Virksomheden har svaret
0p en top gelukkig met het paardje van Stal Doorstap.Zeer eerlijke mensen die het paard perfect omschrijven ook makkelijk tot zaken komen met Melanie.De pony is bovenverwachting en super gezond.Netjes... Se mere
Virksomheden har svaret
Niets dan lof voor Melanie, fantastisch zakelijk inzicht. Een hele harde werker en erg vriendelijk. Als je voor een paard komt kijken wat je gereserveerd hebt, krijg je alle tijd en zeker alle mo... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb een goede ervaring, vriendelijke behulpzame mensen. Ben een paar x geweest om een goede indruk van mijn toekomstige paardje te kunnen krijgen. Alles eerst uit mogen proberen, zelf van de w... Se mere
Virksomheden har svaret
Kopen, africhten, verkopen van paarden en pony's op een diervriendelijke manier. Webshop.
Ostaaijensebaan, 4885JA, Achtmaal, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 25 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
let op voor je hier komt !!!
een paardje willen gaan bezichtigen en hebben ze gereserveerd een dag erna krijgen we t horen dat ze verkocht is!!! JE ZOU JE MOETEN SCHAMEN MELANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ik heb geld betaalt voor vervolgens te horen te krijgen dat ze weg is kijk ik bergijp als ik ze niet reserveer maar wel contact heb met jou dat je ze dan wel weg doet maar dit is echt een schande

Besvarelse fra Stal Doorstap
Kopen goedkoop afgekeurde en kapotte en soms ronduit gevaarlijke paarden die ze aan nietsvermoedende en onwetende onervaren mensen verkopen voor een hoop geld. Deze stal staat al jaren bekend om hun wanpraktijken.

Leuk paard gevonden
Mocht gekeurd worden en alles prima in orde
Vriendelijke mensen

Besvarelse fra Stal Doorstap
Pure oplichting, valse keuringsrapporten, verkopen afgekeurde paarden en liegen alles aan elkaar vast! Een gewaarschuwd mens telt voor 2 koop hier geen paard!!

Besvarelse fra Stal Doorstap
Deze mevrouw is een schande voor de paardenwereld. Niets is berust op diervriendelijk maar enkel op financieel gewin.
Zo heb ik vernomen op ander forums dat deze mevrouw er een aardig lijst aan aangiftes op overhoud door haar agressief dreigen en tevens oplichting.
Inmiddels diverse families gesproken die nog een appeltje met deze Melanie te schillen hebben.
Wij hadden het te doen met het "personeel" dat onmenselijk behandeld word, in principe net zo slecht als de diertjes die er aanwezig zijn.
Melanie, u mag zich schamen. Maar boontje komt om zijn loontje.
‼️‼️ UPDATE 13-05-2025 ‼️‼️
Melanie heeft geprobeerd deze review te melden als een niet bestaande nep review. Trustpilot heeft ons inmiddels benaderd met dit feit en zullen wij alle medewerking verlenen doo elke vorm van bewijs te overhandigen aan Trustpilot.
Tevens hebben wij een melding gedaan van diverse (om in Melanies termen te spreken) fake reviews te rapporteren. Melanie maakt er een hobby van zelf en andere te gebruiken om fake positieve reviews te plaatsen en context te gebruiken uit voortgaande negatieve reviews.
Momenteel zijn wij een groter onderzoek gestart met mede-gedupeerde om alle kwalijke zaken van deze firma maar tevens ook van Melanie bloot te leggen.
Voelt u zich ook benadeeld door dit "bedrijf" of door Melanie, bent u agressief benaderd, dan wel fysiek, dan wel per telefoon (bellen / WhatsApp / mail) dan bent u vrij om ons te contacteren.
Laat u niet manipuleren door deze dame met twee gezichten, u staat niet alleen, wij ondersteunen u graag, alsmede diverse andere gedupeerde.
Uw reactie is welkom via
dier en welzijn 1 at gmail com
U zou er goed aan doen het forum bokt te bekijken en te zoeken op naar Stal Doorstap
U zou er goed aan doen een regen aan 80+ klachten te lezen via de Facebook groep paarden en pony's van de schrijver Azra Uz
(u zou dit ook kunnen opzoeken via Google en zoekt u op ervaring stal doorstap, dan komt u er ook)
‼️‼️UPDATE 14-05-2025 ‼️‼️
Na diverse dreigementen van Melanie per telefoon en zoals reeds bovengenoemde artikel waarin Melanie heeft geprobeerd onze review te laten verwijderen, laat ik u allen bij deze de reactie zien van Trustpilot, de inhoud spreekt voor zich;
Ansa J (Trustpilot Content Integrity)
14 mei 2025 15:07 GMT+1
Nogmaals hallo,
We nemen contact met je op vanwege je review van staldoorstap. De review is gerapporteerd omdat deze schadelijke of illegale inhoud bevat.
Ons besluit
We hebben je review hierop beoordeeld en vastgesteld dat deze voldoet aan onze richtlijnen. Daarom hebben wij je review weer online gezet.
Als je je review wilt bekijken, kun je inloggen op je Trustpilot-account of op de volgende link klikken: je review over staldoorstap.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op door te reageren op deze e-mail.
Ansa J,
Content Integrity Team
‼️‼️ UPDATE 14-05-2025 (na aanleiding van een aangepaste reactie van Melanie ‼️‼️
U zit volledig fout. Ik ben niet de dame die iets bij u op "leasekoop" heeft gekocht en het gaat hier ook niet om financiële middelen.
Ik ben niet verward met uw bedrijf, echter bent u door de war met andere gedupeerde, goed dat u dat nu zelf op papier heeft gezet en wij daar kennis van hebben genomen.
Spijtig om te lezen dat u met meer mensen problemen heeft.
Daarnaast halen wij u niet "door de slijk" zoals u dat zelf benoemd. Wij delen enkel onze constateringen en feiten omringd uw zeer slechte wanprestatie, om nog maar niet te spreken over u gedrag naar uw dieren toe.
Ook heeft u (ik val in herhaling, maar anders dringt het niet door) deze review verzocht te laten verwijderen, is echter niet gelukt. Wij hebben alles prima onderbouwd bij trustpilot.
Ook heeft u geprobeerd meerdere reviews te betichten van valsheid. Ook niet gelukt.
U maakt er daadwerkelijk een potje van.
Gaat u nu weer beginnen met het creëeren van nep reviews om uw geloofwaardigheid hoog te houden?
Erken uw fouten, draag uw verantwoordingen.
Zoals de waard is, vertrouwd men zijn gasten.

