Stautrup El ApS. Anmeldelser 16

4,4

1. Boligservices

Autoriseret installatørvirksomhed. Installationer i privat samt i erhverv. Datainstallationer. Lysinstallationer. Overvågning.

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

De bedste anbefalinger

I første omgang havde vi en aftale med Niels fra Stautrup El for en indledende besigtigelse af den opgave, vi gerne ville have udført. Stor ros til Niels for en seriøs og grundig gennemgang og for at komme med et fair tilbud.

Dertil en kæmpe ros til Lasse og Martin for professionelt og veludført el-arbejde med udskiftning af spots og opsætning af nye spots og andet el-arbejde. Undervejs i forløbet er både Lasse og Martin kommet med gode råd til placering af LED-spots og praktiske løsninger.

Super fint arbejde og udført til den aftalte pris.

Vi kan varmt anbefale Stautrup El og vil helt sikkert bruge Stautrup El igen næste gang, vi har brug for elektriker.

/Mette og Allan

16. marts 2026

Fuld tilfredshed

Lasse og Martin har lavet et virkelig fint stykke arbejde og vi er på alle måder 100% tilfredse. I et forløb over 5 måneder har vi fået god vejledning og gode forslag til muligheder og løsninger.

5. februar 2025

Største anbefaling

Vi købte hus i sommeren 2022 i Stautrup, og fandt hurtigt ud af at Stautrup El var et velrenommeret firma i Stautrup. Det endte også med at være dem vi brugte til vores gennemrenovering af huset.
Der er styr på tingene og det hele bliver lavet ordentligt og efter gældende lovgivning uden man nævner det.
Derudover er det også de håndværkere der, i vores renoveringsproces, har været bedst til kunde-kommunikation, altså både at få kontakt til dem, men også hvis aftaler blev ændret eller der var andre forsinkelser eller andre uforudsete ting - så vi hele tiden blev holdt opdateret. De har også været gode til at give ideer samt rådgivning til el-delen i renoveringen.

17. juli 2024

Veludført arbejde til den aftalte pris…

Veludført arbejde til den aftalte pris 🥇. Og så ville de komme her langt ude på landet hvor andre ikke ville. God rådgivning om løsninger og så rydder de op efter sig. Kommer til aftalt tid. Og det virker selv efter de er kørt.

27. november 2024

Fremragende service

Vi har haft en rigtig god oplevelse med Stavtrup El som med kort varsel sprang til da andet firma aflyste aftale/tilbud.
Stavtrup El matchede pris på andet tilbud og udførte opgaven til fuld tilfredshed. Trods bøvl med gamle installationer samt skift af flere kontakter udover aftale/tilbud blev regningen ikke dyre end forventet. Søde og imødekommende. Jeg anbefaler meget gerne Stavtrup El til venner og familie.

2. oktober 2024

De har udført et utrolig professionelt…

De har udført et utrolig professionelt og flot stykke arbejd her hos Os på Søren Frichs Vej hver gang de bliver kaldt herned. Har brugt Statrup EL gennem mange år😊
Alt var i skønneste orden, da de forlod huset efter alle de nye installationer var sat ind og klar til brug ~ Ganske som ALTID🙏🏻
Prisen var også som den skulle være, ja ligesom tilbuddet de havde givet mig…
De aller bedste anbefalinger herfra….

4. december 2024

Fraråder brug af dette firma

En svend sendes og laver ufuldendt og forkert arbejde og faktura sendes derefter med overpris på transport (forlanger en hel time ekstra betaling i montørtimer for kørsel t/r til firmaets hovedkontor + derudover 312 kr for noget han kalder servicevogn). Efter flere meget tidskrævende telefonsamtale og lange mails korrespondance for at få lavet det resterende arbejde, som svenden havde anbefalet ved besøget at få lavet, nægter ejer af Staustrup el at fuldende arbejdet og rette fejl og truer med advokat, hvis regning ikke betales. Vil kraftigt opfordre til ikke at bruge dette firma.

29. februar 2024

Besvarelse fra Stautrup El ApS.

