Jeg kan varmt anbefale stedet, det er en meget professionel og personlig service man møder og man mærker straks at der ligger mange års erfaring bag de råd og vejledning man får. Jeg fik god hjælp ti... Se mere
Min kæde var for løs og raslede mod kædeskærmen. Jeg kontaktede andre cykelværksteder i nærheden af Auning, men ingen havde tid. Hos ST-cykler i Hornslet var beskeden "kom straks med den" hvilket jeg... Se mere
En helt igennem enestående service ! Wow, - vi blev reddet på stregen af ST Cykler i Hornslet. Vores klub Kvinder der Cykler var på Cykelweekend på Rønde Vandrerhjem og et nyt medlem havde fået to st... Se mere
Vi oplevede super service. Vi købte 2 el-cykler på tilbud. De blev klargjort og leveret samme dag til vores adresse, 10 kilometer fra Hornslet. Fik grundig instruktion ved leveringen. To dage senere m... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
ST-CYKLER | Cykelforretning i Hornslet | Kvalitets cykler til landets billigste priser - køb online | Centurion Cykler | Kildemoes Cykler | Taarnby Cykler | Winther | Din cykelhandler på nettet. Vi leverer til hele landet og fører alle de populære mærker Cykel | Køb din nye cykel online og spar mange penge! Vi har alle typer cykler, mange af dem er særdeles billige cykler, hvor der nok skal være en, som passer dig.Cykel. Århus | Kbh | Odense | Ålborg |
Løgtenvej 15, 8543, Hornslet
- 86 975090
- st@stcykler.dk
- www.stcykler.dk
Fantastisk Service
Har netop købt en Mountainbike.
Blev leveret super hurtigt og fantastisk service fra ST cykler i forbindelse med leveringen:-)
Cyklen var tip top og betaling først trukket efter jeg havde meddelt at alt var super.
100 % tilfreds kunde!
Godt køb!
Godt køb!
Købt MTB efter god telefonisk rådgivning. Telefonisk opkald fra forretning vedr afsendelse af produktet som kom efter 4 dage. Fik telefonisk vejledning til at samle cyklen. Alt fungerede perfekt. Dagen efter levering nyt opkald fra sælger som blot ville sikre sig at alt var i orden. Det er service der vil noget!!!
Kan varmt anbefales!!
Han gad at komme på en søndag
Han gad at komme på en søndag hvor der normalt er lukket, og lave min cykel og endda til en meget god pris. Jeg kan kun foreslå dette sted til andre.
Når man handler hos st cykler får man…
Når man handler hos st cykler får man den bedste service 😃 og en cykel der matcher 👍 jeg har været så glad for min cube cykel i alle de år jeg har haft den 🚲
Så fik vi og så prøvet at handle cykler…
Så fik vi og så prøvet at handle cykler hos ST cykler i Hornslet.
Grunden til vi valgte ST cykler var egentligt, at vi gerne ville have en almindelig citybike med indvendige gear samt en mountainbike med indvendige gear. Sidstnævnte der ikke så mange af, men ST cykler havde op til flere, så vi valgte at tage turen fra Aalborg til Hornslet, ca. 100 km.
Vi fik forevist forskellige cykler, og fik fortalt om fordele og ulemper ved de forskellige modeller. Man følte på ingen måde noget pres eller pågåenhed, tværtimod. Det var en pæn og saglig rådgivning.
Vores drenge fik lov at prøvekøre cyklerne efter sadlerne var blevet indstillet, så de passede.
Vi bestemte os for cyklerne, og begge cykler blev monteret med diverse ekstraudstyr, mens vi ventede.
Der var ingen betaling for arbejdsløn, kun delene. Og prisen på cyklerne var absolut også konkurrencedygtige.
Vi oplevede en fantastisk ægte god gammeldags service, som man desværre ikke ser ret mange steder i dag.
Det bliver ikke sidste gang vi tager turen til ST cykler i Hornslet.
Kompetent og fornuftige priser
Har netop købt familiens 5. cykel hos ST-cykler og modtog igen venlig og kompetent rådgivning.
Jeg købte en cykel hos ST-cykler til min søn for 3 år siden.
Vi fik en meget fin rådgivning og service for at kunne vælge den rigtige cykel.
Nu er cyklen desværre blevet stjålet, og vi har smidt kvittering og stelnr. ud :-(
ST-cykler fandt kvitteringen på under 5 min. sådan at vi kan komme videre med politi- og forsikringsanmeldelse
Super vejledning også over telefonen. God pris og kvalitet. Her er en der gerne vil nethandel - og samtidig er der for kunderne!
Mvh. P. Hansen, Kokkedal
En god oplevelse
Købte 2 Kildemoes cykler i lørdags og fik en super god vejledning om hvilken cykler der kunne dække vores behov, samt en god pris.
Cyklerne blev klargjort efter lukketid så vi havde dem til rådighed allerede samme dag.
Det er da god service.
Kan varmt anbefale at købe cykler hos ST cykler.
En mand der ved noget om cykler.
Hilsen Kurt
Super god og ærlig service
Super god og ærlig service! Skifter ikke unødvendige dele og fortæller til punkt og prikke hvad som skal skiftes og hvad som ikke behøver... Dygtig, hurtig og kompetent.. Kan helt klart anbefales!
Fremragende kvalitet til fremragende …
Fremragende kvalitet til fremragende pris!
Konfirmand cykel
Kom for at købe gavekort til konfirmand, men det blev til en cykel mere, idet vi fik et tilbud vi ikke kunne sige nej til, så konen fik også en cykel. Rigtig god hjælp og vejledning til køb af cykel hos Seyfi. Og sikke en orden der er i værksted og butik, det oser af kvalitet. ST Cykler kan stærkt anbefales.
Bare i orden!
Har handlet her flere gange og vil helt sikkert komme igen! Super god betjening og meget højt serviceniveau! Man får altid lige et par gode råd med på vejen - det er i orden!
Fantastisk personlig betjening ved nethandel
Det må være første gang jeg har fået så personlig og god betjening ved en nethandel!!
En personlig opringning om at cyklen var på vej, en kontrol opringning om hvorvidt den nu var blevet modtaget. Det synes jeg er service!
Og med en fin forklaring om, at for at den kunne være i kassen, så mangler pedaler og sadel at blive monteret.
God service!
Jeg modtog en Centurion Eternity, hvor alt tilbehør jeg bestilte var tilføjet, men ikke helt justeret. Det var ikke værre end at jeg kunne gøre det selv, og modtog penge svarende til hvad det ville have kostet hos en cykelforhandler af Stcykler.dk. Så på trods af små problemer, har ekstra god service gjort det til en positiv oplevelse alligevel :)
TipTop service
Bestilte ny cykel via hjemmesiden og handlen gik nemt igennem.
Fulgte op med telefonisk henvendelse om tidpunkt for afhentning dagen efter.
St cykler tilbød straks at gøre cyklen klar med fuld samling.
Nemt og ligetil og jeg anbefaler klart St cykler til andre.
Ulrik
I forbindelse med tyveri lykkedes butikken at finde fakturaen som var adskillige år gammel og som jeg selvfølgelig selv havde mistet. Tak for kampen :)
Super lækker butik, fantastisk service og gode tilbud
Butik og værksted er lækkert, servicen er helt i top og så er det altid muligt at få en god pris. Servicen er lige god om du handler ny cykel eller kommer med en lille reparation. Sådan skal det være !!
Super god rådgivning, et skarpt tilbud, pænt og ordentlig - sådan skal en cykelhandler være!