Hej ! Burde have været 0 stjerner - jeg købte guld medlemsskab for at kunne spille i fuld skærm - installerede java, men det fungerede ikke alligevel - efter 5 dage kogte min bærbar over ved hele tid... Se mere

Forstår ikke hvad folk ser i Spigo.dk, dagligt høre man folk blive snydt og får trukket penge på deres konto, men når man tænker sig om er det jo ikke så mystisk, Spigo gemmer sig nu i skattely på Mal... Se mere

FLOT AT SPIGO REKLAMERE MED AT MAN KAN VINDE PENGE BARE FOR AT LOKKE NYE SPILLERE TIL. ER IKKE NYE SPILLERE SOM FÅR PENGE PRÆMIERNE MEN KUN FAMILIE TIL DE SÅKALDTE ADMINS. OG IGEN BLIVER NYE SPILLERE... Se mere

her har du Danmarks nok mest dårligt online spille sted skider på deres kunde gør det som der passe dem og gemmer sig bag at det er et privat firma der burde tvans lukkes for altid tænk at man kan lok... Se mere

1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Spigo finder du masser af spil! Chat med de andre spillere, mød nye bekendtskaber og tilføj dem som venner. Optjen bedrifter og vind Spigos™ i spillene, som du kan bruge i Spigo Butikken™. Rigtig god fornøjelse!

1,0

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

et spilleme godt sted

ved du hvad, Spigos er et formidabelt godt spillested. Der er noget for alle aldre, både børn og ældre. Der er bla. skrabelodder, krydsord, kasino, kabale o.s.v. Du skulle prøve det, så er jeg sikker på at du varmt anbefaler det til alle du kender, selv er jeg ret vild med Spigos. Nå, men vi tales ved på Spigos, der er nemlig også chat OG dating, haha! Hej så længe!!!

2. juni 2012

Eeeeelsker Spigo

Er på spigo næsten daglig og synes altid, at det er en fornøjelse. Gode spil, søde mennesker i chatterne, kun få uheldige episoder og så synes jeg, at det er til en rimelig pris - 79,- for et løbende medlemsskab. Der kommer jævnligt nye sjove spil og de andre medlemmer er altid søde til at guide en igang.

Har også været på Komogvind.dk, men spigo er klart at foretrække.

Det er klart, at ikke alle kan vinde penge derinde, men har selv prøvet at være en af de heldige og fik jackpot på ca. 570,- plus vandt 100,- på stjerneskrab.....og jeg er ellers aldrig heldig, så det er altså ikke helt umuligt.

1. juni 2012

er for mine børnebørns skyld

start ikke på spigo for dine cancer for at vinde nogle af deres penge er lige nul , der er større cancer på [link], har prøver 2 gange selv om jeg ikke er medlem

En idé til jer! :)

Har en idë som jeg tror mange vil være enig med mig om, Om at man ikke kan få sådan noget med spigos måske 500 spigos om dagen nå man er guld-medlem :)

Rigtig god spille side

En rigtig god spille side,syntes så godt om den at jeg har anbefalet rigtig mange mennesker det og indtil vider er der 8 fra min familie der er medlem og 10-12 af mine venner der er medlem og de er rigtig glade for det og de anbefaler også andre det jeg har ikke noget og klage over og det ved jeg de heller ikke har jeg kan kun sige at jeg er glad for at være på spigo og vil forsat blive ved med at være medlem og der kommer nye spil det er kun rigtig hyggeligt og sjovt håber spigo bliver ved med at være der.

Mac- brugere

Hvis du har en Mac, er der mange spil du ikke kan benytte, f.eks. Tropicana, jeg kunne før, men så lavede de det desværre om, det er øv.

14. maj 2012