Eerst mail verkeer gehad daarna telefonisch contact om iets te veranderen , werd direct gedaan . Super. Bezorgdienst was ook super .
Alles volgens afspraak,en super matten voor in de stal.Echt een aanrader.Had ze al liggen, maar moest de rest nog leggen omdat we de stal vergroot hebben,en konden ze netjes aansluiten,ondanks een jaa... Se mere
Ik mocht vandaag(zaterdag) langs kom terwijl t bedrijf officieel gesloten is op zaterdag. En dan denken ze ook nog is goed met je mee super klantvriendelijkheid. Jullie weer met een super veilige trai... Se mere
Producten zijn goed en snel geleverd Transportkosten zijn erg hoog.
Noddevelt is gespecialiseerd in het verhogen van comfort en veiligheid in de paardenstal en paardenwagens middels rubber vloeren en wanden. Groot aanbod kwalitatieve rubber stalmatten en staltegels voor een scherpe prijs. - Paardenmatras, koematras, stalmatten op rol, rubber paddock matten, rubber wandbescherming voor de paardenstal en wasplaats voor paarden. Voor de paardenwagen en paardentrailer bouw en reparatie vindt u bij Noddevelt rubber oploopmatten, rubber trailermatten en rubber wandbescherming, en ook aluminium vloeren, wanden en paardenwagen ramen. Bij Noddevelt vindt u ook een ruime selectie rubber fitnesstegels en rubber vloeren op rol.
Zandstraat 37, 5258TW, Berlicum, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super. Bezorgdienst was ook super .

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
Goede informatie, super snelle levering.
Product voldoet aan verwachting.

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
Alles volgens afspraak,en super matten voor in de stal.Echt een aanrader.Had ze al liggen, maar moest de rest nog leggen omdat we de stal vergroot hebben,en konden ze netjes aansluiten,ondanks een jaar geleden

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
snelle en correcte levering Belgische bedrijven kunnen hier nog wat van leren ! Ik ben zeer tevreden bij deze nog eens bedankt

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
Uitstekende service. Denkt mee met de wensen van de klant en in de praktische uitvoering er van.

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
De eerste keer namen ze de telefoon niet op, ik werd vrij snel weer terug gebeld. Ik werd vriendelijk en netjes te woord gestaan. Ze geven je ook goed advies. Ik heb de bestelling gedaan via internet. En ik heb de rubberen tegels zelf op gehaald. Ze stonden al klaar om mee te nemen.

Top service..
Super meegedacht met wat ik nodig had. Op uw advies het juiste product gekregen. Het verschil in prijs werd zeer snel terug gestort..
Super!!!

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
Producten zijn goed en snel geleverd
Transportkosten zijn erg hoog.

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
Snel en correct geleverd fijn en sterke kwaliteit

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
Bestelling om 11 uur geplaatst. Na telefonisch contact kon deze om 13:30 opgehaald worden

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
Snel geleverd, mooie en stevige kwaliteit en super makkelijk om te leggen.

Besvarelse fra Noddevelt Rubber
Puzzelnatten zijn van hele goede kwaliteit, makkelijk te leggen en snelle levering, top!