Hej ! Burde have været 0 stjerner - jeg købte guld medlemsskab for at kunne spille i fuld skærm - installerede java, men det fungerede ikke alligevel - efter 5 dage kogte min bærbar over ved hele tid... Se mere
Forstår ikke hvad folk ser i Spigo.dk, dagligt høre man folk blive snydt og får trukket penge på deres konto, men når man tænker sig om er det jo ikke så mystisk, Spigo gemmer sig nu i skattely på Mal... Se mere
her har du Danmarks nok mest dårligt online spille sted skider på deres kunde gør det som der passe dem og gemmer sig bag at det er et privat firma der burde tvans lukkes for altid tænk at man kan lok... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På Spigo finder du masser af spil! Chat med de andre spillere, mød nye bekendtskaber og tilføj dem som venner. Optjen bedrifter og vind Spigos™ i spillene, som du kan bruge i Spigo Butikken™. Rigtig god fornøjelse!
Sct. Leonis Gade 5, 8800, Viborg
- mail@spigo.dk
- www.spigo.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Spigo support, i top klasse
Idag søndag, hjalp jeg min nabo fordi spigo, ikke kunne køre, de gamle spil.
Så skrev vi til kontakt, og gav Joan`s tlf nummer. Et kvarter efter ringede en frivillig, pia, et kvarter efter, og sammmen, fik hun hurtigt, det hele til at virke. Supper support.
Hilsen Jan og joan
Chikane
Hyggeligt side hvis man kunne være i fred. Er der kun for at hygge men men men. Bliver generet af en derinde og spigo er total ligeglade . Bare de får penge ind hver måned så de ligeglade med at folk genere hinanden. De gør INTET ved det. Det bare rigtig øv.
Spillet "fryser" lige når man er kommet…
Spillet "fryser" lige når man er kommet et stykke op på rangstigen, og man mister således alt.
Efter nogen tid som "gratis spiller", bliver man udlukket
for deltagelse. Meget dårligt og uprofessionelt
Har siden primo marts 2021 bedt om
Har siden primo januar 2021 bedt om, at opsige guldmedlemsskab.
De trækker nu på 6. måned september 2021 betaling for guldmedlemsskab.
Ingen tilbagemeldinger på henvendelser til kundeservice! Hvis ikke der sker en tilbagebetaling fra marts 2021 sender jeg sagen direkte videre til forbrugerrådet
FLOT AT SPIGO REKLAMERE MED AT MAN KAN…
FLOT AT SPIGO REKLAMERE MED AT MAN KAN VINDE PENGE BARE FOR AT LOKKE NYE SPILLERE TIL. ER IKKE NYE SPILLERE SOM FÅR PENGE PRÆMIERNE MEN KUN FAMILIE TIL DE SÅKALDTE ADMINS. OG IGEN BLIVER NYE SPILLERE TRUET MED BESØG AF TÆSKEHOLD PÅ HJEM ADRESSEN HVIS DE GØR OPMÆRKSOM PÅ DE IKKE FÅR DE PENGE DE RETMÆSSIGT HAR VUNDET. OG GAD VIDE HVOR MANGE PÆDOFILE DE AFTERHÅNDEN SNART KAN BLIVE VED AT FINDE TIL AT SIDDE OG SVINDLE DERINDE MED FALSKE PROFILER
Afstressende og sjove spil / koble fra ellr spil hygge
Ny opdate …
Spigo kan anvendes som afstressning afslapning
Mange spil - vennelister og konkurrencer
Jeg anvender gerne denne side for og koble lidt fra ..
man kan selv vælge om man ønsker og være medlem ellr ej og samt bruge fiktive ellr ægte 💰🤑
Ens eget valg men siden fungere ok / for mig og måske også for andre…🙂
hold jer fra spigo-der sidder en…
hold jer fra spigo-der sidder en såkaldt admin som er bedrevidende og ikke tolererer humor fra hele danmark som er forskellig!overskydende gulddage tabt=penge da jeg røg ud ved privat samtale som de også læser
kan ikke anbefale dette ihvertfald aldrig betale
En god spilleside, dårlig kundeservice
En god spilleside, når det fungerer. MEN nu hvor jeg skulle bede om en ny adgangskode, fordi jeg havde glemt den. Sker der ingenting. Får ikke en mail med ny adgangskode, og der er ingen hjælp at hente. Har prøvet at ringe til spigo (og kunne se på krak at de kun har åbent onsdage). Har skrevet en mail. ingen svar... og nu også prøvet at skrive på messenger. ingen respons. så kundeservice delen er IKKE optimal.
