Uforskammet kundebehandling
Vi havde lejet et fadølsanlæg som vi hentede et par dage før vi skulle ha' fest.Fredag aften hvor det skal monteres 'fiser' kulsyren ud af anlægget. Vi kontakter stiki lørdag og en medarbejder kommer med et nyt anlæg, så langt så godt...fin service. Men da vi tilbageleverer anlægget bliver vi verbalt overfuset med at vi har ødelagt anlægget , de er testet af inden levering og skal betale for reparation.
Her en den efterfølgende korrespondance...
Hej,
OS:
vedr. ordre 3489.
Jeg har endnu ikke modtaget retur beløbet på 1 stk Hancock fadøls fustage 30 l.
Fustagen blev returneret den 3/7
Stiki:
Hej
Beklager men mangler pris på manometer da de først er tilbage fra ferie i dag.
os:
Hej,
jeg kan ikke rigtig se hvad manometer pris har med returnering af fustage at gøre.
Jeg har forklaret at anlægget var defekt da jeg forsøgte at tage det i brug. Hvilket underbygges af sur lugt, ingen lyserød væske i tappehanen og kulsyren der fossede ud.
Jeg har været tilfreds med jeres service og hurtige afhjælpning af fejl. Men det er totalt uacceptabelt at jeg skal tage ansvaret for jeres defekte anlæg.
Jeg håber i kommer til fornuft og forventer at få returbeløbet snarest
Stiki:
Hej
Hermed fremsendes kreditnota fra stiki.dk
Beløbet er dags dato overført til bankkonto.( et par og halvtreds kroner. Differencen på fadølsfustagen og reparationen)
Stiki.dk
Os:
hej,
jeg har nu 2 gange forklaret at anlægget var defekt ved ibrugtagning. Begge har i fuldstændig ignoreret.
Opsummering
- I skylder mig stadig 246,44 + 212,50 + moms for uberettiget opkrævning af reparationsomkostninger
- jeg regner ikke med at se skyggen af de penge, set i lyset af jeres reaktion (mangel på samme) på mine tidligere henvendelser
- jeg kommer ikke til at henvende mig til stiki nogensinde mere
- jeg skal gerne fortælle om mine erfaringer med stiki til hvem der vil høre