Jeg købte en Stiga robot plæneklipper A500. Det er den største fejlkøb længe. Den kører konstant udenfor afgrænsningen, og sætter fast inde i hækken, hvor den giver op uden af forsøge at bakke ud... Se mere
Stiga M5 robotklipper. Indleveret 17. April på garantisag og skiftet klippemotor. Retur 20 juni og virkede fint til der kom en tordenbyge. Idet værkstedet ikke havde lukket til elektronik var den fyl... Se mere
Stiga park pris ca 30000 kr ikke det halve værd klippe bordet er alt for svagt, tand remmene springer meget nemt og er meget dyre i indkøb, selve opbygningen med knive der kører ind over hindanden og... Se mere
Jeg havde en rigtig god App som virkede på min M5 plæneklipper, men så virkede den ikke længere! Downloaded en anden app, som så også kan se garagen, modtager gerne opdatering, men når der skal pr... Se mere
STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 års erfaring i innovative forbrugerprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA på hjerte. STIGAs mission er at levere førsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele året rundt. STIGA er det mest udbredte mærke af plæneklippere i Danmark, men STIGA producerer også en lang række andre haveprodukter, herunder hækkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kædesave.
Priorparken 878, 2605, Brøndby, Danmark
- denmark@support.stiga.com
- www.stiga.dk
Super garantiservice.
Batteriet til min plæneklipper gik død en måned før det fyldte to år.
stiga.dk sender bare - uden diskussion - et nyt uden beregning :-)
Se, det er service og at tage ansvar for ens produkter.
stiga havetraktor med honda gcv 530 motor
Til fremtidige ejere. Hold jer langt fra Stiga park royal med svanemærket Honda motor GCV 530 motor. Havetraktoren er ok, men motoren/karburator er noget møg. Karburator kan absolut ikke klare den mindste lille smule urenhed fra benzinen, trods benzin filter. Karburator er serviceret 2 gange på de ca. 160 timer den har kørt, 1. gang modstræbende dækket af Honda på garantien, sidste år blev karburator igen fikset hos autoriseret Stiga mekaniker til et par tusind kr., kørte rigtig fint i 2 mdr. nu kører motor vildt ujævnt, og kan ikke kører i tomgang, uden at gå ud. Stiga fralægger sig ethvert ansvar, da det er Honda motor, og Honda kommer med en sludder for en sladder om urenheder i benzinen, som karburatoren ikke kan klare!! trods man har konstrueret karburator til biler i mange år. Hmmm, en karburator som ikke kan tåle alm. 95 benzin!! I år har jeg gjort som forskrevet hos Honda, tømt tank og karburator, købt helt ny benzin og hældt på, men stadigvæk helt vild ujævn motorgang. Motor kan åbenbart ikke tåle at blive brugt. Så hold jer væk fra denne type motor.
Fremragende behandling af Stiga
Fremragende behandling af Stiga, men:
min havetraktor blev afleveret til tiden, men vognmanden "kunne" ikke som alle andre vognmænd, køre op ad min indkørsel. Han satte kassen ved indkørslen, men ovenikøbet uden for min grund, og sagde arrogant at så kunne jeg bare samle traktoren der.
Gode vare til fornuftig pris
Gode vare til fornuftig pris, når man vil have kvalitet. Hurtig levering
De har været super hjælpsomme og hurtige til at svare på mine spørgsmål. Og rigtig høflige. Kan anbefales. Og så er stiga jo også blandt de bedste havemaskiner man kan få.
God betjening; Men for langsom i handling.
Produkt er helt i top.! Men fra handel og til levering, gik der en uge. Hvor ellers lovet 2-3 hverdage. Har siden fået fortalt at deres e-mail system var gået ned og man havde problemer med dette?
Første gang, jeg har handlet med firmaet. Efterfølgende en god service....
RIGTIG god service
Havde et batteri hvor garantien var udløbet da det holdt op med at virke, men prøvede da lige lykken. Fik et nyt tilsendt. Det kalder jeg RIGTIG god service.
God oplevelse med handlen! :-)
God oplevelse med handlen!
... ligeledes god kommunikation.
Man må overveje om man fortsat efter mange år stadig skal køre Stiga
Har for 3 uger siden bestilt klippebord 105 el til Stiga park , blev lovet det kom inden 7 dage hvilket jeg syntes var ok, efter 7 dage kontaktede Hej forhandler som fulgte op på sagen, svar ca. 10 dage mere, øv øv.
Nu er de 10 dage så rigeligt gået og der er stadig ingen klippebord.
Er Stiga ligeglad med os småbruger ?
Levering
Det tog en uge at få leveret en plæneklipper som var på lager.
Den bestilte dunk er endnu ikke leveret 9 dage fra bestilling. Og leveringsdato er ikke oplyst.
Det kan vist godt gøres bedre.
min sidste Stiga!!
Jeg indleverede d. 18.7.2016 min Stiga 50 plæneklipper til reparation, da træk ikke fungerede. Reparation indenfor 1½ uge blev stillet i udsigt. Det blev senere oplyst, at gearkassen skal skiftes. Jeg har rykket gentagne gange og hver gang fået oplyst, at Stiga ikke kan levere. I dag blev oplyst, at Stige har lovet levering 28.8!!
Græsset gror - Stiga er en upålidelig leveradør - min næste plæneklipper bliver ikke en Stiga.

