Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 56 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den nemme bestillingsproces og den hurtige levering af deres varer. Mange er tilfredse med kvaliteten af de produkter, de modtager, og sætter pris på det brede udvalg. Dog oplevede nogle forbrugere problemer med forkerte eller manglende varer i deres ordrer, og enkelte var utilfredse med produktkvaliteten, som ikke levede op til forventningerne eller beskrivelsen. Der var også tilfælde, hvor leveringstiden var længere end forventet, og nogle modtog varer, der var dårligt pakket eller beskadiget under transporten.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet. Nogle forbrugere roser det brede udvalg, fine varer og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den hurtige levering og... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Nogle forbrugere roser den hurtige afsendelse og giver fem... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver positive aspekter af ordren. Mange kunder roser den nemme bestillingsproces og hurtige... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten. Nogle kunder udtrykker stor utilfredshed, især med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Tusind tak til stof2000, som tog min klage seriøst. Jeg sendte dem et billede af 2 ruller sytråd, som efter levering fra GLS, lignede fuglereder. Skylden er IKKE stof2000s, som selvfølgelig regner med... Se mere

1. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Stofbutik
  2. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Reparation af symaskiner
  3. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Symaskinebutik
  4. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Syundervisning
  5. nr. 27 af de 28 bedste virksomheder i Garnforretning

I 1984 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en kæde af 10 butikker fordelt over hele landet samt en webshop - www.stof2000.dk. STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os. STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna VIKING, PFAFF og Singer.

4,0

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Besøgte Stof2000 i Vejle sidste uge og…

Besøgte Stof2000 i Vejle sidste uge og fik den mest fantastiske service af den sødeste unge mand. Kører gerne til Vejle igen fra Århus for at handle i stof2000.

3. maj 2023

Hej Jette 🌸☀️

Tusind tak for de fem stjerner - dem sætter vi stor pris på! Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Vejle.

Hvor er det fantastisk du gerne vil køre hele vejen til vejle fra Århus🍀

Hav en rigtig god dag 🌟

Betalte for 1m stof - fik kun 60cm

Jeg skulle bruge lidt stof til et bælte. Blev spurgt om 0.5m var nok. Der blev klippet 60 cm af, men jeg kom til at betale for 1m.

8. maj 2023

Hej Marie-Louise,

Tak for din anmeldelse - det tyder på, at der er sket en misforståelse. Du skal naturligvis kun betale for de 60 cm, der er blevet klippet af, og ikke 1m.

Du må meget gerne sende os en mail til stof2000@stof2000.dk med info og et billede af kvitteringen - så skal vi nok finde en løsning :-)

Julie // STOF 2000

Jeg er fint tilfreds med service.

Jeg er fint tilfreds med service.. jeg savner en rigtig butik i Slagelse..

Hej Leif,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med servicen, og at du har haft en god oplevelse med at handle på stof2000.dk☀️

Rigtig god dag til dig!

Julie // STOF 2000

Effektiv ordreproces og smart at kunne…

Effektiv ordreproces og smart at kunne hente i butik uden fragt😊

Hej Carsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Det var godt at høre, at det hele gik nemt og hurtigt 👏

Du må have en rigtig god dag!

God betjening

Hej Pia,

Vi takker mange gange for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at betjeningen levede op til dine forventninger - det er vi glade for!

Rigtig god dag til dig 🌱

Julie // STOF 2000

Stof 2000 i Aabenraa var en fantastisk…

Stof 2000 i Aabenraa var en fantastisk butik at komme ind i. Der var rigtig god betjening og jeg var imponeret over alle de varer I nu har. Et besøg anbefales helt klart.

24. april 2023

Hej Christina,

Tusind tak for de fem stjerner - dem sætter vi stor pris på! Hvor er vi glade for, at du har haft en god oplevelse i vores butik i Aabenraa.

Hav en rigtig god dag 🌟

Jeg har i dag været i Stof 2000 Lyngby

Jeg har i dag været i Stof 2000 i Lyngby for at købe noget pladevat. Jeg skulle bruge 60 cm, men fik at vide af ekspedienten at mindste mål er 1 m. Da jeg gjorde indvendinger ift. dette, tilbud hun, at hun godt kunne nøjes med at klippe 60 cm af, men jeg skulle betale for 1 meter - meget generøst!
Jeg kan godt forstå det rimelige i at have et mindstemål, f.eks. 25 eller 50 cm - men 1 meter, det synes jeg er helt og aldeles urimeligt!! - det er jo en vare til normalpris!
Hvad nu hvis man skal have et ulige mål af en meget dyr metervare? Kan man så også kun købe i hele meter?
Hertil kommer at jeg oplevede betjeningen “meget rapkæftet”, for at sige det mildt - meget ubehageligt.
Var det ikke fordi jeg skulle bruge pladevattet idag, havde jeg absolut ikke købt varen hos jer, men fundet et andet sted

19. april 2023

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse, og feedback af din oplevelse i vores butik i Lyngby.

