Kære Circle K. Tillykke med jeres nye faktura-look. Det er tydeligt, at der ikke har været en voksen tilstede da i udviklede denne. Vi alle i dansk erhvervsliv har brug for beløbet inkl. moms på... Se mere
Jeg har ikke modtaget min bestilling selvom jeg har rykket flere gange. Mine penge er spildt - jeg skal aldrig handle der igen. Der skulle være O stjerner.
Jeg er ansat i et vognmandsfirma der har Statiol kort. Dette betyder at jeg tit kommer forbi Statoils stationer rundt omkring i landet (primært hovedstaden). Sammenlignet med andre tank stationer... Se mere
Gør noget godt for jer selv Statoil; Få heletiden sæbevand på spandene her i vinteråret. Og få vaskehallen justeret ind så bilen får voks fra A-stolpen og fremad. Begge dele gør enhver bilejer glad o... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Den 1. april 2016 skiftede Statoil navn til Circle K Danmark. Circle K har 244 servicestationer fordelt over hele Danmark.
Borgmester Christiansens Gade 50, 2450, København SV, Danmark
- +45 70 101 101
- pressedk@circlekeurope.com
- www.statoil.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Dametoilettet hos Circle K ved Solrød…
Dametoilettet hos Circle K ved Solrød Monarch er til dato noget af det klammeste jeg har oplevet...
Med kun 2 toiletter i brug, hvor det ene var smurt ind i .. og det andet ikke kunne skylle ud... (jeg var selv tæt på at kaste op...) Med en lille dame, der ikke kunne holde sig, blev jeg noget overrasket over, hvor pæne mændenes var... 😥😥😥
Under al kritik!
Var en god tank..men
Men nu graver de bare penge ind fra deres kunder...
Btw. Er jeg noget så irriteret over at jeg købte en kop med navnet "statoil" der lovede jeg kunne få kaffe til 14 kr. Resten af mit liv, dernæst skiftede i navn og jeg købte så igen en kop der lovede jeg kunne få kaffe til 14 kr. (Det holdt 2 mdr.) Og pludselig ku jeg heller ikke det..skam jer!
Og lad mig lige sige det her.. 14 kr. Er stadig f@cking mange penge for en kop kaffe man kan lave selv til 2 kr. !!!!
bedste morgenbrød
Dårlige oplevelser på Valdemarsvej Holbæk
Circle K Holbæk Valdemarsvej fredag 1/5-20 ved midnatstid, et useriøst sted der på ingen måde overholder forsamlingsloven, hverken på deres udendørsarealer eller inde i butikken.
Fyldt med mange larmende mennesker, biler der spiller musik.
Inde i butik vælder det med mange mennesker så bare det at købe en kop kaffe er fysisk umulig.
Normalt er det ikke noget jeg ville skrive en anmeldelse om, men da det langt fra er første gang, jeg min familie og venner oplever dette på denne tank.
I burde skamme jer! Så synes jeg godt man kunne gøre noget ved det.
Det er blevet ringere og ringere at…
Det er blevet ringere og ringere at handle på circle k I Padborg som havde så fint et udvalg I cafferterieret nå har de også taget franskbrød med leverpostej væk og halv literes mælk som de påstår er tilbage kaldt af Arla da jeg ringede til Arla og spurgte hvor de have tilbage kaldt halv liter let mælk som circlkle K påstod I Pad borg skrev Arla tilbage til mig det havde de aldrig gjort de ku fås i Løvbjerg og flere supermarkeder jeg er dybt chokeret over circle k ka lyve deres kunder op i ansigtet,franskbrød med leverpostej på man hellere ikke få mere det bli'r ringere og ringere I cirkel k i Padborg med udvalg i cafferteriet
Benzinselskabet som ikke vil sælge benzin til eksisterende kunder
Jeg vil tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser af Circle-K - for det er fuldstændigt absurd, at Circle-K lukker for benzinkort til private og vil sælge et MasterCard i stedet.
Mon ikke folk har deres betalingskort i deres bank, og ikke på benzintanken???
