www.stiga.dk Anmeldelser 117

1,2

Jeg købte en Stiga robot plæneklipper A500. Det er den største fejlkøb længe. Den kører konstant udenfor afgrænsningen, og sætter fast inde i hækken, hvor den giver op uden af forsøge at bakke ud... Se mere

Stiga M5 robotklipper. Indleveret 17. April på garantisag og skiftet klippemotor. Retur 20 juni og virkede fint til der kom en tordenbyge. Idet værkstedet ikke havde lukket til elektronik var den fyl... Se mere

Jeg havde en rigtig god App som virkede på min M5 plæneklipper, men så virkede den ikke længere! Downloaded en anden app, som så også kan se garagen, modtager gerne opdatering, men når der skal pr... Se mere

1. Havecenter

STIGA blev grundlagt i Sverige i 1934 og har mere end 80 års erfaring i innovative forbrugerprodukter. Forbrugerdrevet innovation har altid ligget STIGA på hjerte. STIGAs mission er at levere førsteklasses haveredskaber, som er fremstillet til at opfylde alle brugeres behov til alt slags havearbejde - hele året rundt. STIGA er det mest udbredte mærke af plæneklippere i Danmark, men STIGA producerer også en lang række andre haveprodukter, herunder hækkeklippere, havetraktorer, frontmonterede ridere og kædesave.

1,2

Dårlig

Jeg købte en Stiga batteri hækkeklipper…

Jeg købte en Stiga batteri hækkeklipper i marts 2017, ved første klipning i maj måned låste gearet, på værkstedet blev det løst ved at starte og stoppe et antal gange, dette problem er fortsat, her forleden fik den fat i en tyk gren og gearet låste sig igen, men kom ikke fri ved gentagne start/stop, efter henvendelse til Stiga og værksted var forklaringen ar den var ude af garanti, ja den er over to år men fejlen har været der fra dag 1.
Jeg kan ikke tilslutte mig de positive indlæg der af Stiga..
Per Bovin

5. juli 2019

Stiga park pris ca 30000 kr ikke det…

Stiga park pris ca 30000 kr ikke det halve værd klippe bordet er alt for svagt, tand remmene springer meget nemt og er meget dyre i indkøb, selve opbygningen med knive der kører ind over hindanden og der ved slår sammen når der springer en rem og der ved smadre resten af knive, lejer osv dur ikke , popgevind for skærme holder ikke 2 år, pulverlakken skaller efter ca 3 år. når der er monteret bioklip kan den ikke slå over 8 cm højt græs med mindre det er knas tørt, ( ikke nemt i Danmark)
starter relæ holder heller ikke 2 år, generelt alt for ringe maskine til prisen.

31. marts 2019

Kære Niels,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi arbejder hele tiden på at gøre det bedre.
Jeg kender ikke detaljerne i denne sag, men du skal være meget velkommen til at sende en mail til marketing.dk@stiga.com med dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig og finde en løsning.

Endnu en gang tak for din tid.

Stine, Stiga.dk

Man får en vare hjem som ikke svare til…

Man får en vare hjem som ikke svare til det som sælgeren anbefalet i telefonen.
I bunden af kassen lå der flere løse skruer plus på skjoldet var der flere ridser og kanter som ikke var særlig pænt. En meget hidsig maskine som ikke laver særligt pænt arbejde.
Kan IKKE anbefale Stiga.

10. september 2018

Kære Malene,

Vi er først og fremmest meget kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit produkt, og det lyder også til, at det har været skadet (evt. under transporten).

Jeg vil derfor meget gerne høre nærmere om sagen, så vi kan undersøge, hvad der er gået galt, samt se om vi ikke kan finde en løsning. Jeg håber derfor, at du har mulighed for at sende en mail til marketing.dk@stiga.com med dit tlf. nummer, så vi kan kontakte dig for at finde frem til en løsning.

Stine, Stiga.dk

Helt ny Stiga Combi startede et par…

Helt ny Stiga Combi startede et par gange i april, men med vanskeligheder, nu i august starter den slet ikke.

Henvendelsen til Stiga blev besvaret, men der var ingen hjælp at hente. Ingen tips til selvhjælp. kr 2.300,- er spildt

Samme betjening hos Silvan iøvrigt.

30/8/18
Mail fra Palle, Stiga. Der spørger til problemet og efterfølgende skriver hvormange gange, jeg skal trykke på gummidutten inden start.

Maskinen starter, og jeg er glad.

Rating ændret fra en til fem.

Tak for hjælpen.

30. august 2018

Kære Stig,

Ellers vil jeg anbefale dig at kontakte dit nærmeste serviceværksted, som du finder på http://www.stiga.dk/produkter/stiga_dk/storelocator/locator/. Dit lokale STIGA serviceværksted har faguddannet personale og benytter originale reservedele, hvilket sikrer dig den bedste service og optimale drift af din maskine.

Er der tale om en reklamationsberettiget fejl, skal du indlevere produktet til købsstedet og blot medbringe din kvittering for købet.

Endnu en gang tak for din tid.

en god glæsslåmaskine

Det gik fint med at bestille en Stiga græsslåmaskine Combi 48S. Der var desværre ikke nogen på lager men den kom i løbet af 2 dage. Det meste af maskinen var allerede samlet ved levering (dejligt), så efter 30 minutter var den køreklar. Eneste lille problem er at maskinen ved den mindste berøring af busk eller lignende får rykket højdemålet og der ser ikke ud til at være en mulighed for at spænde højdemålet. Maskinen er nem at lave om mellem opsamling af græs eller bioklip.

6. september 2017

Har stadig ikke modtaget min bestilling …

Har stadig ikke modtaget min vare her en uge efter bestilling og har intet hørt fra Stiga vedr. levering.
De har dog sendt mig en forespørgsel på at jeg anmelder dem på Trustpilot, hvilket virker ukoordineret når min ordre stadig ikke er behandlet hos dem.
Stiga, I skal stramme op hvis I vil konkurrere på markedet for e-handel.

16. juli 2017