For at undgå en høj spildprocent, og sikre en rentabel prisstruktur, har vi valgt at have minimumsklip på 1 mtr. på pladevat, tyl og bånd/velcro/elastik. På vores metervarer/stof har vi minimumsklip på 0,5 mtr. Det betyder dog ikke, at man som kunde er nødt til at købe i hele meter, hvis man eksempelvis skal bruge 1,5 mtr.

Rigtig god weekend til dig 🌸☀️

Julie // STOF 2000

Jeg var i jeres butik ved Nørreport

Jeg var i jeres butik ved Nørreport, skulle bruge et gavekort.
Den unge ekspedient betjente en kunde foran mig. Det har åbenbart været et kedeligt job hun har idet hun flere gange gavede højt og uhæmmet. Det blev min tur, ekspedienten rodede lidt i nogle skuffer: "Nej jeg har ikke noget du må gå ovenpå". Så jeg måtte op og stå i kø igen, på trods af at der ikke var andre kunder i butikken i stueetagen. En god service havde været hvis hun lige selv havde hentet nogen på 1. sal.
Måske er det småting - men jeg HADER dårlig og uintresseret betjening.
På 1. sal fik jeg ok betjening af en mere moden ekspedient.

13. april 2023

Hejsa,

Tak fordi du har taget dig tid til at fortælle om din oplevelse.

Vi skal selvfølgelig beklage, at du har haft den oplevelse i butikken - det er enormt vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, når de skal handle hos os.

Jeg sørger for at gå videre med det internt, så vi kan rette op på situationer som disse - så tusind tak for din feedback!

Rigtig god dag til dig :-)

Julie // STOF 2000

Hurtig levering, fandt de lysglas som jeg netop manglede 😉

26. marts 2023

Hej Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du fandt det, som du manglede, og at du havde en god oplevelse på vores webshop 👏

Fortsat god dag til dig ☀️

Julie // STOF 2000

Nemt at bestille på hjemmesiden

26. marts 2023

Hej Bente,

Dejligt, at din ordre kom hurtigt frem, og at det var nemt for at dig at gennemføre dit køb på vores webshop 🌸 Vi takker mange gange for de 5 stjerner!

Rigtig god dag til dig ☀️

Hej Inge,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner - det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at det var hurtigt og nemt for dig at handle hos os!

Vi ønsker dig en fortsat god dag ☀️

Hej Henrik,

Vi takker mange gange for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du er tilfreds med dit køb og oplevelse hos os!

Vi ønsker dig en fortsat god dag ☀️

Ville købe vare i butik

Ville købe vare i butik, men kunne kun købes online

23. marts 2023

Hej Irene,

Tak for din feedback. Vi har desværre ikke kapacitet til at vores butikker kan rumme ligeså mange produkter, som på vores webshop. Det er derfor, at du har oplevet at sortimentet i butikkerne og på webshoppen kan variere.

Vi vil gerne forsøge at tydeliggøre det på webshoppen, så vores kunder ikke går forgæves. Igen tak for din feedback - den er utroligt brugbar for os! 🌼

Hej Jannie 🌸

Tusind tak for din anmeldelse af dit køb på vores webshop. Dejligt, at dine varer blev leveret hurtigt uden problemer! Rigtig god påske 🌼

Hejsa ☀️

Vi takker mange gange for din 5 stjernede anmeldelse. Den sætter vi utrolig stor pris på!

Super hurtig levering

21. marts 2023

Hej Tina 🌸

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-)

Stine // STOF 2000

Jeg har lige købt 11 ngl bomuldsgarn…

Jeg har lige købt 11 ngl bomuldsgarn jeanscolour isom jeg længe har haft et godt øje til i frederiksborggade.
Jeg er en meget erfaren strikker og selvom jeg kan regne ud på løbelængden hvor meget jeg skal bruge, så er min erfaring at det ikke kan siges med sikkerhed om jeg skal bruge 10 eller 11ngl, og da jeg selvfølgelig er interesseret i samme indfarvning så køber jeg 11ngl.
Så langt….så godt, indtil ekspeditrisen siger at jeg har 14 dage hvis jeg vil have penge tilbage på et nøgle.
Jeg handler ellers i Uldstedet, sommerfuglen og Nicoline garn, og alle 3 steder har de en regel om 2 eller 3 måneders returret. Og det er god service!
Selv om jeg er en meget hurtig strikker, så er det ikke muligt at strikke en hel trøje på 14 dage og dermed afgøre om jeg har garn der skal returneres.
Hvis dette er jeres faste politik så vil jeg ikke igen købe garn hos jer
Venlig hilsen anja

25. marts 2023

Kære Anja

Tak for din henvendelse.
Jeg kan kun beklage - den besked du har fået ifht returprocedure på garn.
Vi giver selvfølgelig længere retur mulighed på garn - også selv om man er hurtigstrikker:-) Vi plejer at aftale individuelt med kunden hvor meget tid der er behov for.
Jeg har kontaktet vores butik i Frederiksborggade og strammet proceduren op.
Beklager din oplevelse.

Stof 2000 i Næstved.

Stof 2000 i Næstved.
Her fik jeg både god og kompetent vejledning.
Her har jeg lyst til at komme igen!

15. februar 2023

Hej Sanny,

Hvor er det dejligt :-)
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :-)