Sportsdirect.com Anmeldelser

307.158

3,1

Bestilte 2 dele. Var for små i størrelsen, så jeg vil gerne returnere, men kan ikke oprette returordre, da systemet ikke vil acceptere ordrenr. og emailadresse. Har nu oprettet en case i kundeservice... Se mere

DET ER EN MEGET DÅRLIG OPLEVELSE MAN FÅR NÅR DE SENDER EN PAKKE . FOR MAN VELKE IKKE HVOR DEN SKAL NÅR DE SENDER DAO, FOR SKAL KØRE 30 KM FOR HENTE. HVIS DER VAR NOGET FRIVALG TIL ATSENDER

1. Sportstøjbutik
  2. Campingbutik
  3. Butik med fitnessudstyr
  4. Løbebutik
  5. Foldboldbutik
  6. Sportstøjsbutik

Om Sportsdirect.com

The UK's largest Sports Store, we bring you the best brands at bargain prices, all year round! With stores all over the UK as well as a huge online catalogue, you're sure to find what you're looking for!

Customer Service Opening Hours

Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)

Contact us via Customer Care

Middel

307 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(307.158)

16.406 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Leveret alt for sent

Leveret alt for sent. Forsøgte at annullere ordren, da de sendte en opdateret ordrebekræftelse med en ny leveringsdato (1 uge senere end i den første bekræftelse) - men det kunne jeg ikke. Så jeg har betalt port OG returport for en vare der kom for sent. Men iflg. kundeservice er det "indenfor det lovede". Totalt ubrugeligt. Jeg handler der aldrig igen.

16. april 2024

I hope you are well,

I am sorry to hear you have had a negative experience with shopping with us.

If you wish to discuss this further please do not hesitate to contact us on
cs@sportsdirect.com [cs@sportsdirect.com].

Ellie

Customer Services

Annullerede varen fra ordren da de…

Annullerede varen fra ordren da de opdagede at den vare solgt for billigt.

21. februar 2024

Hi Trustpilot,

Thank you for leaving a review, I am so sorry that you are not happy with the
service you have been provided with, I have reached out to you via email,

Kind regards

Oliwia
Customer Service

Vanvittig shipping pris

Jeg fik min pakke senere end lovet. Og for 11 stykker tøj måtte jeg betale 20 pund i shipping.....!

25. september 2023

Hi,

Thank you for getting in touch, I hope you are well.

I'm sorry to hear that you have had issues with your recent order, I understand
how frustrating this may be for you.

Our team are always looking for ways to improve our products and service to give
our customers a better experience, so your feedback is important to us.

If you have any queries then please contact us on cs@sportsdirect.com.

We would like to take this opportunity to thank you for your time, should you
have any other further questions please do get back in touch.

Kind Regards,
Papinder

Falsk varedeklaration

Jeg bestilte den 6. december en Karrimor Transit Wheeld 70 liter kuffert fra Sports Direct. De angivne mål på firmaets hjemmeside var D27 x H62 x W42 cm, og ganger man disse tal sammen får man 70,3 liter.
De reelle tal viste sig imidlertid at være D20 x H56 x W40, som ganget sammen giver 47 liter, hvilket er en tredjedel mindre end firmaet opgiver. For at give kufferten en chance lavede jeg en prøvepakning, og når kufferten er så fuld, at den lige nøjagtig kan lukkes, buler låget 3 – 4 cm udad. Laver man nu en beregning med D24 cm får man ca. 53,8 liter eller næsten 25 % mindre end angivet. Jeg mener, det er helt forkasteligt at sælge noget, som afviger så meget i forhold til den angivne størrelse. Jeg kender ikke firmaet i forvejen, men dette er en meget falsk varedeklaration.

17. december 2023

Hi ,

Thank you for taking the time to leave a review regarding your recent experience
with us, we appreciate this review as it will help us improve our service for
the future.

I am incredibly sorry you had to go through this experience with us. I
understand it is not ideal and I would like to apologise for the inconvenience
caused.