Hej vi har været med hele vejen lige…
Hej vi har været med hele vejen lige fra start hele familien ( 5pers. ) alle guldmedl. været ok tilfreds , indtil man løber tør for spigo, så er der ingen hjælp at hente.Spigo er trods alt fiktive ,så man burde kunne få hvis man løb tør, de får dem jo igen ..... men nej ...vi betaler 89x5 hver mdr. ingen hjæp at hente , jo forresten 1 gang . Hvis man så siger man vil opsige sit medl.skab ,tilbyder de at hjælpe ...rigtig god service :-(
Siden virker meget useriøs
Tjah efter at jeg ikke har brugt spigo et par år ville jeg gå ind igen, men kunne ikke bruge sitet til noget som helst. Har opsagt abonnement og håber ikke at de hæver penge fra min konto følgende måneder, da man jo kan se at dette sker jævnligt for andre brugere.
Siden virker meget useriøs ang. support og styr på deres side. Trist men sandt.
ang windows 10
jeg er godt nok gratis spiller, men har købt en windows 10 pc, og den kan slet ikke logge på spigo, de har ikke en pc ekspert der forstår at få spillene til at køre med windows 10

Besvarelse fra Spigo.dk
Spigo.dk er et spillesite til dem der vil betale for tidsspild
Spigo.dk er et spillesite hvor de har mange spil på deres site men dem der står bag spigo.dk har store problemmer når der er for mange online spillere på samme tid fra ca 850 online samtidig så kan man se siden arbejder langsommere og hvis man er igang med at spille nogle af deres spil så oplever man at den mister forbindelsen og det betyder man mister det man har optjent (selvfølgelig kun det man har tjent fra det man havde når man startede op på et nyt spil) men det sker oftere hvis der er over 1150 eller flere online spillere og det betaler man 89 kr pr måned for og på deres hjemmeside hvis man er guldmedlemmer får man bedre service det er virkelig synd at sige man får det (da jeg skrev til dem forrig gang skrev jeg nogle gode forslag på hvordan de kunne opgrader sitet så de ikke kunne opleve så tit man mister forbindelsen) det ene forslag jeg skrev til dem var at de kunne opgrader deres hostings aftale så de får hurtigere serverekraft og processorkraft og hukommelsekraft 3 vigtige ting man har hvis man har mange brugere på samme tid på sit site deres svar var jeg skulle gemme oftere for mit spørgsmål gik på jeg igen og igen havde mistet spigos point
Jeg har været på spigo i en årrække
Jeg har været på spigo i en årrække. Både som betalende medlem og ikke betalende medlem.
Og jeg må sige at jeg er forbavset over de mange dårlige anmeldelser.
Over småting som at sitet er nede en dag eller andet, når man påtænker at rigtigt mange er GRATIS medlemmer og slet ikke bidrager til at nogen bruger deres arbejdstid til at sitet fungerer.
