Bestilte en squash ketcher via webshoppen søndag aften. Mandag formiddag bliver jeg ringet op af en medarbejder, som fortæller mig at den ketcher jeg har bestilt desværre ikke er på lager. Han spørger... Se mere
Jeg har haft flere gode oplevelser med squashlife online. I dag havde jeg så et akut behov for ny squashketcher. tænkte at jeg ville skrive til butikken og høre om der var mulighed for at hente en ny... Se mere
Første gang jeg træder ind i denne squash verden. Blev taget imod af en super imødekommende og servicemindet ekspedient. Er så glad for at kunne få den guidens som jeg fik. Og kan absolut anbefale... Se mere
Vi bestræber os på altid at tilbyde dig Skandinaviens største udvalg, den bedste vejledning og de billigste priser. Som følge heraf kan du hos Squashlife finde squashudstyr i alle prisklasser og til alle niveauer. Vi er specialister i squash og giver dig derfor altid den bedste vejledning. Og vores priser finder du ikke billigere i Skandinavien.
Åboulevard 15, 1960, Frederiksberg C, Danmark
- 28 92 72 20
- morten@squashlife.dk
- www.squashlife.dk
Fantastisk betjening.
Fantastisk betjening!
Første besøg i den hyggelige butik, der med sikkerhed ikke bliver den sidst.
David
Fantastisk service og pris
Anmeldelse
Helt igennem fantastisk vejledning med professionel indsigt især med valg af personlige ketsjer. Tak til vores træner for at du sendte os til squashlife kbh, så vi har kom hjem med det helt rigtige udstyr der passer præcis til os.
Super nemt og lige til
Super nemt og lige til. Butikken ligger meget centralt i kbh, så nem afhentning.
Danmarks fedeste squashbutik
Danmarks fedeste squashbutik. Super kompetent personale og gode priser
Sublim oplevelse!!
Er så glad for at kunne få den guidens som jeg fik. Og kan absolut anbefale squashlife til alle andre, nybegyndere såvel som trænede spillere.
Super og imødekommende service
Super og imødekommende service. Fantastisk udvalg og rådgivning. Vil anbefale alle at bruge deres lokale squashbutik - det er en gave for squashmiljøet.
Super udvalg og meget kompetent service…
Super udvalg og meget kompetent service samt rådgivning.
Super webshop og personale
Super webshop der har alt hvad en squashspiller kan tænke sig. Er meget tilfreds med min nye Black Knight ketcher! Derudover er ejerne ekstremt flinke og hjælpsomme når man står i den fysiske butik :-)
5 store stjerner.
Stort udvalg og fremragende service! Her kan man mærke der er tale om ildsjæle med viden om produktet og stort engagement. 5 store stjerner fra mig
Super sted at handle
God service, stort udvalg til meget fine priser, professionelle folk med kendskab til sporten. Et god og hyggeligt sted at handle. Føler sig som UIP hver gang.
God professionel service og god pris
Jeg fik hjælp til at købe et par squash sko over chatten. Hjælpen var professionel og deres priser er gode. Kan anbefale andre at bruge squashlife.dk
Prisgarantien ingenting værd :(
Har prøvet at sende et spørgsmål per email men man er tilsyneladende ikke intereseret i at svare. Jeg har fundet nogle sko billigere end hvad de tager for dem på den her side og ville vide hvordan den difference blev udbetalt hvis vi hentede dem i kbh.
Det er nemt at skilte med :(

Besvarelse fra Squashlife
Flink og hurtig.
Ham der har den her butik er både flink når du kigger ind fysisk i butikken, og hurtig på mail. Har handlet her 3 gange nu og kommer højst sandsynligt til det igen. Hurtig levering dag til dag.
Urimeligt god service
Nå, hvor skal man starte og slutte. Jeg køber en Dunlop ketcher til kr. 350, som bliver fremsendt efter 1 dag.
Grip´et på min nye ketcher går løst efter 2 ganges spil. Jeg henvender mig derfor på mail til squashlife, og hører hvorvidt de ser på dette, og får tilsendt et nyt og lækkert grip, med det samme. Og endvidere forslag om at få ekstra grip tilsendt, hvor forsendelsen selvfølgelig ville være gratis.
Jeg sætter det nye grip på, og spiller 3 gang med den nye ketcher. Ketcheren går i stykker og knækker efter 15 min. spil, og her er jeg meget skuffet. Har ikke været voldelig i mit spil (tværtimod, da det var en helt ny ketcher) og tidligere ketchere har holdt meget længe, uden nogensinde at gå i stykker. Anyway, jeg henvender mig igen, og enden på dette er en meget fin behandling, hvor jeg får tilbudt en ketcher som normalt står til kr. 498, til kr. 249. Dette synes jeg var meget fair, og fik tilsendt denne straks herefter, og samtidig et par ekstra grip med det samme. Simpelthen suveræn service. Og ps: Det er en meget fin lille butik de har, som også er til at besøge, og få råd og vejledning i. (Var derinde med den ødelagte ketcher.)
seriøst god service og levering
Havde reklameret over en ketcher, som trak lidt ud, men seriøs god service fra Morten, squashlife - bestilte en ny ketcher og lidt bolde. Alt leveret indenfor kort tid.
Perfekt !!
Lækre priser og lyn hurtig levering.
Jeg bestilte to ketsjere og en bold. Fik det hele lynhurtigt, det var pakket godt ind. Jeg er meget tilfreds.
Klart det største udvalg i Squash og super service
Squashlife er en super hyggelig butik at komme ind i, hvor ekspedienten altid har god tid. De har et kæmpe udvalg og vejledningen er god.
Hurtig service
Købte en ketcher, 30 min senere modtog jeg en mail om at den desværre var udsolgt, men der var en alternativ til den samme pris, om jeg ville have den i stedet, jeg takkede ja tak og dagen efter modtog jeg den med posten sammen med et ekstra greb (standard eller undskyldning ved jeg ikke om det var, men var super da jeg faktisk havde glemt at købe et)
Super service og fokus på kunden
Købte en Black Knight ketsjer hos dem og ventede nogle dage på ordrebekræftelse. Jeg blev så ringet op om, at deres system ved en fejl havde taget min ordre ind selvom modellen var udgået. Jeg fik tilbudt en opgradering til den nye model og de sendte ketsjeren samme dag. Det er service.