Circle K Danmark A/S Anmeldelser 168

2,0

Kære Circle K. Tillykke med jeres nye faktura-look. Det er tydeligt, at der ikke har været en voksen tilstede da i udviklede denne. Vi alle i dansk erhvervsliv har brug for beløbet inkl. moms på... Se mere

Jeg har ikke modtaget min bestilling selvom jeg har rykket flere gange. Mine penge er spildt - jeg skal aldrig handle der igen. Der skulle være O stjerner.

Jeg er ansat i et vognmandsfirma der har Statiol kort. Dette betyder at jeg tit kommer forbi Statoils stationer rundt omkring i landet (primært hovedstaden). Sammenlignet med andre tank stationer... Se mere

Gør noget godt for jer selv Statoil; Få heletiden sæbevand på spandene her i vinteråret. Og få vaskehallen justeret ind så bilen får voks fra A-stolpen og fremad. Begge dele gør enhver bilejer glad o... Se mere

1. Tankstation

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Den 1. april 2016 skiftede Statoil navn til Circle K Danmark. Circle K har 244 servicestationer fordelt over hele Danmark.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,0

Circle K i Fredericia Vejlevej…

Circle K i Fredericia Vejlevej behandler virkelig deres personale dårligt.
Fordi der begåes en enkelt fejl så er man fyret dags dato.
Virkelig dårlig måde at støtte om Sir personale som chef.
Anmelder det til trods for der helt sikkert ikke kommer nogen reaktion fra Circle K

30. august 2022

Købeloven

Købeloven ikke overholdt - Ville købe Kædesavs-olie til 75 kr, på Cirkel-K, Tuborgvej/Emdrupvej som skiltet viste - men ved kasse skulle jeg betale 89 kr … - uhæderligt :-(
Ifølge købeloven skal forretningen sælge til den pris, de selv har oplyst … men ikke her … Cirkel-K er åbenbart banditter - og der er heldigvis andre steder at handle

22. maj 2022

Godt personale

Jeg havde glemt min pose på en circle K, jeg havde mit id i og blev kontaktet af personalet vedr. at jeg kunne afhente den på deres kontor ved at dokumentere at det var min.

4. maj 2022

tæt på verdens dårligste

tæt på verdens dårligste, kunde service. De vender ikke tilbage, har nu prøvet det flere gange. Kommer ikke til at anbefale, dem til nogen overhovedet :-(

15. februar 2022

God Kundeservice

Vil gerne fremhæve Mads i Kundeservice, der hurtigt, og problemfrit, løste nogle problemer, så jeg kunne få olie leveret til min nye adresse. Rart med fleksible mennesker, der helt klart sad der for kundens skyld, og ikke primært for virksomheden. Tak.

15. februar 2022

Grusvig 1 Svendborg

Grusvig 1 - Svendborg
Dette er kommentar til tidligere anmeldelse.
Betjeningen mener helt bestemt at jeg har trykket forkert da jeg fyldte min erhvervskop med kaffe.
Den løber over …jeg bliver afbrudt 2 x da jeg forklarer at jeg kommer der en del og dagen forinden har trykket på samme måde…kvinden svarer meget grimt 2x g jeg må indrømme at jeg ikke brugte pæne gloser …hvorefter der bliver sagt at jeg ikke skal komme mere…har forsøgt at skulle skrive direkte …men det har ikke været muligt.
Måske en anden attitude fra personalets side havde løst problemet …har aldrig oplevet noget lignende ;-(

10. februar 2022

Er det sådan en Service man skal…

Er det sådan en Service man skal forvente til stamkunder hos circle K på levering af olie til opvarmning af sit hus!!!!???????
Jeg er rasende !😡😡😡😡😡

Vi fik lovning på levering af olie starten af ugen. Hver dag i denne uge har vi måtte ringe og rykke og rykke for levering da vi var ved at løbe tør.

Nu lørdag er vi løbet tør og det er vinter og koldt !!!!!!

“Bare ring hvis I løber tør”😡😡😡😡😡
INGEN SVARER PÅ deres vagt tlf!!!

DETTE ER SÅ UACCEPTABELT.
En vinterdag i december med minus grader- og så denne manglende på hjælp.

11. december 2021

Parkerings Bøde efter en tur på Circle K

Circle K ved transport center i Køge.
Giver P Bøde på 795kr.
Glemmer du at sætte din P skive når du går ind i butikken efter en kop kaffe, så skal du forvente at Circle K har ansat et privat firma til at sætte en STOR P bøde i din vindues visker, jeg køber aldrig noget hos dette firma igen. Ja man skulle nok tro dette er løgn, men prøv selv, Circle K og Bruger king, ind og spis en hurtig burger, og se selv. Circle K og Burger King ved transport center Køge.

5. november 2021

Circle K kioskerne bør man holde sig fra

Circle K kioskerne bør man holde sig fra, selvom det er svært når de har monopol, fx. i Transportcentre langs motorvejene. De satser på salg af underlødige varer til skrækkeligt høje priser. Modsat Seven-Eleven, hvor priserne også er høje, men varerne normalt ganske gode. Det er trods alt en væsentlig forskel, om man går ud med noget der er værd at spise, eller ej.