Jeg syntes at der er masser af hygge. Og de som ødelægger hyggen har jeg lært at leve med. Det er især de som tror de har patent på at eje hjemmesiden og dermed reglerne. Og får de ikke deres vilje så begynder de med deres voksenmobning. Jeg har læst lige på på den persontype og det som jeg er nået frem til er at de er hovne og forfængelige og jeg kan virkelig se at I som admins for Spigos virkelig har noget at se til for at ligge en dæmper på gemytterne...også her på Trustpilot. Det er utroligt hvor frygteligt folk kan finde på at opføre sig på. Lad andre vinde for at få deres vilje mht. hvordan man skal spille. Saboterer ens spil for at staturer et eksempel på at de skal have deres vilje om hvordan spillet skal spilles. Men når man har lært at spotte voksenmobning og trække på skulderen over deres smålighed og man derfor ikke kan vinde alle spil så retfærdigt som det burde være så kan man have en masse hygge. Jeg tænker at en måde i kunne imødekomme dårlig opførsel er at have et eller flere ikoer på profiler som I kender til som har dårlig adfærd. Det kunne hjælpe andre til at undgå dem. Også fordi så kan man holde sammen MOD dårlig opførsel. Jeg tænker at nogen spillere kan se at det vil være til gene for deres nykker om at de er konger og at de vil undgå at få advarsels ikoner på deres avatar.
Jeg ved godt ingen går gratis på arbejde. Men det ville være dejligt at bot spillere var bare lidt mere intelligente. Det vil virkelig hjælpe på meget af den ballade jeg oplever på sitet at folk er frustreret over disse. Håber der bliver råd til at gøre disse bedre.
Og igen tak for et hyggeligt site hvor man kan spille mange gode spil man ikke finder andre steder.
Og jeg ville også være glad for en bedre udgave af "full screen" for kortene osv. bliver ikke mærkbart større...
Efter mere end 14 års tilfreds…
Efter mere end 14 års tilfreds medlemsskab af Spigo.dk, ender det nok desværre med at jeg må slette min profil.
Lige pludselig og ud af intetheden, vil de prøve at tvinge mig til at betale 1000 kr om året for at have lov til at spille yatzy...... Det kan de godt glemme!!
Jeg spillede åbenbart mine sidste Yatzy spil sidste nat, i lykkelig uvidenhed om at jeg i dag ville blive præsenteret for en regning på 249,00 kr. for 3 mdr. abonnement
Er dette et forsøg på at være en af få virksomheder, der skal tjene på corona??
SKAM JER!!
Tilfreds spiller
Tilfreds spiller
NU hvor Oracle stopper deres support af Java d. 20-12-2020 - og at Windows 10 ved næste opdatering fjerner Java support -
Har det nogen betydning for at logge ind på spil?
En anden ting er at nogle frygter at Spigo lukker d.2-2-2021 - som jo er et rygte - men har det noget på sig?

Jeg glad for Spigo
Jeg glad for Spigo, det har hjulpet mig meget, at kunne gå derind og møde/spille med vennerne...især her hvor min døde sidste efterår!!!!
MEEEEEN: her i dag d. 28-11-2020 kunne jeg desværre ikke logge mig på - den ville ikke godtage min adgangskode...ups - hvad nu - prøver igen med samme resultat...øv øv øv...jeg trykkede så glemt adgangskode - fik en ny på mail - samme resultat - det var en ommer...prøver med endnu en ny kode...samme resultat...så NU ER JEG SUUUUR...:(
mvh: frufinnt
jeg vil aldrig bruge spigo når de tager…
jeg vil aldrig bruge spigo når de tager penge fra folk der ikke ønsker at være medlem mere de fatter ikke at man vil sige sit abonnement op
lad vær med at gå ind på spigo de svindler
Jeg syntes også det er forkert man ikke…
Jeg syntes også det er forkert man ikke får et brev om når man er tavset der kan godt gå lidt tid inden det opdages og i den tid kan nogle brugere godt blive lidt trætte af hvis man ikke hilser igen det er lidt surt intet og vide sms7000
dårlig kundeservice
Jeg kan ikke få siden til at fungere på min PC og skriver til kundeservice herom. Intet brugbart svar og jeg har nu betalt de kr. 19 for første uge og kr. 249 for de næste 3 måneder uden at få noget som helst for pengene. Det er virkelig dårlig stil og jeg vil på ingen måde anbefale SPIGO !