Jeg kan overhovedet ikke se, hvorfor i alverden jeg skulle have et MasterCard for at købe benzin hos Circle-K - det giver ingen mening.
Jo, jo - de har så lavet et "alternativ" med Plus-klubben - men det har jo intet at gøre med det benzinkort, som jeg har haft siden 1988 Ja, jeg har været kunde siden 1988 og er fulgt med, da man gik fra Esso til Statoil og senest til Circle-K - men nu er det altså slut efter at have købt benzin igennem intet mindre end 32 år...
Og som kunde igennem 32 år, så vil jeg da under INGEN OMSTÆNDIGHEDER udsættes for den helt utrolige UFORSKAMMETHED at jeg skal "ansøge og kreditvurderes" for at fortsætte med at være kunde hos Circle-K. Det er jo helt absurd - for hvis jeg ikke netop var en særdeles god kunde, som vedbliver med loyalt at købe ALT mit brændstof og betale mine regninger hos firmaet - så var jeg nok smidt ud for mange år siden...
Så jeg har forstået budskabet: Circle-K ønsker ikke at bevare sine gamle kunder - og OK, det er så taget til efterretning og jeg finder et nyt benzinselskab. Det ender nok med Shell, der i øvrigt har langt bedre betingelser som benzinkort-kunde - så hvorfor blive holdt for nar af det selskab, man har været kunde hos i 32 år? Nej, vel...
(I parantes bør det for god ordens skyld nævnes: Jeg giver ikke en dårlig anmeldelse fordi Circle-K/MasterCard ikke har godkendt mig - for jeg har slet og ret OVERHOVEDER IKKE ansøgt, da jeg som sagt finder det fuldstændigt absurd at kunder igennem 32 år, skal "ansøge og kreditvurderes" for at fortsætte som kunder.)
Det bliver et nej tak fra min side (og mon ikke det samme gælder mange andre gamle og, hidtil, loyale kunder overfor Esso->Statoil->Circle-K)???
Circle K afskaffer Årskurs til kaffe 2020
Årskurs til kaffe fås ikke længere! Trist. Man kan godt nok købe et 'erhvervsårskrus' til 900.- kr!! "Men du skal jo ikke selv betale", sagde servitricen.... De må have slugt søm. Men så er det jo godt, at man kan få et årskrus til MONARCH til 249.- kr, og det bedste er, at en kop kaffe ikke koster 14 kr (som den gjorde sidste år på Circle K) men er gratis 😊.
For filan da
For filan da! En red Bull er vel en red Bull om den så står løst eller er i en pakke med 4 stk. man kan sku ikke reklamere med red Bull til en 10’er og når der så ikke er flere løse tilbage, så koster 4 stk 76 (tror jeg han sagde) eller deromkring! Den går sku ikke!!! Inkompetent personale! Men jeg køre da bare endnu længere end jeg i forvejen gjorde og tager konkurrenten i stedet på Q8, der er aldrig problemer med dem! Nok også derfor vi vælger at have vores firmaaftale det og ligger i snit 15.000 om måneden!
Smidt på porten af CircleK..
Så indfører CircleK SEB Mastercard hos hvidvask banken - FLOT! Og opsiger mit benzinkort som vi er MANGE der var glade for - I stedet for at lade sine kunder VÆLGE om man vil have det eller ej. Nej, så fastholder man på arrogant vis at det er MEGET bedre end løsning for os - Hvad ved I om det? Har I spurgt mig? - Nej. Og henviser til Extra Club, hvor det er her SEB vil tjene penge på dig, hvis du har pengepungen i orden og se gerne vil have dig som kunde. Og får at vide ens civilstatus... Hvilken fagforening man er medlem i, som er totalt irrelevant i forhold til man skal købe benzin..!? Men Extra Club er allerede tilmeldt mit private betalingskort så den henvisning er totalt ligegyldig. De, eller SEB, må tro kunderne er komplet idioter.
Circle K benægter de har lavet en dårlig deal, og er komplet blinde for at det altså er kunder de ska leve af. Og nu er man smidt på porten som trofast kunde.
