De fleste kampagner man får tilbudt er mere eller mindre købsbetingede. Kør med denne streamer i en lang periode og få et købsbevis til den virksomhed, som streameren er en reklame for. Sådan er de f... Se mere
Vi fik en super positiv oplevelse med mange gode grin, da vi købte billetter til Robin in the Hood til halv pris. Det tog kun 2 minutter og vi havde de bestilte værdibeviser som blot skulle afleveres... Se mere
Min familie og jeg der bor på Bornholm, har haft mange gode oplevelser via mit medlemskab af Sponsorcar. Vi har været til flere koncerter i Musikhuzet i Rønne, ude og spise på forskellige restauran... Se mere
ved at være medlem af sponcorcar og kører med streamer for forskellige sponcore, har vi fået mulighed for at få nogle rigtig gode oplevelser på steder, hvor vi aldrig har været eller haft kendskab til... Se mere
Hos SponsorCar er medlemskab 100% gratis. Som medlem får du mulighed for at tjene penge få gavekort eller fribilletter til div oplevelser. SponsorCar finder annoncører, som giver dig penge, gavekort eller fribilletter hvis du køre med reklamer på din bil.
Snedkervej 12, 2630, Taastrup
Det er godt at køre med reklamer og gir spendene fribilletter så bege parter bliver glader🤓
Vi nyder at komme i parken. Se på dyr, prøve toget og legepladsen. Dejligt sted.
De betaler ikke det du vinder
De sender ikke de ting du bestiller
og når man skriver til kundeservice så får man intet svar.
Derudover så er der kun gamle tilbud fra 2014/2015 og de få der kommer 1. pr år. er ikke ret meget værd.

Besvarelse fra SponsorCar.dk
En fantastisk forestilling, virkelig underholdende og med gode præstationer af alle medvirkende, såvel skuespillere som ansatte.
Kan anbefales på det kraftigste......prøv det, det gjorde vi!
Det startede ellers super godt med Sponsorcar.. Der kom mange kampagner som også var interessante..
Så hører man pludselig intet og der begynder at komme en masse reklamer for alt muligt uinteressant, hvor man skal binde sig til abonnementer i stedet for at få "løn"/goder for at køre med reklamer.
Det sidste år har man dog næsten ikke fået tilsendt nogen, hvilket også gør, at man heller ikke logger ind for at godkende/afvise kampagner.
Så var jeg inde i sidste uge for at se, om der var en indstilling, der var forkert siden man intet hører.
Sponsorcar har åbenbart en "regel" i deres betingelser, der tillader dem at tage de optjente penge fra ens konto, hvis man ikke har været logget ind i en periode???
Det virker som mig på et målrettet forsøg på at inddrage medlemmers optjente penge, så man ikke behøver at udbetale noget man ikke har.
Er også lidt usikker på, om sådan en regel kan være lovlig. Det svarer til at min bank tager pengene fra min konto, fordi jeg ikke har været på online banking en tid?
Det startede godt, men er blevet et mega dårligt koncept!
Jeg har selvfølgelig skrevet til dem, fordi jeg ikke mener at det er berettiget, at nulstille min konto, da jeg har været logget ind. Men der er åbenbart ikke engang ressourcer til at svare et medlem på en klage?
Dette underbygger også min påstand om, at de ikke har rent mel i posen med den "regel". Ethvert seriøst firma ville advare medlemmer om, hvad der sker, hvis man ikke logger inden en bestemt dato.
Så mit råd til alle tilbageværende medlemmer af Sponsorcar:
Hæv jeres penge og kom ud af det mens tid er!

Besvarelse fra SponsorCar.dk
Jeg er vild med Sponsorcar, som igennem flere år har givet mig og min familie mange gode oplevelser, som vi ellers ikke ville have fået.
Nemt og seriøst site, hvor du kan tjene gode penge.
Jeg har været medlem i mange år og min nabos små sønner fik de to -kæmpe-Harry og veninde-dukker, fra DSB som som jeg fik for at køre med streamer. Og min veninde snakker stadig om koncerten med Robert Welch - en svensk koncertpianist! - som gav en fremragende koncert i Ringsted! Jeg har hørt Ivan Pedersen flere gange, både med en "streamer billet": Stars i Vordingborg og en koncert i Nordsjælland, som jeg købte billetterne til, nedsat gennem Sponsorcar. Det koster normalt kun at have en valgt streamer i bagruden/på bagenden, som man får tilbudt i et nyhedsbrev med forskellige begivenheder som baggrund. Nogle, de mere populære er hurtigt "udsolgt" men hvis man som jeg bor i en lidt mere afsides egn, så er der rimelige chancer for at finde et aktuelt tilbud at køre med.
Super god ide med sponsorcar. Win Win......jeg gør reklame og får fede oplevelser foræret fra: gratis til stærkt nedsat.
Jeg synes rigtig godt om sponsorcar har haft mange gode oplevelser igennem dem ved at kører med forskellige streamer og det vil jeg fortsat gøre fremadrettet.
Jeg har nu prøvet at blive vip medlem på sponsercar, men med dårlig erfaring. Jeg syntes generelt at der er for få kampanger tilbudt. Samt manglende respons fra dem nå man skriver at man ikke har modtaget det kampagne materiale som skulle have. så alt i alt en dårlig oplevelse som vip medlem.

Besvarelse fra SponsorCar.dk
kan ikke sige så meget ;) men et godt og sjov måde at få beskeder ud på og man får en fordel for det
Tak for god service og tak fordi i giver vores familie for at komme ud på oplevelser hvert år
Kører med "Jyllands ParkZoo" -streamer for 2. år i træk. Dejligt nemt, søde og hjælpsomme medarbejdere.
Vi glæder os til endnu en dejlig dag med hele familien i Jyllands ParkZoo :-)
en god teateroplevelse i et lille men hyggeligt teater