Lease Partner Anmeldelser 22

4,4

Geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben al meerdere bedrijfsauto’s voor ons geleverd in paar maanden tijd.

Deze mensen zijn echt de crème op je lievelings taart wat een ongelooflijke goede service. De behulpzaamheid is meer dan geweldig. het meedenken en helpen naar de juiste keuze meer dan geweldig. Ik... Se mere

1. Billeasing
  2. Bilforsikringsselskab
  3. Bank
  4. Erhvervsmægler

Lease Partner is uw ervaren specialist in zakelijke mobiliteit. Wij bieden ondernemers de juiste leaseoplossing, of het nu gaat om financial lease voor zekerheid, flexibele operational lease voor aanpasbaarheid, elektrische lease voor duurzaamheid of private lease voor persoonlijke betaalbare kwaliteit. Met transparante kosten en persoonlijke service zorgen onze experts ervoor dat u altijd de beste keuze maakt voor uw onderneming. Bij Lease Partner draait alles om gemak, helderheid en het ondersteunen van uw mobiliteit, zonder verrassingen of financiële zorgen.

4,4

Det tager typisk over 1 måned at svare

Goeie service

Goeie service, communicatie met Pieter was top. In de toekomst ga ik zeker vaker samen werken met Lease Partner (Pieter).
Keep up the good work.

30. marts 2026

Persoonlijke service

Zoals aangegeven in mijn eerdere review is Pieter onze vaste Lease Adviseur. We hebben nu al meer dan 5 auto’s via hem afgenomen en we zijn meer dan tevreden. De persoonlijke benadering en inmiddels band die we hebben opgebouwd kan ik zeggen dat de toekomst rooskleurig is en we nog veel zaken zullen doen samen. Pieter & Team bedankt !!

14. marts 2026

Ik wil graag mijn dank uitspreken voor…

Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de uitstekende samenwerking bij het realiseren van de lease. Het hele proces verliep soepel, professioneel en zonder problemen. Het contact was op elk moment zeer goed en alle afspraken zijn volgens planning nagekomen.

27. marts 2026

Met plezier geef ik een positieve…

Met plezier geef ik een positieve beoordeling voor dit leasebedrijf.

De samenwerking verliep zeer soepel en professioneel. Het bedrijf heeft zich onderscheiden door betrokkenheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering van de klant. Alle formaliteiten werden snel en zonder problemen afgehandeld, en de leasevoorwaarden waren duidelijk en concurrerend.

Met volle overtuiging kan ik dit bedrijf aanbevelen als een solide en betrouwbare zakenpartner.

27. marts 2026

Lease Partner B.v.

Lease Partner B.v.

Dankzij Pieter en zijn persoonlijke ervaring en touch. Heb ik weer een nieuwe droom kunnen waarmaken.

Lease partner (Tommy & Pieter) dank je wel.

Making memories!!

24. september 2025

Ik heb geld overgemaakt om een auto te…

Ik heb geld overgemaakt om een auto te kopen en vervolgens heb ik niks gehoord en belletjes reageren ze niet. Stelletje oplichters ik wil mijn geld terug!

4. september 2025

Goedemiddag Edje,

Graag zou ik willen weten om welke auto of KVK dit gaat. Gezien wij met niemand in contact zijn met uw naam/contactgegevens. Dus gelieve geen onzin reviews plaatsen.

Sales Team Lease Partner

Oplichters!!

Oplichters!!! krijg mijn aanbetaling niet meer terug die ik had betaald voor auto die ik uit duitsland wil. De auto is eenmaal verkocht zouden zij mijn geld terug moeten overmaken maar ze nemen niet meer op en reageren niet meer.

4. juli 2025

Goedemiddag,

Zoals besproken heeft u hier een foutieve review geplaatst die niets met ons vandoen heeft. Graag deze z.s.m. verwijderen zoals al meerdere malen gevraagd en helaas nog steeds niet door u gedaan is.

Sales Team

Lease Partner

Geweldig

Snel, eerlijk en professioneel Uitstekende communicatie en zeer snelle afhandeling van alle zaken omtrent financieringen! Vooral complimenten voor Patriek voor zijn deskundige oplossingen

11. juli 2025

Kwam toevallig bij lease partner

Kwam toevallig bij lease partner, Tom had me overtuigd, Audi Q5 van internet bekeken, uiteindelijk de knoop doorgehakt het duurde even voor dat het afgeleverd werd, maar het was wachten waard, top auto, het leek net een nieuwe auto, thanks Lease partner

23. maj 2025

Deze mensen zijn echt de crème op je…

De behulpzaamheid is meer dan geweldig.
het meedenken en helpen naar de juiste keuze meer dan geweldig.
Ik kan maar één ding zeggen een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een financiering en een mooie auto.

7. maj 2025

Beste Willem,

Wat fijn om te lezen dat jouw ervaring zo goed is geweest. Bedankt voor het plaatsen van deze fijne review.

Heel veel plezier en fijne kilometers gewenst met jouw nieuwe aankoop.

Sales Team Lease Partner

Lease Partner begrijpt de ZZP'er

Lease Partner begrijpt de ZZP'er, communiceerde prima en was in staat in zeer korte tijd alle, ook de financiele, formaliteiten te regelen. De hele begeleiding in het traject, tot en met aflevering van de auto op lokatie was perfect. Een aanrader!!

12. april 2025