Besvarelse fra Stal Doorstap
Wij hebben een prima ervaring met stal doorstap. We kregen alle tijd om de pony goed te bekijken. Er mocht gepoetst worden. Het zadeltje erop etc. We hebben de pony eerst kunnen reserveren en na koop kon hij tegen een hele redelijke betaling nog een maandje blijven staan (konden tussendoor gewoon langs komen om hem te zien).
De pony was netjes gekeurd door de dierenarts en zag er goed uit.
De paarden worden goed verzorgd. Schone en nette stallen en weidegang.
Mijn enige puntje was dat het meisje dat ons bij kennismaking met de pony niet veel over hem wist te vertellen. Niet lelijk naar het meisje bedoeld want ik kan me voorstellen dat er veel paarden komen en gaan maar misschien wat meer achtergrond info kunnen delen hadden we fijn gevonden.

Besvarelse fra Stal Doorstap
Ik kan Stal Doorstap van harte aanbevelen! Vanaf het eerste contact waren ze super vriendelijk en eerlijk. Mijn paard heeft daar nog een half jaar gestaan en is uitstekend verzorgd. Ze zag er top uit toen ik haar kwam halen en ik kon met een gerust hart mijn paard aan hun zorgen overlaten. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Stal Doorstap
Wat begon als een prima verhaal eindigt in een nare ervaring. Mevrouw is niet gediend van kritiek of te veel vragen. We werden verplicht op voorhand geld te betalen om ons bezoek te reserveren. Ik ga al zo'n 40 jaartjes mee in de paardenwereld en heb dit nog nooit eerder vernomen. Toen wij uiteindelijk er voor kozen niet in te gaan op het aanbod kreeg ik kort daarna felle reacties en dringende berichten. U bent gewaarschuwd

Besvarelse fra Stal Doorstap
Melanie , de eigenaresse , kan hard overkomen maar is altijd eerlijk .Wij komen hier al jaren en de paarden krijgen alles wat ze nodig hebben .

