Ja, jeg skal være helt ærlig. Jeg savner de store størrelser, når jeg køber mine T-shirts, str. XXL. Mange varenumre synes at være udsolgt. Det ser flot ud på skærmen med det store udbud, men realitet... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestilte 2 dele. Var for små i størrelsen, så jeg vil gerne returnere, men kan ikke oprette returordre, da systemet ikke vil acceptere ordrenr. og emailadresse. Har nu oprettet en case i kundeservice... Se mere
Virksomheden har svaret
Ganske fin, nem bestilling og kom endda 2 dage før leveringsfristen.
DET ER EN MEGET DÅRLIG OPLEVELSE MAN FÅR NÅR DE SENDER EN PAKKE . FOR MAN VELKE IKKE HVOR DEN SKAL NÅR DE SENDER DAO, FOR SKAL KØRE 30 KM FOR HENTE. HVIS DER VAR NOGET FRIVALG TIL ATSENDER
Skrevet af virksomheden
Customer Service Opening Hours
Monday to Friday 08:00 - 20:00
Saturday & Sunday 09:00 - 18:00
(All times are shown GMT)
Unit A, Brook Park East,, NG20 8RY, Shirebrook, Storbritannien
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jeg har bestilt 2 par sort/hvid Puma ForeverRun Wns størrelse 39. I har sendt 2 par i anden model grå/hvid størrelse 38. Har forsøgt over 3 dage, at returnere men jeres side skriver ukendt ordre nr/email.
Det er simpelthen ikke i orden. Handler aldrig hos jer igen. Nul stjerner herfra. Forventer I vender retur.
Køb ikke noget på deres hjemmeside.
Man kan ikke returnere sit køb, hvis størrelsen ikke passer. Havde købt et par sko til 950,- og man skal selv betale returportoen som koster over 300,-
Så hellere købe fra en hjemmeside hvor varen måske koster 100,- mere og man kan returnere nemt.
Lang svartid fra kundeservice oven i købet.
Værste service!
Køb ikke noget her!
Det er umuligt at returnere!!
Kan ikke lave returnering. Skulle ellers være nemt at indtaste ordrenr. og e-mail. Forsøgt flere gange og virker ikke.
Forsøger at kontakte kundeservice, men de har travlt.
DAO leverede skoene d. 21/9 og det er ikke 28 dage siden.
Jeg forsøger at lave returnering af min ordre men det er ikke muligt, uanset hvordan jeg prøver så kommer jeg ingen vegne
Kan ikke oprette returnering.
Følger jeg deres "kundeservice" ender jeg tilbage på den formular der ikke virker.
Jeg vil anbefale IKKE at bestille varer fra dette firma
Penge er trukket- men varen ikke kommet til aftalt tid- ej heller latest delivery
Ingen hjælp ved custumer service-ved ikke hvor varen er!!
- kunne ikke se, at varen ved bestilling skal komme fra udlandet!
Jeg tænker politi anmeldelse

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Bestilte en pakke i juli, sendte den retur og de modtog den på deres lager 19/7 men jeg har stadig hverken fået en bekræftelse eller mine penge retur.
Og kundeservice er ikke til megen hjælp.
Anbefaler ikke!
Må lige have fundet ud af hvordan man anmelder dem til feks politi så jeg kan få mine penge retur.
Edit: har lavet en indsigelse til min bank.

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Det er et tvivlsomt firma, som jeg absolut ikke kan anbefale. Jeg fik Nike sko tilsendt, som var helt asymmetriske. Sendte dem retur, men de blev afvist.
Fuldstændig sindsygt.
Jeg tvivler på ægtheden af varen, som også en anden skriver. Ligeledes må deres medarbejdere i udlandet være stæreblinde.
Jeg fortryder at jeg ikke handlede ved NIKE, de ville ALDRIG afvise en så åbenlys fejl.

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Umuligt at returnere. Tvivler på ægtheden af produkterne.
Man får den b3sked at ordrer nummeret ikke findes!!!
Jeg forstår ikk at jeg ska betale 19 Eur for at returne med DHL ellers er det svært at fonde i formation på jeres hjemmeside . Et link fra en dansk hjemme
side linker til jer ? Jeg kan ikke finde noget tlfnr
. Det virker suspekt

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Har nu oprettet en case i kundeservice, så må jeg se, om det kan lade sig gøre at komme i kontakt med nogen der for at få oprettet returordre.

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Jeg har anmeldt jer og I har svaret på min anmeldelse at jeg skal skrive en mail til jer men jeg kan ikke finde jeres mailadresse. Hvad er den?

Besvarelse fra Sportsdirect.com
3 ugers leveringstid fra jeg bestilte til jeg modtog varerne - ikke mange steder i dag, man skal vente så længe! Desuden mangler der en vare i pakken….

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Varerne kom efter lang tid, og fine produkter.
Problemet er, når man skal sende retur. Man kan ikke "bare" sende retur, det virker umiddelbart nemt, men det snyder, når du så skal lave en returnering. De giver ikke en returlabel, og man skal selv stå for at sende retur. Så får man en adresse,
Unit B
Brook Park East
Shirebrook
NG20 8RY
Det er desværre ikke nok for et dansk firma, når der skal returneres. Jeg har skrevet 8 mails med firmaet, og hver gang svarer de at man bare skal sende til ovenstående adresse.
Fragten for en returvarer bliver omkring 150 kr. Jeg beholdte to varer og ville sende den sidste retur. Men gider ikke bøvle mere det, jeg giver op.
Så stor advarsel herfra
Hvis de bare kunne lave en returlabel, var problemet løst.

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Har forsøgt at oprette retur af købt fodboldtrøje. Det er ikke lykkedes, jeg har forsøgt på det, en del mange. Så ringe en hjemmeside.

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Hold jer fra Sportsdirect,com - det tidligere Sportsmaster !
Det er en ren computerforretning - en dysfunktionel hjemmeside, ingen e-mail, ingen telefon, ingen returvareoplysninger - og leveringsforhold som i den tredje verden. Typisk engelsk !

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Umuligt at finde kontaktinformation på deres hjemmeside.

Besvarelse fra Sportsdirect.com
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.