SponsorCar.dk Anmeldelser

1.111

3,9

De fleste kampagner man får tilbudt er mere eller mindre købsbetingede. Kør med denne streamer i en lang periode og få et købsbevis til den virksomhed, som streameren er en reklame for. Sådan er de f... Se mere

Vi fik en super positiv oplevelse med mange gode grin, da vi købte billetter til Robin in the Hood til halv pris. Det tog kun 2 minutter og vi havde de bestilte værdibeviser som blot skulle afleveres... Se mere

Min familie og jeg der bor på Bornholm, har haft mange gode oplevelser via mit medlemskab af Sponsorcar. Vi har været til flere koncerter i Musikhuzet i Rønne, ude og spise på forskellige restauran... Se mere

ved at være medlem af sponcorcar og kører med streamer for forskellige sponcore, har vi fået mulighed for at få nogle rigtig gode oplevelser på steder, hvor vi aldrig har været eller haft kendskab til... Se mere

1. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos SponsorCar er medlemskab 100% gratis. Som medlem får du mulighed for at tjene penge få gavekort eller fribilletter til div oplevelser. SponsorCar finder annoncører, som giver dig penge, gavekort eller fribilletter hvis du køre med reklamer på din bil.

God

1 t anmeldelser

(1.111)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nemt og enkelt

Dejligt nemt at være tilmeldt og man vælger selv hvad man vil reklamere for uden pres (man skal ikke køre med et bestemt antal reklamer) og kan få nogle gode oplevelser ud af det

19. november 2014

Ingen service

Nu har jeg igennem snart 2 måneder prøvet at få kontakt til sponsorcar, både gennem mail og Facebook, uden at få svar.
Konceptet er fint, men det kan ikke være rigtigt at man skal give en dårlig anmeldelse herinde for at være den sidste mulighed for at få et svar.

30. oktober 2014

Hej Camilla
Jeg skal beklage meget at du ikke har modtaget svar før nu, vi har desværre været ramt af problemer i vores mail boks samtidig med at den person hos os som normalt besvare mails fra medlemmer, facebook og trustpilot er stoppet og derfor kan der have været henvendelser som vi desværre ikke har været opmærksom på. Du skal selvfølgelig altid være velkommen til at ringe til os i normal åbningstid på 70 27 70 19 såfremt du ikke modtager forventet svar fra os. Er du rar at sende din henvendelse igen til vores info mail så bør du få svar fra os indenfor 24 timer.

Hej igen,
Jeg har tjekket at der ikke ligger ubesvaret mails i vores indbakke, så jeg ved ikke hvorfor vi ikke får mails fra dig, men ring gerne på 70 27 70 19 så vil vi hjælpe dig eller lad mig vide hvordan jeg kontakter dig.

Win Win situation for begge parter

jeg vil bare sige at jeres koncept er lige i skabet har været medlem i rigtig mange år(næsten siden opstart) og vi har haft mange oplevelser som vi ikke ville have fået hvis vi ikke havde været medlem på jeres side
det er jo en ren win win situation dem som vil have deres reklame ud får den jo ud til flere 1000 pr bil som får deres streamer på, hvem kigger ikke i de andres bagruder hvis der sidder en streamer eller klistermærke bare af nysgerrighed for at se hvad der står ,bare tænk på de små klistermærker med de vittige bemærkninger hvor mange har næsten ikke kørt op i bagagerummet på dem foran for at læse dem privat biler er den største reklame søjle man kan få¨for det er dem der køre flest af på vejene og derfor også dem de andre bilister kigger mest på mvh en tilfreds medlem

17. september 2014

Besvarelse fra SponsorCar.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi skal gøre vores bedste for at finde endnu flere oplevelser til jer.

Mest af alt middelmådige tilbud

Hvis tanken ved at tilmelde sig var at man kunne indkassere lidt ekstra ved at køre med reklamer, kan man godt tro om igen. Jeg har været medlem i 10 år tror jeg og kan ikke huske at have modtaget nogen reelle kampagner man kunne tjene noget på de sidste 5 år.

De kampagner man får tilbudt er typisk mere eller mindre gode "tilbud" mod at køre med streamer. Altså tilbud hvor man ender med at skulle betale penge for at købe noget i sidste ende.

Jeg har nu meldt mig ud fordi deres emails er blevet til reklamesøjler og efterhånden minder om alt det andet der havner i spam folderen.

15. september 2014

Hej Claus,
Vi lytter selvfølgelig til den oplevelse du har haft hos os og er kede af at du har haft den oplevelse, da der er mange medlemmer - som du kan se på trustpilot - der har en anden oplevelse. Vi kan desværre ikke og giver ingen garanti for at alle medlemmer kan få tilbud om at tjene kolde kontanter for at køre med reklamer, det er 100% annoncørerne som kan vælge hvem de ønsker at give disse tilbud, og da vi i dag har over 130.000 medlemmer så forsøger vi at finde noget til alle. Jeg kan dog se at du gennem årerne har fået mange tilbud om at køre med streamer mod at få fribilletter til teatre - zoo og andet, men kan forstå at dette ikke har været interessant for dig. Vores service er gratis at være medlem af mod at vi får lov til at sende en mail ud med andre tilbud i snit en gang om ugen. Jeg håber du en anden gang får lyst til at være medlem, for så skal du være velkommen tilbage.