Købte en vinterfrakke fra Lovechild, som viste sig at være af rigtig ringe kvalitet. Da jeg kontakter Stylepaste angående en reklamation, tilsendte de mig en returlabel på deres regning, hvilket jeg... Se mere
Jeg købte to par jeans. Det ene par returnerede jeg idet pasformen ikke duede. Selve returnerings processen er tung og omstændig. Man skal sende mail om at man vil returnere mv. Den fik jeg til gengæ... Se mere
Jeg må simpelthen dele min begejstring med jer. Jeg har ofte købt tøj, sko og smykker hos stylepaste.com, og er meget imponeret over deres gode udvalg og altid hurtig levering. Har altid opleve... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danish based store and online shop, fashion and designer clothes, Acne, Carven, Agger Flachs, Jacquemus, Moschino + many more. Fast worldwide shipping.
Studsgade 2, 8000, Aarhus C., Danmark
- +45 86 12 90 00
- info@stylepaste.com
- www.stylepaste.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Meget tilfreds!
Super hurtig levering (inden for et døgn) og luksuriøs indpakning med håndskrevet hilsen. Kan klart anbefales :)
Super hjælp
Efter at have fået svar på min klage, må jeg indrømme. at Stylepaste har en fantastisk medarbejder - David. Aldrig nogensinde har jeg oplevet så personlig hjælp og håndtering af en klage. Dette har klart ændret mit syn på Stylepaste, og David vil helt klart være årsagen til, at jeg tør og overvejer at købe flere ting derfra. Det er rart at vide, at ens sager bliver taget seriøst og håndteret med yderst stor omhu!

Absolut topklasse
Letoverskuelig webside, fede produkter af god kvalitet og god service. What's not to like
Lækkert udvalg og god service
Altid lækkert at handle ved Stylepaste, god kundeservice og så elsker jeg deres store udvalg!
God kundeservice
Super hurtig levering, og god kundeservice, alt i alt virkelig lækkert !
Manglende styr på forbrugerregler
Jeg købte en jakke på udsalg fra Stylepastes webshop d. 27 december 2016 kl. 09:30. Senere på dagen ringede jeg for at høre til min ordre, hvorefter jeg fik af vide, at jakken i mellemtiden var blevet solgt i butikken, der først åbner kl. 10. Altså har Stylepaste solgt den jakke, som jeg allerede havde købt, videre til en anden. Da jeg selv har arbejdet i en webshop, ved jeg, at dette er i strid med reglerne. Jeg tager derfor kontakt til Stylepaste, for at få den jakke jeg har købt og krav på. Jeg håber, at vi sammen kan finde en løsning på deres dårlige service og manglende styr på reglerne. Jeg bliver mødt af flere forskellige undskyldninger og manglende forståelse for min situation og en masse trækken tiden ud. Det virker er urimeligt, at jeg skal prøve at finde en løsning på deres dårlige service.
Jeg tager herefter kontakt til Forbrugerstyrelsen, som bekræfter, at jeg har krav på jakken. Da Stylepaste ikke ønsker at finde en løsning, har Forbrugerstyrelsen rådgivet mig til at indgive en klage, så det har jeg gjort.
Summa summarum jeg kan ikke anbefale Stylepaste.
Så god service!
Jeg købte for et års tid siden et par støvler via deres onlineshop og fik efterfølgende en mail med gode råd til at holde støvlerne pæne. Efterfølgende vendte jeg tilbage med noget reklamation og fik super god service! De kan helt klart anbefales!
Hurtig levering - ingen problemer
Fik mine bestilte varer (nogle ret tunge bakker i sten) helt uden problemer.
Den bedste kundeservice
Har lige købt et par støvler, desværre i forkert størrelse. Men fik den bedste kundeservice, både over mail og telefon. Vupti og de forkerte var returneret og de rigtige netop ankommet. Kan kun anbefale stylepaste :-)
TOP service!
Jeg har idag købt et par toga pulla støvler på stylepaste. Jeg starter med at få en mail, hvor jeg får at vide, at de vil sende 45 kroner tilbage, da prisen er sænket med 45 kroner, lige efter jeg købte skoene. Derefter får jeg en mail, med information omkring at det ville være en god ide, at sætte en sål på mine sko, da toga pulle normalt ikke tager i mod reklamation på sålen.
Dernæst får jeg en mail omkring, at de 45 kroner nu er overført og jeg får endda en zip fil, hvor jeg kan se, at han har overført de 45 kroner.
SÅ god service, det er simpelthen så fedt!!
Perfekt
Har lige modtaget en Acne sweatshirt, som sidder perfekt. Var i tvivl om str, men fik super hjælp via tlf...kan klart anbefale stylepaste 👍

Besvarelse fra Stylepaste
Virkelig dårlig service i butikken
Gik inde i butikken i 20 min uden der kom en ekspedient!

