Dejlig at man kunne huske sidste levering...........bare ærgeligt, at juletræet blev smidt ud i mellem jul og nytår og man havde brugt den sidste støvsugerpose. Gulvet var grønt af grannåle, men St... Se mere
Dato: 27.03.20 Det var et førstegangskøb under svære tider af coronakrise. Hjemmeside er fint fungerende. Prompte svar fik jeg på kommentar på mail senere, kort efter ordrebestilling. Fik information... Se mere
gode produkter - synes du også støvsugerposer er dyre? så det her du skal handle. En god hjemmeside med gode tilbud - selv de billige produkter er gode. Skulle der opstå et problem med leveringen bl... Se mere
Føler os snydt. Støvsugerpose virker ikke. Vi købte Philips S-bag Classic Long performance som et godt tilbud med mange stk til 149,95 og troede det var de originale. Vi oplever at de hverken suger... Se mere
Nørregade 31, 3390, Hundested
- info@stoevsugerposen.dk
- www.stoevsugerposen.dk
Tilfreds med vare og leveringstid
Fin og hurtig afvikling/service
Alt kørte på skinner,så meget tilfreds
Rigtig godt sted at handle og hurtig …
Rigtig godt sted at handle og hurtig levering, så dem ville jeg bruge igen. :-)
God og hurtig service
God og hurtig service. Desværre lidt dyr fragt.
Hurtig levering og intet at klage over
Rykkede for min ordre som ikke var …
Rykkede for min ordre som ikke var kommet. De svarede via mail indenfor 30 min. Tilbød endvidere at komme med dem personligt samme aften, Så meget hastede det dog ikke. Blev sendt dagen efter og de kvitterede med en ekstra pakke poser U/B. Alle laver fejl i ny og næ, spørgsmålet er så hvordan man retter sine fejl. Det gjorde de til UG. Virkelig god service ! :-)
Den bedste service man kan forlange!
Vi skulle bruge et produkt fra Støvsugerposen, vi var lidt i tvivl om, hvordan og hvorledes vi skulle bære os ad, om det nu var det rigtige produkt, vi havde kig på.
Vi fik simpelthen den bedste service, man kunne tænke sig.
Vi kan altså varmt anbefale andre at handle hos dem.
Den fine service glemmer vi ikke - samtidig håber vi på, at mange vil benytte sig af det firma, det fortjener de virkelig.
dejlig let og hurtig levering
Forløbet er ikke okay!
Forløbet er ikke okay!
30.12.2017 Modtager en mail med bekræftelse på min ordre.
06.01.2018 Modtager en mail, om jeg vil give en anmeldelse af forløbet på Trustpilot.
06.01.2018 Jeg kontakter Støvsugerposen da jeg ingen information har modtaget om varen og de nu beder om en anmeldelse.
08.01.2018 kl.09.00 Støvsugerposen skriver de vil ringe til mig
08.01.2018 kl 15.30 jeg sender en lille reminder "det lyder godt" mail
08.01.2018 kl. 18.30 modtager mail fra Støvsugerposen at de ikke lige nåede at ringe til mig og at der var sket en fejl. De havde ikke det produkt jeg havde bestilt, men spørger om jeg ville have et andet produkt eller om de skulle forsøge at skaffe det rigtige.
09.01.2818 Jeg skriver jeg ikke er interreset i andet end hvad jeg har bestilt, men at hvis det kan skaffes er det fint, ellers vil jeg gerne annulere ordreren.
12.01.2018 Jeg hører intet og skriver til dem for at bede om en status
17.01.2018 Stadig intet hørt, jeg skriver igen, at jeg formoder at de ikke kan skaffe det og jeg ønsker en bekræftelse på at ordreren er annuleret.
18.01.2018 Stadig intet hørt.......
Det er okay der sker fejl, det er måden det håndteres på der ikke er iorden!
Alt for lang levering ifht pris
Når jeg betaler 49,- for at få sendt en pære til min microbølge ovn, så forventer jeg en superhurtig levering inden for få dage.
Det havde passet bedre med gratis levering når det tager så lang tid :(
Jeg fik varene efter 2 hverdage
Jeg fik varene efter 2 hverdage, og originale dele med en beskrivelse på hvordan man skifter reservedelene.
Super service. ;-)
Det er bare i orden hvergang !!!
Super hurtig levering ,kan varmt …
Super hurtig levering ,kan varmt anbefales vil selv handle der igen næste gang jeg skal bruge støvsugerposer.
Det var service fra ende til anden
Det var service fra ende til anden. Hurtig levering.
Hurtigt og nemt 👍