Besvarelse fra www.stiga.dk
hurtigt levering. Jeg kan godt anbefale at handle hos Stiga.
Jeg er helt tilfreds med Stiga.
Reklamationer på 2 stiga park maskiner
To plæneklipper mærket stiga park er leveret til reparation på korund af samme fejl hydrofor stået af
På trods af stor behov for maskinernes anvendelser er der nu gået uger uden at der er blevet rettet for reklamationerne
Maskinerne ejes af min brode

Fint
Jeg modtog aldrig nogen mail med tracking nummer. Så anede ikke om hvornår jeg modtog den. Pludselig ringer der en vognmand med hvor han skal stille pakken.
Langsommelig behandling
Med mindre at du har god tid, og ikke mangler den vare som du har bestilt, vil jeg ikke anbefale at handle med dette firma.
Inden jeg bestilte min vare, kontaktede jeg virksomheden for at sikre mig, at varen var på lager. Da det blev oplyst, at den pågældende vare var på lager, afgav jeg min ordre og betalte for varen torsdag eftermiddag. Jeg forventede derfor, at min ordre blev afsendt fredag eller senest mandag. Da jeg om tirsdagen ikke havde modtaget en bekræftelse på, at den bestilte vare var sendt til mig, kontaktede jeg igen virksomheden for at få oplyst om, hvornår jeg kunne forvente at modtage den bestilte vare. Den person jeg talte med oplyste, at der ikke var nogen tilstede i Webshoppen, samt at der ikke var nogen at træffe før fredag. Dette vil sige, at jeg ikke kan forvente, at min bestilte vare bliver sendt til mig før 8 dage efter min bestilling og da der ikke bringes pakker ud lørdag og søndag går der 11 dage fra jeg bestilte varen til jeg kan forvente at modtage den. Hvis jeg altså er heldig.

Dårlig bioklipper.
Købte bioklipper for 1½ år siden og har haft problemer med den fra dag 1. Har prøvet alt hvad Davidsen i Brørup, i samarbejde med stiga, i nu 1 år. Har stadig samme problem. Stiga siger så nu at det er en fejl 40, dvs personen som går bag ved maskinen, til at det er noget forkert græs jeg klipper med den. Hurra for stiga og deres gode kundeservice.

Besvarelse fra www.stiga.dk
Fin, fin rådgivning vedr køb af græsslpmaskine, køber på webshop, og får meget hurtigt leveret maskinen (næste dag).
Men-det viser sig at den selvkærende maskine bestemt ikke er selvkørende. Reklamation! Stiga sender servicevogn som konstatere at tandhjul er forkert monteret, og reparerer det. Nu kører den selv
Knaldgodt m servicevogn til adresse.