Besvarelse fra Stylepaste
Kundeservice ved returhandel under al kritik!
Jeg er tilbagevendende kunde hos Stylepaste, men har ikke tidligere måtte returnere varer. Det er desværre her problemet opstår. Stylepaste leverer hurtigt og varerne fejler intet. Dog er det stort set umuligt at komme i kontakt med webshoppen såvel telefonisk som pr mail. Når man kontakter kundeservice for spørgsmål vedrørende ordre og levering, får man intet svar.
Jeg oplevede derfor at skulle betale for dobbelt fragt, selv om de sendte begge mine ordrer samlet. Sådanne fejl sker, og det kunne jeg skam godt leve med.
Problemet opstår, da jeg skal have mine penge refunderet. Stylepaste kundeservice ved returnering er mildest talt ikke eksisterende, og jeg må desværre tilslutte mig de meget negative anmeldelser her på siden. Jeg handler alt mit tøj på nettet, og det er første gang, at jeg ser mig nødsaget til at skrive en anmeldelse her på Trustpilot for at advare potentielle købere.
Stylepaste modtager og bekræfter min returnering på mail, hvilket jeg betragter som en rigtig fin service og den anslåede behandlingstid angives i deres automailsvar til 10-14dage. Det lyder jo fint og uproblematisk.
Jeg går derfor ud fra, at beløbet krediteres efter 14 dage.
Da jeg ikke har modtaget mine penge efter 3 uger rykker jeg Stylepaste for svar. Ingen respons. Jeg rykker igen for svar, og modtager så en mail, hvori jeg bliver bedt om at sende noget dokumentation med henblik på en bankoverførsel, hvilket jeg gør med det samme. Herefter hører jeg intet.
Jeg tager derfor telefonisk kontakt til butikken og får endelig fat i butiksbestyrer Kristian (i de tre uger der er gået, er dette første gang, at det er lykkes mig at komme igennem tlf. Trods opkald indenfor deres telefontid, bliver man mødt af en konstant, optaget bibtone). Jeg forklarer min situation og butiksbestyreren viser meget ringe interesse i at løse sagen. Han ser det umiddelbart ikke som noget problem, at jeg ikke har fået mine penge retur, men konstaterer, at det ikke er så ligetil at refundere beløbet. Iøvrigt gør han opmærksom på, at det er " dem på kontoret, som ordner den slags". Jeg har aldrig oplevet så nedladende, ligegyldig og arrogant kundeservice. Han lover dog at rykke kontoret for mit tilgodehavende og vende tilbage til mig.
Jeg hører aldrig fra ham og efter 30 dage slipper min tålmodighed op, hvorfor jeg vælger at gøre indsigelse via min bank.
Heldigvis har jeg handlet via dankort, sendt pakken retur med forsikret forsendelse og kan dokumentere hele købsforløbet, herunder min korrespondance med butikken på mail.
Jeg har fået mine penge tilbage takket være banken, men har stadig intet hørt fra Stylepaste.
Jeg kan kun advare andre mod at handle på denne webshop, medmindre man er 100 % sikker på at ville beholde varen.
Jeg er chokeret over, hvor dårligt butikken behandler sine kunder. Dertil kommer, at Stylepaste sælger rigtig dyre Designervarer, så det er mange penge, man risikerer at have ude at stå.
Jeg kan kun opfordre andre købere til (altid) at handle via kreditkort samt dokumentere forsikret returforsendelse samt alt korrespondance på mail.
Jeg har heldigvis fået mine penge tilbage efter 35 dage , men det har IKKE været med hjælp fra Stylepaste.
Jeg handler aldrig hos Stylepaste igen.
Det er i øvrigt tankevækkende, at de seneste tre positive anmeldelser af Stylepaste alle er registreret samme dag/dato og præcist på samme klokkeslæt?...

Besvarelse fra Stylepaste
WARNING Køb IKKE hos STYLEPASTE!!!!!
Bestilte en Acne læder jakke til kr 4418,- efter 4 dage rykkede jeg for varen. Fik forklaring at GLS ikke havde kunne aflevere pakken til en pakkeshop forretning !! Virkede mærkeligt synes jeg, efter yderligere 2 dages venten annullerede jeg ordren og fik en mail som bekræftede modtagelsen af returneringen, det var den 22 aug og i dag den 1 sep, har jeg stadig ikke modtaget mine penge retur. Bedt min bank annullere betalinger fra d 15 aug, kan de ikke det henvender jeg mig til Forbrugerombudsmanden. ALDRIG MERE HANDLE MED STYLEPASTE !!!!!!

