Jeg kan varmt anbefale stedet, det er en meget professionel og personlig service man møder og man mærker straks at der ligger mange års erfaring bag de råd og vejledning man får. Jeg fik god hjælp ti... Se mere
Min kæde var for løs og raslede mod kædeskærmen. Jeg kontaktede andre cykelværksteder i nærheden af Auning, men ingen havde tid. Hos ST-cykler i Hornslet var beskeden "kom straks med den" hvilket jeg... Se mere
En helt igennem enestående service ! Wow, - vi blev reddet på stregen af ST Cykler i Hornslet. Vores klub Kvinder der Cykler var på Cykelweekend på Rønde Vandrerhjem og et nyt medlem havde fået to st... Se mere
Vi oplevede super service. Vi købte 2 el-cykler på tilbud. De blev klargjort og leveret samme dag til vores adresse, 10 kilometer fra Hornslet. Fik grundig instruktion ved leveringen. To dage senere m... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
ST-CYKLER | Cykelforretning i Hornslet | Kvalitets cykler til landets billigste priser - køb online | Centurion Cykler | Kildemoes Cykler | Taarnby Cykler | Winther | Din cykelhandler på nettet. Vi leverer til hele landet og fører alle de populære mærker Cykel | Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har alle typer cykler, mange af dem er særdeles billige cykler, hvor der nok skal være en, som passer dig.Cykel. Århus | Kbh | Odense | Ålborg |
Løgtenvej 15, 8543, Hornslet
- 86 975090
- st@stcykler.dk
- www.stcykler.dk
Her finder man en super god cykelforretning. Det er pænt og venligt, og man bliver mødt med et smil.
Man bliver ikke presset en masse på, men der bliver lyttet til en, og man går der fra med en god oplevelse.
Der bliver yde en super god service. En fornøjelse at handle her.
God og ærlig service
Jeg købte en Centurion hos STcykler i dag. Fik cyklen til en god pris, og fik endda monteret skærme på cyklen.
Venligere betjening og pænere cykelbutik finder man nok næppe.
Professionel service og gode priser fik mig til at købe den helt perfekte cykel, som jeg bruger og nyder dagligt. Vi havde aldrig været der før, men havde blot fundet stedet (og tilbuddet) på nettet. Da vi ankom blev vi mødt af en nydelig, frisk og ren butik samt vejledt professionelt vedrørende cykeltype, bremser, vedligeholdelse osv. Absolut et sted jeg gerne besøger næste gang jeg skal investere.
Thumbs up (c;
Min datter havde over nettet besluttet hvilken cykel hun ville have.
Søgte på nettet, fandt den til en skarp pris hos STcykler, kontaktede ham om eftermiddagen og hentede den næste dag om formiddagen.
Hurtig og nem handel, thumbs up.
Allanvp, Frederiks
Super service, gode cykler skarpe priser. Det et 5 cykel vi køber
Fantastisk service
Ingen andre kunne finde problemet på min søns cykel, men nu fungere den igen efter et besøg hos STcykler :-)
super god service
ringede vedr en pris på en cykel og fik så en længere samtale om hvad mit behov er og hvad der bedst kan svare sig vedr model og pris.
her kommer man tilbage i tiden hvor service er en del af virksomheden.
kan kun varmt anbefale STcykler som en seriøs forretning.
her handler ikke kun om og sælge men tilfredsstille kunderne .
Alle gode gange tre!
Har netop foretaget mit tredje cykelkøb hos STcykler indenfor 1½ år, og også denne gang er jeg 100% tilfreds. Hvis du værdsætter høj faglighed, god service og skarpe priser, kan jeg varmt anbefale STcykler ;-).
Super go service.
Super service og en meget behagelig indehaver. Samlede cyklen med det samme selv om det var uden for lukke tid. Jeg skulle da have min nye cykel her i påsken syntes han. Han kan sit fag.
God service og gode priser
Ved onlinekøb af cykel med diverse ekstraudstyr gav Seyfi en rigtig god service og jeg fik en lækker cykel leveret til døren til en rigtig god pris!
Jeg fik det, jeg havde bestilt.
Jeg blev ringet op samme dag som cyklen blev sendt, og sælgeren var meget opmærksom på om cyklen kom. Hvilket den så ikke gjorde. Men her var sælger igen rigtig god til at fortælle, hvad han gjorde, og sørgede for at det så hurtig som muligt.
SERVICE I HELT TOP KLASSE.
Kvalitet og service er aldrig oplevet bedre. Føler sig som en del af ST-cykler når man ringer og ikke mindst når man bliver modtaget i butikken.
Den venlighed og oprigtighed er enestående.
Er glad for at jeg blev anbefalet ST-Cykler idet jeg med stor glæde giver dem anbefalinger til familie, venner og kollegaer og er sikker på at det er velbegrundet.
På snarligt gensyn og tak for en kanon handel / oplevelse.
De venligste sommerhilsener til ST-cykler.....
Fremragende service
Kommer lidt i lukketid for at kigge på en cykel til vores søn, finder den rette størrelse. Cyklen skulle klargøres og det vælger ST cykler at gøre med det samme, selvom det var efter lukketid, så vi kunne få cyklen med hjem med det samme.
Super service.
Fantastisk god service
God overskuelig hjemmeside og rigtig gode priser. Rigtig god service, jeg fik besvaret spørgsmål via telefon udenfor åbningstiden og lageret og butikken blev tjekket for varen med det samme. Cyklen blev samlet og sendt få timer efter købet.
16 September 2015
Super god service
super god service er ikke sidste gang jeg handler der og vil klart anbefale andre at handle der
Det var lige til
Jeg fandt min cykel over nettet. At den stod et andet sted end, hvor jeg befandt mig, var heller ikke noget problem i forhold til transport.
Cyklen blev sendt og jeg modtog den dagen efter, prisen, kvaliteten og levering var som man kan ønske sig.
Lisa
God pris
God pris, og ingen komplikationer. En god cykelforhandler
Imødekommende, høflig og hurtig betjening
Aldrig har jeg oplevet så meget kundeservice fra en online (eller fysisk) butik. Bliver ringet op om aftenen, hvor han starter med at takke for ordren, og vi har en snak om hvornår og hvordan det passer mig at ordren bliver leveret. Efter levering har jeg spørgsmål og igen bliver jeg ringet op, og vi får det afklaret uden problemer. Det er her jeg handler cykler fremover!
Anbefalelsesværdigt + +
Super service.