Stadhuisautos Anmeldelser

4,2

Ontzettend blij met mijn nieuwe BMW X3. Prettige en snelle service en precies zoals het hoort. Zeker een aanrader voor als je nog opzoek bent naar een nieuwe auto. Bedankt Stadhuis Auto's en Luc!

Onlangs heb ik mijn Porsche Cayenne bij dit bedrijf gekocht en ik ben erg tevreden over de gehele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Vooral Yari wil ik... Se mere

Boefjes! Jazeker heerlijke gepassioneerde auto boefjes. Waar vind je nog mannen met passie voor het product, juist ja bij Stadhuis te Hoogezand! Tymen en Pieter hebben ons uiterst plezierig begeleid... Se mere

1. Bilvask
  2. Autoværksted

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Inkoop en verkoop van exclusieve auto’s

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ik ben super goed geholpen met de…

Ik ben super goed geholpen met de aanschaf van mijn eerste auto! Ik kwam voor een Mercedes A klasse, maar ze hadden ook nog een mooie CLA staan waar mijn oog direct op viel. Deze auto had ook nog eens iets minder kilometers en wat meer ruimte dan een A klasse. Ik kon direct een proefrit maken. Na de proefrit kon ik de auto gelijk meenemen!

Bedankt voor de goede service Stadhuis auto's! voor de volgende auto kom ik zeker weer bij jullie kijken.

16. november 2021

Fantastisch geholpen door Jacob

Fantastisch geholpen door Jacob. Hij leverde mij een prachtige AMG en was zeer fijn in de communicatie.

Zeker anderhalf uur rijden waard en door het snelle handelen kon ik direct op de terugweg genieten van mijn nieuwe auto.

Jacob en Stadhuis Auto’s bedankt!

13. november 2021

Boefjes!

Boefjes!
Jazeker heerlijke gepassioneerde auto boefjes. Waar vind je nog mannen met passie voor het product, juist ja bij Stadhuis te Hoogezand! Tymen en Pieter hebben ons uiterst plezierig begeleid bij de aankoop van onze nieuwe auto! In het aankoop proces waren beide heren en met name Pieter zeer goed bereikbaar ,zelfs na sluitingstijd. Kortom wij hebben zeer fijn zaken met deze gepassioneerde boefjes gedaan. Nicole en Andre bevelen dit bedrijf absoluut aan!

25. oktober 2021

Goed autobedrijf

Enorm goed bedrijf vriendelijk mooie autos zowel sportief als niet sportief Je mag in elke auto zitten die je wilt als jij je droom auto wilt Rs7 Rs6 Rs4 Audi R8 Range Rovers Amg's Kom Dan Naar StadshuisAuto's!!!!!!!!!!!!!!!!

24. oktober 2021

Let op koop hier geen auto!!!!!!!!!

Wij hebben hier een Mercedes s klasse gekocht.
Volgens hun was alles in orde, aan de aanschafprijs ook niet te merken dat dit niet zo zou zijn.
We zagen bij het starten wel wat rook, maar dit kwam “omdat de auto lang stil had gestaan”.
Uiteindelijk 1 groot drama!!!
De auto had zoveel mankementen.
Binnen 1 jaar is het volgende kapot gegaan:

Mistte de versterker
Kapotte motor (bleek dat de zuigers zo erg versleten waren dat dit al bekend moet zijn geweest bij aankoop)
Kapotte versnellingsbak
Kapotte ecu
Kapotte raamschakelaars

Na veel contact was er niets mogelijk.

Dat dit bedrijf nog auto’s kan verkopen; niet te geloven dat mensen hier nog in trappen!

Kostenplaatje: €13.000,-
Aanschaf waarde: €15.000.-

26. august 2021

Goede service zoals afgesproken

Im mei van dit jaar een bijzondere Opel Astra OPC gekocht met de afspraak dat aan beide stoelen nog een reparatie moest worden uitgevoerd. Na levering van de materialen uit Duitsland is de auto keurig gemaakt en ook nog voorzien van nieuwe APK.
Jari, Pieter: ik ben zeer tevreden, dank voor de goede service, en tot de volgende auto want ik kom zeker weer 👍

25. juli 2021

BMW 335i

Onlangs een BMW 335i gekocht bij deze jongens, heel erg gastvrij & ze bieden een hele goeie service !

18. maj 2021

koop een BMW 645 ci is een probleem…

koop een BMW 645 ci is een probleem auto, maar werd verteld alles in orde! weet uit ervaring dat er veel aan mankeert, maar zij vertelde alls is in orde, APK nieuw, mnaar bij nieuwe keuring een waslijst van gebreken! heb mijn BMW weer in nieuw staat gebracht, kosten 12000 euro totaal incl aanschaf 23000 euro, wel een complete auto, stadhuisauto bedrijf!!!!@

24. december 2020

BLIJF HIER WEG

BLIJF HIER WEG! Ook al lijken de advertenties te mooi om waar te zijn, de auto's zijn dat uiteindelijk ook. Op het eerste gezicht lijkt er niks aan de hand maar uiteindelijk één grote deceptie. Goede praatjes, maar een en al ellende na aankoop, was veel geprutst met de auto en zelfs motorstoringslampje uitgeschakeld zodat dit niet zichtbaar was, ongelofelijk. Remleiding kort na aanschaf gescheurd. Zat nieuwe APK op maar onmogelijk dat die auto er doorheen is gekomen met een waslijst aan storingen en mankementen die naar boven zijn gekomen.

8. december 2020