TOTALT dårlig stil, og dårlig ledelse! Hvad blev der af kundens ønsker?? Farvel! Forhåbentlig kommer I på bedre tanker når jeres salg daler.
Et kort hos SEB Bank der er anklaget for hvidvask
Et kort hos SEB Bank der er anklaget for hvidvask af penge. Flot Circle K. Desuden kan man ikke overfører sin nuværende rabataftale men kan nu kun få 13 øre i rabat pr liter. Tror Circle K at alle deres kunder er idioter 😳🤔.
Desuden kommer der ikke et nyt årskrus til kaffe. Der henvises til hver 6. Kop er gratis. Hvis man regner på det kommer en kop kaffe til at koste 21kr istedet for 14kr med årskrus. Flot måde at vinke farvel til en trofast kunde siden 2008 der ligger mellem 2000&5000kr hver måned.
Jeg har tanket 200 kr udover reserveret…
Jeg har tanket 200 kr udover 200, reserveret 450 fra min konto! Hvorfor?!
Jeg er gammel kunde fra shell .jeg har…
Jeg er gammel kunde fra shell .jeg har privat kort til af kunne med med og med kredit på .kom over til cirkel k da de overtog shell … nu har master kort overtaget cirkel k privat.. fik et pænt brev jeg skulle lave mit kort om da det ophøre det gammel. prøver af lave en nyt men fik en hurtig autosvar af det kan jeg ikke.,. selvom jeg er kunde der .. og har haft det i mange år.med andre ord er blevet smidt ud af deres benzin kort ordning. selvom jeg er kunder der og har været det i mange år. og har altid betalt min regning. tak for det og hilsen til det nye selskab .jeg er kommet over i .der tog mig 1 min af få lavet et kort der med kredit.. mvh jesper
Jeg kan se i har nogle brud på GPDR…
Jeg kan se i har nogle brud på GPDR loven. Jeg kunne pludselig se at der var tilføjet et tilfældig mastercard på min konto og jeg kunne se vedkommendes transaktioner og hvor han/hun havde været i appen. Jeg håber derfor ikke mit kort også ligger hos en anden Circle K bruger et sted. Skynd jer at rette det inden datatilsynet kigger forbi..
Billige priser og ingen gebyrer .
Altid super og venlig betjening.
Altid super og venlig betjening.
Dejligt med postsystemet, der fungerer OK
Ellis Frederiksen
Jeg tanket min scooterfor 35kr mandag i…
Jeg tanket min scooterfor 35kr mandag i sidste uge der reserveres på samme tid 450kr disser er stadig reseveret , enige efter f...... svineri nu har jeg talt ned kunde service ognu lover de at inden for 48 timer er de tilbage på min kontoen . Lad os se er ikke optimistisk
Bedst tank kæde der findes :)
Jeg har bestilt en burger på circle k i…
Jeg har bestilt en burger på circle k i Espergærde og han har handsker på og er ved at lave min burger så vender han sig om at tage imod penge samt klør sig i håret, han kigger på mig og siger undskyld fordi han ikke laver en burger så siger jeg det er fint nok bare tage de der kunder færdig og skifter handsker så jeg får ikke nogle bakterier på min burger da han er færdig med kunderne begynder han igen at lave min mad uden at skift handsker og da jeg siger jeg ikke vil have burgeren siger han bare,( jeg skifter handskerne næste gang) 😫🤢🤪😷😷 føj hvor er det simpelthen ulækkert er der ikke nogen hygiejne.
Fornuftigt udvalg i kiosken
Fornuftigt udvalg i kiosken, søde medarbejdere og gode kroge, hvor man kan slappe af og tjekke nyheder etc.
Kostede 250 kr at besøge Circele k øv
Var inde for at tanke og puttede dankort i stander maskinen skrev at der var en fejl og beholdte kortet, tjekkede med det samme med banken og der var ingen problemer grundet jeg ikke kunne få fat i mit kort kostede det mig 250 kr at spærre og få et nyt kort skrev dette til kundeservice som beklagede og skrev at jeg var velkommen til at hente kortet (som var spærret)