Desuden prøver de decideret at snyde kunderne, når det gælder rabattilbud. Sidst jeg oplevede det, drejede sig om 3 stk. chokolade på tilbud. Da jeg kom til kassen, var prisen pludseligt væsentligt højere. Det viste sig, at tilbuddet ikke gjalt de chokolade-barer, som lå lige omkring pris-skiltet, men nogle man kunne finde længere nede på hylderne, hvis man kiggede godt efter. Ekspedienten var faktisk enig i, at det var misvisende, men hun kunne intet gøre. Hun havde ikke lov at lave om på opsætningen. Den blev bestemt centralt. Hvilket jo gør det hele endnu værre, for det vil sige at der sidder dygtige folk i en central, professionel afdeling, hvor man beskæftiger sig med at udforme opstillinger, som indlysende er egnet til at vildlede kunderne, når det drejer sig om rabattilbud. Det er jo ikke alle kunder, der ved kassen opdager at de er blevet snydt, og det er heller ikke alle kunder der har energi til at gå tilbage og vælge nogle andre varer. Så det er en vildledning som utvivlsomt giver gode indtægter. Men føj ...

Dvs. jeg er enig med Nete Reinholdt som 5. nov. 2020 skrev: " En gang kan være et uheld, men når man gang på gang vildleder køberen viser der sig et billede. GØR KUNDEN FORVIRRET OG TJEN MEST MULIGT. Der er ikke et sted jeg har lyst til at handle igen."

31. august 2021

Dårlig betjening fra kvinde

Dårlig betjening fra kvinde i Padborg, hun vil ikke lave varmt mad efter 22, men hun vil heller ikke lade mig indløse de præmier jeg har vundet på Circle k skrab? Der må i tage jer sammen.

13. juni 2021

Ville egentlig helst give 0 stjerner

Ville egentlig helst give 0 stjerner, men det kan man ikke
Har i årtier været kunde i selskabet, betalt min erhvervsaftale på betalingsservice og fået faktura på mail.
Alt er godt, indtil man beslutter dig for at overgå til leverandør service for at jeg kan spare 9 kr om måneden i gebyr.
Man kan ikke få det til at virke. Migrationen til anden betalingssystem går i fisk for titusinder af erhvervskunder.
Tilbage i dag står jeg med uendelige samtaler med deres kundeservice på dårligt dansk, to lukkede erhvervskort og en advokat regning, som er betalt på intet mindre end 1900 kr.
I posten denne uge lå så hele to nye breve fra advokatfirmaet, selv om jeg har betalt for længe siden. Rykkere har jeg intet set til, de er vist sendt til en gammel adresse, selvom jeg kun har fået mail fra dem i årtier.
Er nu glad kunde hos OK, på leverandør service.
Men hvordan i alverden bliver man fri fra de svin fra cirkle K?

6. juni 2021

Vi holdt ind på circle k i Kregme for…

Vi holdt ind på circle k i Kregme for at købe 2 franske hotdogs vi fik 2 med ostepølse da der ikke var andre men det var godt det samme pølsen var simpelthen så gammel at osten var væk og resten af pølsen havde nok ligget på varmepladen i mere end et døgn den var så tør og kedelig ja jeg har ikke ord for hvad de pølser har været ude for.
Det er simpelthen så dårligt man sælger bare ikke gamle pølser det er for lavt.
Så det var sidste gang vi skal have franske hotdogs fra circle k.
Velbekomme.

3. maj 2021

Får ikke den lovede rabat

Chatter med en person på jeres side, da jeg spørger ind til firmakort og rabatter. Får at vide at jeg får 1,60 kr. i rabat pr. liter (har skærmprint af det). Bestiller kort, men får 2 kort. Taler med kundeservice (en person det taler dårligt dansk). Ingen god hjælp at få. Skriver mail, men får en svar mail tilbage nogle dage efter, uden noget egentlig svar. Får derefter en mail om jeg fik besvaret mit spørgsmål tilfredsstillende. Hvad sker der i den butik. Ubegribeligt. Nu vil jeg bare ud af det hele, opsige kort, da de ikke svarer mig konkret og kun giver mig sølle 13 øre i rabat på fakturaen. Totalt useriøst.

15. januar 2021

Circle K: Gavekort via mail, nej tak

hej
Jeg havde fået et gavekort på 2000.-kr via mail, jeg spurgte om det ikke kunne laves om til kort, så jeg ikke skulle ind fysisk i butikken med mail inc kode, det kunne ikke lade sig gøre verden via butikken eller hoved kontoret, jeg har så holdt øje med om tankning og beløb stemmer! det gør det så ikke trods at jeg har gjort opmærksom på dette, en af gangene troede de i butikken at jeg ville tanke benzin, så da jeg skulle tanke, var det til benzin! ind i butikken igen, men det første beløb var så trukket fra! og kunne ikke føres tilbage (man skal vide hvor mange liter eller kr, man kan have i tanken) da rest beløbet ikke returnerer til gave kortet, så man betaler 10øre/L extra for ekstrem dårlig service, mvh. Ex-kunde

9. november 2020

Jeg har gjort det igen

Jeg har gjort det igen. Troet jeg forstod et tilbud blot for en lang næse og en tom pung.
I dag som for et par uger siden købte jeg 4 x 1 1/2 l sodavand. Først for sent gik det op for mig at jeg havde betalt næsten 100 kr skønt der meget tydeligt stod 2 x 1 1/2 l. sodavand 36 kr. Jeg kom tilbage og undersøgte skiltet nøje og intet sted stod der Coca cola eller lign. Jeg pointerede dette for personalet der stolt sagde “ nej der stod også bare sodavand da vi for 2 uger siden havde tilbuddet med Pepsi max. “ hvordan dette skulle gøre det bedre aner jeg ikke.
En gang kan være et uheld men når man gang på gang vildleder køberen viser dig sig et billede.
GØR KUNDEN FORVIRRET OG TJEN MEST MULIGT.
Der er ikke et sted jeg har lyst til at handle igen.

5. november 2020