Skod firma.
Tjah, har ét ord at sige - snydere!!
De har ikke styr på noget som helst i deres lille shop. De har ikke styr på hvad man returnere, men pengene - dem kan de skam godt trække, et helt år efter!
Og er der noget at komme efter hos banken - det tror jeg ikke! For stylepaste mener da de har deres på det rene!
Så her står man og er blevet 3000 kr fattigere, for noget man har sendt retur for et år siden! Og så trækker de da bare fra ens konto og gemmer ens konto oplysninger - betryggende! Og så vil de ikke svare på hverken mails eller telefon opkald. Sølle firma!!
Nu vil jeg gå andre veje, nu jeg har prøvet banken! Pengene skal jeg skam nok få tilbage!

HOLD DIG FRA STYLEPASTE
HVIS DU IKKE ORKER AT LÆSE HELE BESKRIVELSEN, SÅ HOLD DIG ALIGEVEL FRA STYLEPASTE, DE ER VENLIGE LIGE INDTIL MAN SKAL RETURNERER OG DE MISINFORMERER KUNDERNE OM DERES VARER.
Jeg var faldet for et par fine sko på Stylepaste som var det sidste par der var tilbage, heldigvis var de i størrelse 37, som er min størrelse, men jeg mailede og spurgte for en sikkerhedsskyld styelpaste ekspedienten om de var en normal 37? Hun svarede at de var helt normale i størrelsen, derfor købte jeg dem. Da de endelig kom frem var de alt for store, jeg fik min mor til at prøve dem og hun er normal en 37,5-38 og de var også for store til hende. Jeg målte skoene indvendigt og der vist det sig at de var omtrent 25,5 cm hvilket svarer til størrelse 38-38,5 inden på oversigter over skostørrelser i forhold til centimeter. Jeg ville derfor sende pakken retur og mente at det var rimelig at stylepaste betalte for fragten fordi de havde misinformeret mig om skoenes størrelse, jeg ville jo aldrig have købt dem hvis jeg vidste hvilken størrelse de reelt havde. Men ekspedienten benægtede og sagde at de ikke ville betale portoen fordi det var en normal størrelse 37. Jeg besluttede mig for at sende skoene retur uanset hvad for at få beløbet de kostede tilbage og inden at returetten udløb, så det ringede jeg og sagde. Men nogle dage efter jeg har sendt pakken tilbage modtager jeg den igen fordi der er forkert adresse, jeg har selv skrevet præcis den adresse som var afsender adressen da jeg modtog skoene, og insisterer på at postdamen prøver igen for de må have gjort en fejl. Jeg gik da udfra at Stylepaste ville fortælle mig, hvis de havde flyttet adresse da jeg talte i telefon med dem sidst. Men jeg får pakken retur og de viser sig at de har flyttet adresse uden at fortælle mig det. Jeg kontakter igen stylepaste og denne gang modtager jeg efter nogle dage et postlabel til at putte på min pakke som jeg så sender retur. Men jeg har stadig brugt 75 kroner på at får pakken tilsendt og 75 kroner på at sende den tilbage til en adresse som ikke var der. Altså 150 kroner i alt på ingenting og fordi ekspedienten har fejlinformeret mig.
Så jeg kan virkelig anbefale ALDRIG at handle hos Stylepaste.
Bedste butik
Jeg handler tit hos Stylepaste, både på deres webshop og i butikken i Århus. De har uden tvivl det bedste udvalg af mærker, og derudover er personalet i butikken Altid søde til at hjælpe:-)!!
fantastisk shop
Jeg må simpelthen dele min begejstring med jer.
Jeg har ofte købt tøj, sko og smykker hos stylepaste.com, og er meget imponeret over deres gode udvalg og altid hurtig levering. Har altid oplevet at de er imødekommende og venlige, når man f.eks skal have en anden størrelse eller anden model, og hvorefter de først hæver pengene, når handlen er afsluttet.
Plus fra Bente Sonne
Ventede på mine penge ALT for længe
Havde købt et par støvler på Stylepaste, og modtog dem 2 dage efter bestilling. Det var okay levering, dog havde jeg håbe på lidt hurtigere levering, da det er normalt for andre danske webshops.
Støvlerne var desværre ikke noget, og jeg sendte dem retur dagen efter. Jeg har stadig ikke modtaget mine penge retur og det er 10 dage siden nu... Synes virkelig det er ud over alt kritik at de beholder mine penge så længe, især når det er så dyre varer og mange penge man lægger hos dem.
H&M returnere penge hurtigere end dem.
Derfor kun en stjerne fra mig.
Super
Super webshop med gode mærker og gode udsalgsfund!!! Sikkeet fordi det er i den dyrere ende, så der bliver ikke ligefrem udsolgt på en måned - altid et besøg værd for udsalgsvarerne...