Besvarelse fra Stal Doorstap
Echt een rotslechte stal dit!
Mijn moeder had hier een paardje gezien en wou er graag naar gaan kijken. Dus gebeld ervoor. Moest ze meteen een ´aanbetaling´ doen om het paard te mogen komen bezichtigen. Want er waren meerdere geïnteresseerden en zo konden ze het paard voorlopig voor haar ´reserveren´ zo gezegd zo gedaan.
Bij aankomst op de stal was er eerst niemand te vinden, we waren anders toch echt op het afgesproken uur daar. Na een half uurtje zoeken en wachten kwam er ee jong meisje ons helpen. Dit meisje had oprecht geen verstand van paarden en geen idee waar ze het over had.
Paard werd klaargezet om te poetsen en zadelen, maar tijdens het poetsen merkten we al dat het beestje niet helemaal oké was. De hoeven waren extreem lang, hoewel de hoefsmid pas de week ervoor was geweest volgens het meisje, hij stond onder de plekken (rainrot) en de benen zagen ook niet goed uit. Al snel merkte we dat hij aan 1 van zijn benen pijn leek te hebben, toen we dit aangaven zei het meisje dat er niets van aan was.
Ik gaf al meteen aan dat wij niet op hem wouden rijden in deze conditie, maar dat werd slecht opgenomen. Want als je niet met hem gaat rijden kun je nooit zien of weten of die in orde is?!
Uiteindelijk zijn we weggegaan en vroeg mijn moeder haar aanbetaling terug aangezien ze het paard niet zou kopen. Maar neen hoor, dat ging zomaar niet want ze hadden hem voor haar gereserveerd! Dus geld kwijt, geen paard en rotslecht behandeld!
Toen we melanie hierover berichtten (want die hebben de op stal nooit gezien) kregen we allerlei schreeuwerig, verwijtende voiceberichten terug. Dat dit onze fout was, paard was helemaal in orde, scheelde niets aan! Geld terug konden we vergeten, want we hadden haar al veel geld gekost door hem te laten reserveren, etc.
Als ze dit bij elke geïnteresseerde doen, dan verdienen ze dus op elk paard dubbel. 1x geld door de verkoop en wie weet hoeveel x geld als ´aanbetaling´ om te komen kijken!
En melanie zal hieronder wel weer gaan reageren dat er niets van aan is en proberen de review te laten verwijderen. Maar laat je niet misleiden hoor! Weet, hoe harder zij schreeuwt, hoe schuldiger ze is! ;)
Mijn advies? Boycotten deze stal, en zo snel mogelijk zorgen dat ze GEEN clienteel meer hebben en de boel moeten sluiten! Maarja, dan start ze waarschijnlijk toch weer op onder een nieuwe naam, niet waar Melanie?

Besvarelse fra Stal Doorstap
Ik heb hier een paard gekocht. Als je zelf realistisch bent en wat paardenkennis hebt kan je hier, net zoals ik vandaag, echt een erg leuk paardje voor een gunstige prijs kopen. Ik ben helemaal blij met mijn paardje. Werd na aankoop zelfs gelijk met de trailer thuis gebracht. Dat stukje service vind ik goud!

Besvarelse fra Stal Doorstap
Ik had een minder positieve review geschreven over het contact. Binnen 3 dagen werd ik bericht. Op een prettige manier met excuses en de uitnodiging te komen kijken. Dat waardeer ik dus mijn negatieve review wordt een positieve door de opvolging van mijn kritiek. Top

Besvarelse fra Stal Doorstap
Wij hebben Albatros vol liefde gekocht. Heel fijne en open communicatie, alles verloopte vlotjes en heel respectvol!

Besvarelse fra Stal Doorstap
Ik voelde mij er direct welkom. Iedereen was vriendelijk en vooral ook eerlijk. Alle informatie die ik moest weten kon ik vragen en er werd met eerlijkheid en respect geantwoord. Heel fijne mensen!

Besvarelse fra Stal Doorstap
Hele vriendelijke mensen altijd snelle reactie als wij vragen hebben over ons paard ze zijn hier ook heel diervriendelijk en behulpzaam

Besvarelse fra Stal Doorstap
Wij zijn erg goed geholpen bij de zoektocht naar een paard en de paarden hebben het ontzettend goed bij stal doorstap.

Besvarelse fra Stal Doorstap
Wij hebben super goede ervaringen met het hele team van stal Doorstap. Onze Mayna is nog 6 weken bij hen gebleven omdat onze nieuwe stal nog niet beschikbaar was. We zijn er meerdere keren geweest en altijd heel gastvrij ontvangen en we mochten overal rondlopen. Alle paarden zagen er top uit en werden liefdevol verzorgd. Vanuit ons alleen maar lof voor stal Doorstap ❤️

Besvarelse fra Stal Doorstap
Ik ben met een vriendin een weekend blijven slapen. Omdat de stal voor ons best ver rijden was. Hebben 3 dagen de tijd gehad om de paarden rustig te bekijken. Mochten overal bij zijn of bij helpen. Dus wij hebben met een gerust hart daar een paard gekocht. Hans heeft hem voor ons naar zijn nieuwe huis gebracht. Al het contact, zowel van te voren als nu achteraf was heel positief . Mel, Den en Hans zijn echt super lieve mensen. Met duidelijk een groot hart voor de paarden.

Besvarelse fra Stal Doorstap
Hele vrolijke mensen helpen je met allerliefde ben blij met de service die ik hier heb gekregen heel diervriendelijke mensen