Please contact us via our website and we will be happy to help.
Natalia
Customer Services

Jeg har kæmpet med at komme i kontakt…

Jeg har kæmpet med at komme i kontakt med jeres kundeservice i flere dage, for at få svar på om I kan sende mig de rigtige varer jeg har bestilt.
Men hver gang jeg får mail fra jer, kommer der intet svar på mine spørgsmål, kun at I hele tiden skal bruge nye oplysninger, hvilket giver ingen når I har mit ordrernummer…

1. december 2023

Hi ,

with us, we appreciate this review as it will help us improve our service for
the future.

I am sorry that you feel this way about the service you have received, I would
like to assure you that we do not use any techniques to delay a resolution, our
customers are important to us and we do our best to assist in a time efficient
way, however we cannot skip over some steps as they are in place to keep you and
your details safe.

Please reply to the email with all the details we require and we will be happy
to help.

Natalia

Bestilte to jakker

Bestilte to jakker fra Sportsdirect d. 8/10 som skulle komme d. 23/10. D. 24/10 får jeg en email om at jeg(?) har annulleret ordren og jeg ville få mine penge igen. Jeg har ikke annulleret ordren og har efterspurgt hvornår dette er sket, men svaret var at mine penge var på vej.

25. oktober 2023

Hi Jonas,

Thank you for your feedback.

We are extremely sorry to hear that your order has been cancelled. We understand
how frustrating this must be

One of our agents will be reaching out to you to try and bring this to a
satisfactory resolution.

Customer services

Mangel på varer

Ja, jeg skal være helt ærlig. Jeg savner de store størrelser, når jeg køber mine T-shirts, str. XXL. Mange varenumre synes at være udsolgt. Det ser flot ud på skærmen med det store udbud, men realiteten er, at der ikke findes så meget alligevel. Meget synes at være udsolgt. Med venlig hilsen J. Jensen

12. februar 2023

Good morning,

Thank you for taking the time to leave you Trust Pilot Review.

I am sorry to hear that items you wish to purchase are out of stock in the size
you require. Please keep checking on our website as items will be restocked and
these items may come back in stock.

Kind regards,
Naomi
Customer Services

15 dages levering fra UK til DK :O og…

15 dages levering fra UK til DK :O og man får det først at vide når ordren er behandlet og så kan man ikke annullere ordren.
Dårlig service.

6. februar 2023

Hi Simone,

Thank you for taking the time to leave us this review.

We’re sorry to hear that you are unhappy with our delivery times and not being
able to cancel your order- I understand why this may be frustrating at times.

Should you have any further queries then please contact us on
cs@sportsdirect.com.

Kind regards

Olivia
Customer Service Advisor

SCAMMER FIRMA

Fik afvide at min pakke ville komme den 26 december. Bestilte den 11 december. Har ikke modtaget noget som helst! HOLD JER LAAAANGT VÆK FRA DET HER FUP SCAMMER FIRMA!

26. december 2022

Hi,

Thank you for taking the time to leave us some feedback.
I am very sorry that you have experienced delays with delivery.

We would be happy to look into this for you and resolve any issues.
Please email your order details to cs@sportsdirect.com and a member of the team
will be assigned to assisting you.

I hope you have a lovely day!
If you have any other queries, please do not hesitate to get back in touch.

Kind regards,
Saffron

De sendte ikke den fodbold trøje som…

De sendte ikke den fodbold trøje som jeg bestilte og som står på deres papir. Og nu efter 10 dages skriverier med deres kunde service. Har jeg stadig ikke fået en retur label eller de har sendt den rigtig trøje. Så det er ikke gået som håbet.

13. december 2022

Quiero descambiar una bota por un…

Quiero descambiar una bota por un número menos y no me deja

27. september 2022

Hi,

Thank you for taking the time to leave a review.

I am very sorry to hear of this, I have sent you an email in regards to this.

Sophie