Supergod kundeservice!
Jeg havde øje på et par gummistøvler fra Ilse Jacobsen, som solgtes gennem siden Miinto.dk, hvor der var 30 pct. på støvlerne. På hjemmesiden havde de dog ikke min størrelse, og jeg ringede derfor til butikken for at spørge, om der var en mulighed for, at de ville få dem igen inden tilbuddet udløb. Jeg fik at vide, at der skulle komme en ny leverance den efterfølgende dag, og at jeg kunne vente med at købe dem til der. Dagen efter holdt jeg øje med støvlerne på hjemmesiden, for at købe dem så snart størrelserne blev opdateret. I stedet fik jeg en ubehagelig overraskelse: tilbuddet var pludselig væk, så støvlerne igen stod til fuld pris.
Jeg ringede samme dag til butikken for at spørge, hvad det nu var for noget, når jeg var blevet bedt om at vente en dag. Medarbejderen var selv overrasket over, at tilbuddet på Miinto.dk pludselig var væk, og han tilbød at jeg kunne købe støvlerne direkte hos ham, selvfølgelig med de 30 pct., som hjemmesiden havde haft. Jeg havde dog en yderligere rabatkode til Miinto.dk, idet det var mit første køb på siden, som jeg gerne ville bruge. Som løsning på dette, endte butikken med at give mig 40 pct. på gummistøvlerne, som jeg ville have fået på hjemmesiden. Supergod kundeservice!
Den sidste stjerne mangler, idet jeg fik at vide, at støvlerne ville blive sendt fredag (jeg bestilte torsdag eftermiddag, inden for åbningstid), men de blev først sendt mandag. Til gengæld fik jeg dem allerede tirsdag :-)
Alt i alt en positiv oplevelse, på trods af en ubehagelig overraskelse!
10. januar 2017