Stoevsugerposen Anmeldelser

4.347

4,3

Dejlig at man kunne huske sidste levering...........bare ærgeligt, at juletræet blev smidt ud i mellem jul og nytår og man havde brugt den sidste støvsugerpose. Gulvet var grønt af grannåle, men St... Se mere

Dato: 27.03.20 Det var et førstegangskøb under svære tider af coronakrise. Hjemmeside er fint fungerende. Prompte svar fik jeg på kommentar på mail senere, kort efter ordrebestilling. Fik information... Se mere

gode produkter - synes du også støvsugerposer er dyre? så det her du skal handle. En god hjemmeside med gode tilbud - selv de billige produkter er gode. Skulle der opstå et problem med leveringen bl... Se mere

Føler os snydt. Støvsugerpose virker ikke. Vi købte Philips S-bag Classic Long performance som et godt tilbud med mange stk til 149,95 og troede det var de originale. Vi oplever at de hverken suger... Se mere

4 t anmeldelser

(4.347)

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Sidste gang jeg bestiller der fra.

Sidste gang jeg bestiller der fra.
Bestilte en pande som var på lager 1-2 hverdage. Bestilte den 30/11, den 6/12 havde jeg stadig intet hørt. Ringer til dem, hvor de fortæller mig de ikke kan finde panden, men lover mig den vil blive sendt D7-8/12 ok så venter men D.8/12 stadig intet sendt så ringer ingen, de lover den bliver sendt i morgenD.9/12 ja ok men der sker så heller ikke noget. Så i dag den 10/12 ringer jeg igen og er sur. De siger den er på vej hmm som den så ikke er! Bedre dem tjekke det og 5 min efter ringer de og siger de ikke har den og jeg får annulleret min ordre som jeg vil. Virkelig dårlig… på intet tidspunkt har de skrevet eller noget til mig med ændring af levering dato, de lover og lover men intet bliver holdt. Så derfor en stjerne, da det er det mindste man kan give! Kan ikke anbefale at handle ved dem!!!

10. december 2021

Bestilte to remme til en vaskemaskine

Bestilte to remme til en vaskemaskine. Remmene kom aldrig frem, og der er ingen som svarer - hverken på mail eller på kundeservice telefonlinje.

En stjerne er det mindste, som kan angives. Nul stjerner havde været mere retvisende.

18. november 2021

gode produkter

Skulle der opstå et problem med leveringen bliver det hurtigt løst. Firmaet er let at kontakte - hurtig , god betjening.
Her handler man igen

17. marts 2021

Støvsugerposen.dk USERIØS

Virkelig ringe service. Bestilte julegave før midt december, og måtte rykke 21/12, og fik bare besked på at den ikke kom da varen var udgået. Det var en fejl at jeg kunne bestille den. Men jeg sidder med kvittering på ordre, og der står at den afsendes med GLS.
VIRKELIG FUSK!!!!
Handler aldrig sådan et useriøs sted igen....

22. december 2020

Refundere ikke pengene

Bestilte en slange til min støvsuger der desværre ikke passede alligevel, så den blev sendt tilbage. Har dog aldrig fået pengene tilbage og de svarer ikke på mails.

13. maj 2020

God oplevelse ved ordrebestilling

Dato: 27.03.20
Det var et førstegangskøb under svære tider af coronakrise. Hjemmeside er fint fungerende. Prompte svar fik jeg på kommentar på mail senere, kort efter ordrebestilling. Fik informationer på pakkesporing, som virkede fejlfrit. Jeg har ingen bemærkninger til servicen pt., på nogen områder. Hurtig levering. Jeg takker for god service.

27. marts 2020

God hjemmeside

God hjemmeside. Levering kom hurtigt og alt var godt pakket ind.
Gode produkter så fuld tilfredshed

21. september 2019

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg forstår ikke de negative anmeldelser, men de fik mig til at ringe til butikken, og jeg fik konfirmeret, at den varer jeg skulle købe var på lager.
Dagen efter bestilling modtog jeg mit produkt, som i øvrigt var udgået hos Electrolux og nær det eneste sted, der lå inde med varen. Jeg er så ovenud tilfreds, og leveringen med GLS til nærmeste tankstation, gjorde det bare så let.

6. september 2019

Fremragende service

Fremragende service. Super hurtig levering. Bestilte mandag og fik varen tirsdag. Den bestilte vare var endvidere billigere end hos andre leverandører. Vil bestemt handle der en anden gang.

9. juli 2019

Fusk og svindel

Fusk og svindel, jeg bestilte originale støvsugerposer til siemens,
men fik en kopivare, i en helt anden pakning end den på hjemmesiden, stoevsugerposen.dk påstod det var skam originale poser men bare i ny pakning, løgn.
De tager selvfølgelig aldrig telefonen, ( det er kun vrede kunder der ringer ) men svarede dog på mail.

25. januar 2019

Useriøst

Useriøst - varen angiveligt på lager med 1-3 dages levering, men varen er ikke afsendt 4 dage efter, og de tager hverken telefon eller svarer på email..
Det nytter ikke at annullerer ordren for de gider ikke svare.

23. oktober 2018

Køb aldrig noget af dette firma!!!

Jeg reklamerede over et blenderglas til en køkkenmaskine i slutningen af marts og her - 5 måneder senere - har jeg ikke set skyggen af det glas, jeg blev lovet som erstatning.
Jeg bliver bare holdt hen og har endda én gang fået at vide, at “der kom noget andet i vejen”, derfor svarede han (Torben Sørensen) ikke på min mail i flere dage.
Så; køb ALDRIG noget af denne virksomhed.

27. august 2018

Alt for lang leveringstid

Bestilte varene d. 11.02.2018, fik at vide at det var afsendt d. 12.02.2018.

Rykkede for varene d. 20.02.2018 og fik at vide at der var sket en fejl og at varene nu var afsendt.
Den 23.02.2018 modtog jeg halvdelen af min ordre og måtte igen bruge tid på at rykke for det sidste, som jeg havde betalt.

Den 28.02.2018 modtog jeg det sidste af ordren.

Alt for lang leveringstid og alt for mange ærgelser.
Jeg stod og manglede tingen og bestilte derfor hos Støvsugerposen fordi de havde kort leveringstid.

Har dog en udmærket medarbejder hos kundeservice, som var meget behjælpelig.

Måske skal de redigere deres leveringstider, det ville spare kunderne for meget besvær og Støvsugerposen ville fremstå som mere troværdig.

1. marts 2018

Snyd og bedrag

Bestiller en vare den 13/02 med 1-3 dages leveringstid.
Den 20/02 får jeg en mail om at varen er afsendt.
Den 26/02 har jeg ikke set skyggen af min vare og sender en mail til virksomheden.
Den 02/03 Stoevsugerposen har fortsat ikke kontaktet mig og jeg tror ikke på at jeg nogensinde får min vare.

Fuldstændig elendig service og uacceptabelt.

Tag og køb et andet sted, Stoevsugerposen.dk snyder dig for dine penge og ignorere dig.

28. februar 2018

Har købt og betalt for en pakke som …

Har købt og betalt for en pakke som skulle leveres i mit skur. Der er nu gået 5 uger, og jeg har stadig ikke modtaget noget!
Har prøvet at ringe til deres hotline i telefontiden, men mine opkald bliver afvist som når man ringer til en slukket mobil.

9. februar 2018