Jeg skriver for at udtrykke min store…
Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med den oplevelse, jeg og min ven havde på jeres restaurant i Glostrup i går aftes.
Da vi ankom og satte os ved vores bord, bestilte vi straks vores drikkevarer. Efter 25 minutters ventetid var der stadig intet kommet, så vi gjorde opmærksom på det til tjeneren, der tog imod vores bestilling. Han virkede forvirret og spurgte, hvad vi havde bestilt. Vi gentog vores bestilling, men igen kom drikkevarerne ikke. Efter yderligere ventetid og frustration henvendte vi os til to kvindelige tjenere, som blot gik rundt og snakkede sammen. Da vi forklarede dem situationen, forsikrede de os om, at drikkevarerne var på vej, men vi ventede yderligere 10 minutter uden resultat.
Det var tydeligt, at restauranten var fyldt med personale, som ikke tog deres arbejde seriøst. Fire tjenere gik rundt uden at tørre borde af, og to sad ved buffeten og snakkede. Dette gav et meget useriøst indtryk, og det virkede som om, stedet blev drevet af børn uden tilstrækkelig oplæring eller ansvarsfølelse. Desuden var der konstant høje lyde fra medarbejderne, som fniste, grinede og snakkede meget højt, hvilket forstyrrede vores oplevelse yderligere.
Maden var lige så skuffende som servicen. Tzatzikien manglede salt, køften var uden krydderier og slet ikke ordentligt stegt. Det var en yderst ubehagelig oplevelse, som vi aldrig ønsker at gentage.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Denne oplevelse var den sidste for os på Restaurant Sultan, og jeg vil stærkt fraråde andre at besøge stedet. Der er mange andre gode buffetrestauranter i området, som fortjener besøg langt mere end denne.
Med venlig hilsen,
Gökhan