Forstår ikke hvad folk ser i Spigo.dk, dagligt høre man folk blive snydt og får trukket penge på deres konto, men når man tænker sig om er det jo ikke så mystisk, Spigo gemmer sig nu i skattely på Mal... Se mere

FLOT AT SPIGO REKLAMERE MED AT MAN KAN VINDE PENGE BARE FOR AT LOKKE NYE SPILLERE TIL. ER IKKE NYE SPILLERE SOM FÅR PENGE PRÆMIERNE MEN KUN FAMILIE TIL DE SÅKALDTE ADMINS. OG IGEN BLIVER NYE SPILLERE... Se mere

her har du Danmarks nok mest dårligt online spille sted skider på deres kunde gør det som der passe dem og gemmer sig bag at det er et privat firma der burde tvans lukkes for altid tænk at man kan lok... Se mere

1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Spigo finder du masser af spil! Chat med de andre spillere, mød nye bekendtskaber og tilføj dem som venner. Optjen bedrifter og vind Spigos™ i spillene, som du kan bruge i Spigo Butikken™. Rigtig god fornøjelse!

1,0

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

hold jer fra spigo

hold jer fra spigo

det er så meget fup med dem,

har været 4 mand i ludo jeg er den eneste der ikke får lov ar være med, dette forekommer kun i spigo aldrig ved kom og vind

1. januar 2025

Det er da efterhånden ingen hemmelighed…

Det er da efterhånden ingen hemmelighed at div spillere og supportere bestemmer hvem der skal vinde, kender selv en tidligere supporteter som blev hæld ud da hun ikke makkede ret med de andre dominerende supportere, meget trist når man nu også beteler for guld medlemskab,

10. februar 2024

DÅRLIG SERVICE

jeg elsker spillet kampen mod urtehaven og det spil har spigo. så jeg vælger at blive vip igen efter længere tid hvor jeg ikke har været der inde.
jeg bestiller for en måned den 7.12.23 men jeg kan ikke åbne mine spil. jeg bruger google chroome og ja det er ikke java der er problemet det er noget adobe reader eller noget i den stil som spænder ben. jeg forsøger at kontakte admine og hjælpere på spigo. men enten læser de mine beskeder og svare ikke eller også siger de jeg skal tage kontakt til kundesevce. så her lørdag eler søndag den17/17.12.23 trækker spigo 240 kr til 3 mdr vip. det har jeg ikke sagt ja til og kontakter kundeservice via en meddelelse for der er jo ikke noget nummer man kan ringe til.
jeg hører intet fra dem. altså hvad pokker skal i burge kundeservice, admin og hjælpere til hvis ikke det er for at hjælpe medlemmerne med at få spillene til at kører og på den åde få noget ud af deres penge.
så vil jeg sige at komogvind de gør det godt. de mangler bare spillet kampen mod urtehaven.
jeg er IKKE tilfreds med servicen (eller mangel på samme) hos spigo. og stod det til mig skulle de ingen stjerner have men jeg skulle minimum vælge e´n DESVÆRRE

7. december 2023

Hold jer fra Spigo

Hej ! Burde have været 0 stjerner - jeg købte guld medlemsskab for at kunne spille i fuld skærm - installerede java, men det fungerede ikke alligevel - efter 5 dage kogte min bærbar over ved hele tiden at køre høj cpu og gpu - virus check gav 20 advarsler. Måtte geninstallere win 11.
Kundeservice svarer når det passer dem uden få løst problemet med spil i fuld skærm. Har opsagt medlemsskab og slettet min profil. Hold jer fra dette spille site.

26. juni 2023

Læst om bedømmelsen af spillestedet spigo.

TIL Trustpilot.
Jeg har læst alle indslag om spigo. Hvor mange der er har jeg ikke talt men der er 28 sider, startet i 2007. Bedømmelsen er så påbegyndt i 2007. Fa. spigo har siden dengang forandret sig meget. Kunne det ikke være en ide at at dele det op i et x. antal indslag og så starte fra en x. dato.
Jeg har spillet på spigo siden 2008 og kan derfor tilføje at spigos renome i det sidste år er blevet meget dårligere og som jeg også har givet udtryk for her.
Mvh.
Bjarne Skov POulsen

20. oktober 2022

Diktatur

Nu bestemmer de så sandelig også inde på spigo hvem man ikke må deltage med i de div turneringer. Og hvis man alligevel gør det så bliver man bannet fra siden i 3 dage. ( og det gør de mod betalende kunder ). Men det medlemskab er hermed opsagt.
Og for at de skal se om man deltager i de samme turneringer, så er de jo nødt til at overvåger os, er der mon hjelmen for at spigo må overvåge deres brugere. Nej det er der ikke , sååå 🤬
Udover det så er det også sådan derinde, at en lille klike må alt, og alt hvad de anmeldes for, ser de igennem fingerne med. Men hvis andre inkl jeg selv siger noget så bliver man bannet 7-14 dage el en hel udelukkelse fra siden. Heldigvis har jeg gemt alt det skrevne og ligeledes en mappe fyldt med hvordan andre må te sig uden hammeren falder. De benægter at de laver forskelsbehandling, men der findes så mange beviser på det stik modsatte.
Og når den øverste site adm vælger at sende det som post til os med dette påbud, indikere det kun, at den før omtalte klike er fredet. For det er den omtalte klike der ikke kan tåle at tabe i spil, så de anmelder os for sammenspil. Men det beskylder de nu alle for når de taber. Men dette påbud viser blot at den øverste site adm tager deres ord for givet, trods vi op til flere gange har skrevet hvordan tingene hænger sammen. Så dette påbud viser at hun indirekte beskylder os for snyd, løgnere og ikke mindst sammenspillede.
Hun har sågar beskyldt os for være tyve. Og igen alt er på skrift.

15. juli 2022

De bliver ved med at trække penge hele…

De bliver ved med at trække penge hele tiden flere gange om måneden de har fx trukket den 27-05 og de har trukket penge Idag også har prøvet at opsige på mail tre gange de svarer ikke og bliver ved med at tage penge nu har jeg sat banken på opgaven at prøve at stoppe det og få mine penge retur

9. juni 2022

Dårlig service og dårlige spil

Må desværre indrømme, at deres kundeservice stinker langt væk, de er flabet i deres support beskeder, de vil ikke gøre noget ved deres spil konstant har problemer. Istedet, kommer de med dårlige undskyldninger om at deres spil er lavet i " Java " og at de ikke " kan " gøre noget ved det. Når man skriver til kundeservice, går der flere dage før man får svar fra dem. Yderligere, så er der knap nok en chat admin online, og de få af dem der så endelig er online, er ubehøvlede og flabet. Deres såkaldte site admin Trine, hun er ligeså flabet som deres chat admin's er. De vil rigtig gerne have folks penge, men de vil intet gøre for at deres spil køre optimalt og gør at folk er glade.

Når det er sagt, så lyver de også i deres guld profil's oplysninger. Når du opsiger dit guldmedlemskab, så har du guld profil til den udløber. Dette er også løgn, og der bliver man også scammet.. Alt i alt, et scammer site der kun er ude på at stjæle folks penge! Hold jer derfor fra det site, hvis i ikke vil miste jeres penge!

29. marts 2022

jeg er rigtig glad for at spille makker…

jeg er rigtig glad for at spille makker ludo der hvor jeg står af er når jeg kan se når di samme farver vinder hele tiden det ville være mere reelt at man vandt efter hvor lidt fejl man lavede mange gange er serverne ikke opgraderet ordenligt men det føles som om at spigo kan sætte maskinen op til hvem der vinder

22. marts 2022