Stadhuisautos Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend blij met mijn nieuwe BMW X3. Prettige en snelle service en precies zoals het hoort. Zeker een aanrader voor als je nog opzoek bent naar een nieuwe auto. Bedankt Stadhuis Auto's en Luc!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

koop een BMW 645 ci is een probleem auto, maar werd verteld alles in orde! weet uit ervaring dat er veel aan mankeert, maar zij vertelde alls is in orde, APK nieuw, mnaar bij nieuwe keuring een waslij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs heb ik mijn Porsche Cayenne bij dit bedrijf gekocht en ik ben erg tevreden over de gehele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Vooral Yari wil ik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Boefjes! Jazeker heerlijke gepassioneerde auto boefjes. Waar vind je nog mannen met passie voor het product, juist ja bij Stadhuis te Hoogezand! Tymen en Pieter hebben ons uiterst plezierig begeleid... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilvask
  2. Autoværksted

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Inkoop en verkoop van exclusieve auto’s

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

17 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bedankt voor de goede hulp!

Bedankt voor de goede hulp bij de aankoop van mijn auto. Het is zeker goed om bij dit bedrijf langs te gaan als je opzoek bent naar een andere auto. Ik heb voordat ik mijn auto kocht echt meerdere bekeken en heb het juiste exemplaar hier kunnen vinden. Jacob aan jou gericht: bedankt voor je geduld en hulp.

Groeten ludo de vries

21. marts 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf

Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. De veiligheidsgordel van de door mij gekochte auto werkte niet naar behoren. Deze is op kosten van stadhuis auto’s vervangen. Top service. Mocht mijn auto aan vervanging toe zijn dan ga ik zeker weten weer naar stadhuis auto’s

19. marts 2022

Super autobedrijf!

Ontzettend blij met de aankoop van mijn Fiat 500. Super goed geholpen door het vriendelijke personeel. Bedankt voor de fijne service!

18. marts 2022
Stadhuisautos-logo

Besvarelse fra Stadhuisautos

Bedankt Lieke! Veel plezier en we zien je vast snel rijden.

Super bedrijf!

Super bedrijf!

Onlangs een mooie Range Rover Evoque gekocht bij Stadhuisauto's.
Super geholpen door de vriendelijke jongens.
Voor een volgende auto kom ik hier zeker terug.

17. marts 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor mijn eerste auto ben ik na een tip…

Voor mijn eerste auto ben ik na een tip van een vriendin bij Stadhuis Auto`s gaan kijken. Daar hadden hun namelijk nog een paar Fiat`s staan. Na de Fiat`s allemaal bekeken te hebben ben ik gevallen voor een parelmoer witte met alle opties. Hij had een mooie complete historie en zag er nog keurig uit. Ik ben er heel erg blij mee en wil Stadhuis Auto`s aan iedereen aanbevelen. Ik kom hier zeker terug! Bedankt voor de fijne service!

17. marts 2022

Hierbij een review van Anja en Bart :

Hierbij een review van Anja en Bart :
Wij hebben 26-02-2022 een auto gekocht en een ingeruild, we waren het vlot
eens , prijs en kwaliteit vonden we keurig ! Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid van verkoper Jari , de auto voldoet perfect aan onze eisen
en ook daarover dus zeer gelukkig en tevreden . Een JONG EN DYNAMISCH bedrijf , dus zeer zeker een aanrader . Nogmaals bedankt en hele goede
zaken gewenst mvrgr uit Alphen ad Maas.

15. marts 2022

Mooie auto's!

Mooie occasions. Worden met zorg uitgekozen en onderhouden. Jongens zijn behulpzaam en sympathiek. Zeker een aanrader!

15. marts 2022

Erg blij met mijn Audi A4

Erg blij met mijn Audi A4. Ik heb lang gezocht naar een volle s-line uitvoering. De verkoper was zeer transparant aangaande de historie. Voor mijn (wat oudere) Audi heb ik een boven verwachting hoge inruilprijs gekregen.

14. marts 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

blij met de nieuwe auto een super zaak mooie auto’s

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij heel blij zijn met de auto die wij hier gekocht hebben.

Het is de uitvoering zoals wij hem zochten en alles is bij de auto aanwezig. Voor wat betreft de inruil was alles op afstand via de gestuurde foto’s al grotendeels geregeld omdat wij vanaf Eindhoven moeten aanrijden.

Prima geholpen en ook via autotrust 6 maanden garantie op de auto die bij ons in de plaats actief is.
Wij komen zeker terug als we ooit weer eens gaan verbanden van auto! Thanks

9. marts 2022
Uopfordret anmeldelse
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Let goed op!

Let goed op!
Bij stadhuis auto’s staan juweeltjes van auto’s, personeel is zeer vriendelijk en welbespraakt. Koop hier nooit voor je de auto door een onafhankelijke partij hebt laten nakijken. De ingekochte auto’s worden zonder enige service of onderhoud alleen gepoetst en en te koop aangeboden. Onze eigen inruil auto stond hier aangeboden, over de mankementen waar wij van wisten werd niets vermeld. Ook hebben wij een hele mooie maar slecht onderhouden auto gekocht waar hoge kosten aan gemaakt moesten worden. Ben je mondig en ken je je rechten lossen ze dit op maar ik had een kritische review zeker kunnen waarderen. Daarom bij deze, mooie verkoop praatjes, prachtige auto’s maar laat je toekomstige auto echt goed nakijken voor je hier koopt!

8. marts 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.