Efter en grundig gennemgang af vores kundekartotek samt gennemgang af de fakturaer som vi har sendt indenfor de sidste 30 dage, har det ikke været muligt at finde en ordre eller faktura med en kunde ved navn Mona. Det ser derfor ud til, at denne anmeldelse ikke vedrører Stautrup El ApS.

OK arbejde til voldsom overpris

Arbejdet fint udført - men til vild overpris. Vi kan dokumentere, at de tager ca 95% mere end deres kollegaer (brabrand el og ormslev el). Så brug de andre, hvis I vil have el arbejde udført til en rimelig pris. Ovenstående udsagn stemmer i øvrigt fint overens med tidligere anmeldelse.

9. januar 2024

Besvarelse fra Stautrup El ApS.

Vi er selvfølgelig glade for, at kunden er tilfreds med det udførte arbejde, men det er selvfølgelig beklageligt, at kunden er utilfreds med prisen på det udførte arbejde. Kunden har tilsendt os fakturaer for det arbejde som vores kollegaer ved Brabrand El og Ormslev El tidligere har udført hos kundens naboer, og vi kan konstatere at der er prisforskelle på det udførte arbejde.
En forklaring herpå kunne være, at ved den ene opgave, blev arbejdet udført af en lærling, hvor vi sendte en svend, hvilket jo medfører en forskel på den fakturerede timepris.
Derudover er materialevalget ligeledes medvirkende til prisforskellen. Vi har valgt at benytte materialer af mærket LK Fuga, da vi har gode erfaringer med disse produkter. Ved de andre opgaver er der benyttet materialer fra Legrand Forix. Prisforskellen på materialer fra disse to producenter er forholdsvis stor, hvilket selvfølgelig også er medvirkende til prisforskellen.
Som det ses af ovenstående er der forskel på hvordan den samme opgave er blevet løst, hvilket er årsagen til prisforskellen på de tre opgaver. Dette har vi også tidligere oplyst til kunden, dog uden den store forståelse.

Regning på 11.000 blev til 22.500

Jeg har været igennem større renovering af vores hus. Jeg har i den forbindelse bedt om at få udført ekstra el arbejder og har hver gang fået en ca. pris på det udførte arbejde. Elektriker har hver gang ringet til mig og bedt mig om at bekræfte at beløbet var ok. Da jeg får faktura er den ca. det dobbelte af det estimerede beløb. Jeg ringer og fortælle om min oplevelse, men får at vide at ham som har været på stedet ikke må udstikke ca. priser og jeg derfor ikke kan forvente at disse passer. Der er ligeledes uenighed om det er ekstra arbejde eller arbejdet indeholdt i vores hoved entreprise. Jeg beder om et kompromis men der er ingen forståelse og beløbet skal betales til fulde. ( Jeg har haft 3 andre håndværksgrupper i huset og her har der ikke været uoverensstemmelser mellem lovet pris og faktura inklusive ekstra arbejde ).

Kort fortalt lever Stautrup El efter devisen:
Hellere en utilfreds kunde som betaler fuldt beløb end en tilfreds kunde
hvor der er indgået et kompromis.

Utroligt de stadig findes ! !

20. november 2015

Besvarelse fra Stautrup El ApS.

Det er selvfølgelig altid beklageligt en kunde føler sig dårlig behandlet.
I denne sag blevet der givet tilbud på en række opgaver, men der kom løbende flere opgaver til, som vi betragter som værende ekstraarbejde.
Problemet i denne sag, som jeg ser det, er hvor vidt at det udførte ekstraarbejde var en del af det oprindelige tilbud eller ej.
Jeg kan kun sige, at vi har faktureret det arbejde som er blevet udført hos kunden, hverken mere eller mindre. At dette beløb ikke stemmer overens med kundens forventninger er selvfølgelig beklageligt. Vi har tidligere udspecificeret vores faktura for at synliggøre for kunden, hvad de faktureret timer og materialer er brugt på, dog uden den store forståelse fra kunden.

Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)