende, kan man så ikke da man ikke kan få et Nem-id. Forsøger at kontakte Sundhed.dk angående dette uden dog at få hjælp eller en forklaring på det udsendte materiale. Forsøger at kontakte direktøren for firmaet, dog uden held. Forsøger hos de 6-7 andre, som skulle være en del af en ledelse, men heller ingen held der. Læser på Sundhed.dk`s hjemmeside at det hører ind under Indenrigsministeriet, som så bliver forsøgt kontaktet, men får tilbagemelding om at det er nedlagt. Det hat man så ikke lige fundet ud af hos Sundhed.dk. Gensender mails til " ledelsen " i Sundhed.dk men ingen føler at de skal svare. Næste træk er en opringning til direktøren, som ikke lige er til stede men kan træffes efter klokken 15. Ringer lidt over 15 , og får så en anden medarbejder, som så er sat til at afvise henvendelsen, hvilket måske kunne være gjort ved første opkald.
Alt i alt håber jeg ikke indholdet på siden er lige så ringe, som dem der får løn for at være der i nogle timer om dagen og som skulle sørge for materiale der udsendes er korrekt og hjemmesiden bliver opdateret, eventuelt en direktør der også vil tage noget ansvar i stedet for at afvise henvendelser.

23. oktober 2015

Er dette din virksomhed?