Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 56 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den nemme bestillingsproces og den hurtige levering af deres varer. Mange er tilfredse med kvaliteten af de produkter, de modtager, og sætter pris på det brede udvalg. Dog oplevede nogle forbrugere problemer med forkerte eller manglende varer i deres ordrer, og enkelte var utilfredse med produktkvaliteten, som ikke levede op til forventningerne eller beskrivelsen. Der var også tilfælde, hvor leveringstiden var længere end forventet, og nogle modtog varer, der var dårligt pakket eller beskadiget under transporten.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde tvetydige oplevelser med produktet. Nogle forbrugere roser det brede udvalg, fine varer og... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice. Mange forbrugere roser den hurtige levering og... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service. Nogle forbrugere roser den hurtige afsendelse og giver fem... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver positive aspekter af ordren. Mange kunder roser den nemme bestillingsproces og hurtige... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kvaliteten. Nogle kunder udtrykker stor utilfredshed, især med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

1. nr. 7 af de 7 bedste virksomheder i Stofbutik
  2. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Reparation af symaskiner
  3. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Symaskinebutik
  4. nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Syundervisning
  5. nr. 27 af de 28 bedste virksomheder i Garnforretning

I 1984 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en kæde af 10 butikker fordelt over hele landet samt en webshop - www.stof2000.dk. STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os. STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna VIKING, PFAFF og Singer.

4,0

God

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Dejlig butik

Jeg synes, at det er en rigtig dejlig butik med kæmpe sortiment. Herligt at der stadig findes specialbutikker. Desværre synes jeg ikke, at betjeningen matchede. Der var hverken smil eller en betjening så gjorde, at man følte sig velkommen. Ærgerligt - husk: et smil kan gøre underværker 😊

6. august 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores sortiment. Det er vi rigtig glade for at høre!

Vi er kede af at læse, at du ikke følte dig velkommen i butikken. God og imødekommende service er noget, vi vægter højt, så vi tager din feedback til os og følger op internt.

Et smil kan nemlig gøre underværker – og det skal vi selvfølgelig leve op til 😊

Mange hilsner STOF 2000 // Nete

Pakken kom hurtigt og de bestilte varer…

Pakken kom hurtigt og de bestilte varer var perfekte

25. juli 2025

Hej Vibeke

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at både levering og varer levede op til forventningerne 🌟

Vi håber, du får stor glæde af dit projekt.

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering

25. juli 2025

Hej Peter

Mange tak for de pæne ord 🙏

Vi bliver altid glade for at høre, når både kvaliteten og leveringen rammer plet.

Tusind tak til stof2000

Tusind tak til stof2000, som tog min klage seriøst. Jeg sendte dem et billede af 2 ruller sytråd, som efter levering fra GLS, lignede fuglereder. Skylden er IKKE stof2000s, som selvfølgelig regner med at fragtfirmaerne behandler deres varer store som små ordentligt. Jeg får nogle ny sytråderuller tilsendt, og det sætter jeg stor pris på. Så tak for det stof2000. Bo wellemann

29. juli 2025

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot⭐ Dejligt at du er glad og tilfreds med vores service.

Ønsker dig en rigtig god dag😊
STOF 2000 // Louise🌸

Nemt at bestille og leveret i rimelig…

Nemt at bestille og leveret i rimelig tid. Benyttede mig af udsalget til at udvide maskinparken med en længe ønsket overlocker

30. juni 2025

Kære Nanne

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at bestillingen gik nemt, og at leveringen levede op til forventningerne 😊

Hvor er det fedt, at du fik udvidet maskinparken med en overlocker – vi håber, den lever op til dine forventninger og giver masser af syglæde fremover ✂️🧵

De bedste hilsner,
STOF 2000 // Nete

God service og hurtigt fremme

God service og hurtigt fremme

26. juni 2025

Hej Annette,

Mange tak for din flotte anmeldelse🌸
Dejligt at du har været glad for at handle hos os!

Ønsker dig en rigtig god weekend😊
STOF 2000 // Louise

Vejle - en supergo’ butik

Købte on-line til levering i min lokale Vejle-butik, da de ikke lige havde flere knapper hjemme. Butikken i Vejle er jeg rigtig glad for. De har en masse godt tilbehør og pænt udvalg generelt. Deres personale er primært grunden at jeg er glad for butikken. Utrolig søde, hjælpsomme og super professionelle inden for råd og vejledning ifh til syning.

23. juni 2025

Hej Rie,

Mange tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot⭐
Så dejligt at høre at du er glad for både butikken og personalet i Vejle -Vi håber på at se dig igen.

Ønsker dig en rigtig god dag😊
STOF 2000 // Louise🌸

HARMONY alternativ til DMC broderigarn

Som alternativ til DMC broderigarn, har jeg købt HARMONY broderigarn. Det matcher fint med DMC og til en meget billigere pris. Det vil være mit valg fremover.

23. maj 2025

Hej Janeth,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot ⭐
Dejligt at du har været glad for det broderigarn du har handlet hos os og har lyst til at dele din anbefaling!

Ønsker dig en rigtig god weekend 🌸
STOF 2000 // Louise

Arrogant

Har været i jeres butik i lyngby og ville købe en nåletræder til en symaskine, da jeg ingen erfaring har med en nåletræder til symaskine spurgte jeg den tilkaldte ekspedient til råds. Det havde hun ikke forstand på og vidste derfor ikke hvordan den fungerede da hun kunne tråde en symaskine med lukkede øjne. Virkelig uprofessionel og arrogant kommentar.

3. juni 2025

Hej Pernille,

Mange tak for din anmeldelse - Vi beklager meget at du har haft denne oplevelse i en af vores butikker og tager selvfølgelig din feedback med videre!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🌸

Du ønskes en rigtig god dag
STOF 2000

En rigtig positivt oplevelse

En rigtig positivt oplevelse

26. maj 2025

Hej Marianne,

Mange tak for din flotte anmeldelse 🌸
Dejligt at du har været glad for at handle hos os!

Ønsker dig en rigtig god weekend 🤩
STOF 2000 // Sofie

Pakning af købet var ikke ok.

Stoffet var krøllet ned i forsendelse posen. Det var tyndt Liberty stof jeg havde købt.

12. maj 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot - Vi beklager meget at den metervare du har bestilt, var krøllet ved modtagelse. Vi er taknemmelige for din feedback og tager det selvfølgelig med videre 😊

Ønsker dig en rigtig god dag

fin købs oplevelse

7. maj 2025

Hej,

Tak for din gode anmeldelse ⭐
Dejligt at du har haft en god købsoplevelse hos os 😍

Ønsker dig en god dag

Alt var

Alt var, som det skulle være 👍

10. april 2025

Hej Zanne,

Mange tak for din gode anmeldelse ⭐
Dejligt at du har været tilfreds med at handle hos os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag 🌸
STOF 2000 // Sofie

Var inde og købe buksestof ,fik god…

Var inde og købe buksestof ,fik god betjening af en Medarbejder, det er ikke sidste gang jeg kommer

5. april 2025

Hej Fritz,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot ⭐
Dejligt at du har haft et godt besøg i en af vores butikker og har lyst til at kigge forbi igen 😊

Ønsker dig en rigtig god dag.
STOF 2000 // Sofie 🌸

Altid meget hurtigt til levering og…

Altid meget hurtigt til levering og overskueligt.

25. marts 2025

Hej Lone,

Mange tak for din flotte anmeldelse ⭐
Dejligt at du er glad for at handle på vores hjemmeside.

Ønsker dig en rigtig god dag 🌸
Sofie // STOF 2000