Tusind tak til stof2000, som tog min klage seriøst. Jeg sendte dem et billede af 2 ruller sytråd, som efter levering fra GLS, lignede fuglereder. Skylden er IKKE stof2000s, som selvfølgelig regner med... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
I 1984 åbnede STOF 2000 sin første butik og er siden vokset til en kæde af 10 butikker fordelt over hele landet samt en webshop - www.stof2000.dk. STOF 2000 er en kæde af hobby- og stofbutikker i Danmark. Selvom vi hedder STOF 2000, forhandler vi dog ikke kun stof, men også et stort udvalg af andre hobbyprodukter inden for bl.a. boligindretning, papirhobby, festartikler, håndarbejde, kunst og meget mere. Så uanset om du jagter pynt til boligen, du selv kan lave, om du holder af at sy og strikke, elsker at klippe og klistre eller mangler pynt til festen, finder du det hos os. STOF 2000 er autoriseret forhandler af symaskinemærkerne Husqvarna VIKING, PFAFF og Singer.
Tagtækkervej 9, 5230, Odense M, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
På Østerbro -østerfælled torv har vi den sødeste, dygtigste og tålmodig kvinde som skal have fem stjerner efter de mange år hun har været der. Hun er unik på den bedste måde
Altid godt

Besvarelse fra STOF 2000
I beskrivelsen af stoffet står der at der kan sys bla en vest af det.
Stoffet er så tykt og kraftigt at jeg mener ikke det er egnet til at sy tøj med læg.
Når stof købes online bør i have en meget bedre beskrivelse af stoffet

Besvarelse fra STOF 2000
Købte en gine hvor den havde været ude ved en kunde i skal huske at tage retur med navn og på den kunde der har haft den . Ikke godt.

Besvarelse fra STOF 2000
Netop besøgt stof 2000 Vejle - fik som vanligt den sødeste og mest hjælpsomme betjening!
Servicen her er forbilledlig
Mvh
Christina

Besvarelse fra STOF 2000
Jeg skulle bruge noget stof til et lille gardin (40 cm bredt) i min entré til at dække for en støvsuger. Kommer op til kassen og får at vide at det koster 450kr og bliver ganske chokeret over, hvorfor jeg ikke bliver gjort opmærksom undervejs på, at det er det prisleje vi er oppe i. Jeg betaler, da køen bag mig er lang, og ringer for at bytte. Får en flabet ekspedient i røret og får at vide, at jeg heller ikke køber tøj uden selv at have set på prisen. Man kan så åbenbart kun få 50% af prisen tilbage ved et bytte. Alt i alt en super dårlig oplevelse i Stof2000 på Østerbro.

Besvarelse fra STOF 2000
Overskriften siger lidt det hele.
En fantastisk butik, som jeg har brugt gennem mange år. Returnering i valgfri butik, selv når varen er købt gennem deres webshop er en fantastisk god service.

Besvarelse fra STOF 2000
Købte noget stof som skulle være egnet til et formål. Det var det ikke og må sige jeg har købt en del deroppe men at bruge ca 500, som ikke virkede og stå med et stort problem efter. Ringede til en butik, men ikke bytte varen, de der var lim på stoffet. Logik for burhøns der var lim på, men det virkede jo ikke. Har så ødelagt noget som vare mere en 500 værd.
Skrev til kunde service og ingen tilbagemelding. Det er et mdr siden, tak for denne gang og køber stof igennem andre steder fremover.
Let bestilling og levering som estimat, supblimt
Søren

Besvarelse fra STOF 2000
God kundeservice, kontaktede mig pr idet en vare var udsolgt. Det synes jeg var rart. Er tilfreds med kvaliteten af de varer jeg købte

De leverede hurtigt.
Jeg havde en reklamation på en vare og den håndterede de perfekt.

Besvarelse fra STOF 2000
Var inde og lede efter noget sofa stof, sød dame forsøgte på bedste måde at hjælpe mig men sagde selv at hun ikke vidste meget om det. Kommer hjem og opdager at stoffet er alt alt for tyndt, dvs at grus og skidt høvler lige igennem det, det er jo ikke smart. Tager tilbage dertil for at finde noget andet stof, forventer de tager det tilbage da jeg jo lige har købt det (5 meter) og evt kan gå derfra med noget andet, men får at vide at de ikke giver mere end 50% tilbage på metervarer. På trods af dårlig vejledning.-og selvfølgelig kan de sælge de 5 meter til anden side! Selvom de prøvede at bilde mig andet end.
Skuffende. Vente om og kørte på stof møllen i stedet hvor der var super god vejledning og jeg fandt det rigtige stof. Men 600 kr direkte ud i afløbet. Bom. Stof 2000 Der kommer jeg ikke igen.
Jeg bestilte online onsdag d. 17 September om morgenen, og fik hurtigt en ordrebekræftelse. Jeg hørte dog ikke noget efterfølgende, og tirsdag ugen efter skrev jeg så til kundeservice for at få en status på min pakke.
Jeg fik meget hurtigt svar (+ point til Louise i kundeservice), hvor jeg fik lovning på, at de ville tage fat i lageret og få afsendt min pakke hurtigst muligt. Det er nu torsdag d. 25 september - altså mere end en uge siden jeg bestilte - og jeg har STADIG ikke fået besked om, at min pakke er afsendt.
Der er fair, hvis der er ekstra travlhed på grund af fødselsdagstilbud, eller hvis en eller flere af varerne måske afventer eller ikke er på lager; men så giv i det mindste besked, eller send eventuelt nogle af varerne.
Jeg ville egentlig have ventet med min anmeldelse til varerne var kommet, men uanset hvor meget de lever op til forventningerne kan det efterhånden ikke hjælpe på min vurdering.
Jeg vil stadig overveje at handle i en fysisk Stof2000 butik, men jeg kommer ikke til at bestille online igen.
Hurtig levering og fine varer til en god pris.
Dejligste net butik og en utrolig imødekommende og hjælpsom kundeservice. Tak

Besvarelse fra STOF 2000
Stoffet er som forventet, behandlingstid for ordren var ok, men pakning af stoffet til forsendelse, er under al kritik. Det var på ingen måde forsøgt at blive lagt nogenlunde sammen. Jeg er med på, at når man som jeg har købt to metervarer af hver 4.5 meter, så er det ikke så nemt at lægge sammen, som hvis det var stykker af 1,5 meter. Men forventer absolut et bedre forsøg end tilfældet var. Det var virkelig sjusket og mere eller mindre bare krøllet sammen og smidt i posen til forsendelse. Det bliver ikke stof2000 jeg kommer til at handle online hos en anden gang desværre.
Super kundeservice fik en dug med hul i som jeg uden problemer fik erstattet.