Minus ytringsfrihed
Da jeg stod op i morges og ville ind og spille på spigo.dk, så sagde den: "forkert brugernavn eller adgangskode". Jeg har så undersøgt, hvad der kunne være galt - for til sidst at måtte skrive til "kunde-service". Det har så vist sig, at jeg er blevet banned i 30 dage - sket fra et sted om aftenen ved 20.00-tiden til et sted om morgenen ved 05.30-tiden, hvor jeg forsøgte at logge ind. Det vil sige, at hvis man ønsker hjælp om aftenen, så er der INTET at hente, men at skade brugerne i form at banne dem, det kan godt ske.
Hvorfor er jeg så blevet bannet? Jo, det er sket, fordi jeg har sagt min mening, at jeg synes, det er gement og egoistisk, at man ikke gider at skrive ordene fuldt ud som de nu engang staves. Det er bare 98% af brugerne, som IKKE gider at gøre sig den mindste umage at skrive et eneste ord overhovedet fuldt ud. Konstant bliver man mødt med bogstavssammensætninger som: tlk, gk, gm, ilm, dvsl og jeg ved ikke hvad. Når man selv har skrevet en hel sætning og skrevet alle ordene fuldt ud, så bliver man spist af med et "ilm" - og der er hverken brugt gåseøjne eller punktummer eller andre grammatiske tegn.
Det eneste som jeg har gjort er at skrive, at jeg synes, at den slags bogstavssammensætninger er gemene og egoistiske. Det er min mening, og den har jeg sagt. Jeg har selv altid skrevet pænt til folk - og min hilsen, når jeg har startet spillene har været: Pænt hejsa allesammen - pøj pøj... og svaret tilbage: ilm.
Jeg skrev til "kunde-service" - og jeg fik så et eneste svar tilbage fra Trine, som skrev, at jeg var blevet bannet i 30 dage. Det er sket UDEN at jeg fik mail om det eller brev eller besked eller noget som helst overhovedet inde på spigo. Det var sket imens, at jeg ikke var logget ind.
Det er jo ikke dem der har magten, som skal føle de frustrationer, som man sidder inde med. Det er jo ikke deres dag, der bliver smadret. De kan bare glemme hvad de har gjort - og være straf-fri selv, fordi brugerne har ikke den magt, som de har til at banne folk.
Det vil sige, at spigo skal være et sted, hvor man ikke gider at tænke på andre end sig selv.. hvor man er egoistisk. Men hvis jeg selv er det, så er det også galt. Folk kan trække tiden med vilje og folk kan svine mig til alt det de vil - for det bliver jo ikke straffet. Jeg har fået det ene og det andet at vide om mig skrevet af brugerne, fordi jeg har givet udtryk for mine meninger, men det bliver ikke straffet, når folk sviner mig til. Jeg har selv ALDRIG svinet andre til. Jeg har sagt at handlingen at skrive bogstavs-sammensætninger er noget nonsens og egoistisk. Det har så medført, at jeg har fået et hav af mundkurve, således, at andre ikke kunne læse hvad jeg skrev.. og fordi jeg ikke kunne skrive noget, som andre kunne læse, så er jeg blevet svinet til, fordi jeg ikke hilste i starten af spillene. Dette er ikke blevet straffet, fordi det var jo ikke mig, der svinede andre til - og når andre sviner mig til, så er det jo i orden.
Jeg er så deprimeret, ked-af-det og magteløs og frustreret over, at jeg ikke kan komme ind og spille.
Her er den mail, som jeg fik fra Trine:
Hej,
Din profil er blevet bannet i 30 dage, da du gentagne gange har fået at vide at du ikke skal spamme chatten med dine egne opfundne regler om hvad man må og ikke må skrive i chatten.
Du bidrager til alt for meget splid og det helt modsatte af hygge i chatten.
Så tag en lille pause fra siden de næste 30 dage, og herefter kan du komme ind igen, på prøve.
Men vores spillere skal have lov til at skrive hyggelige beskeder til hinanden, forkortelser eller ej, uden at blive overfaldet af andre brugere i chatten.
Du bedes i øvrigt venligst men bestemt om IKKE at oprette nye profiler mens du er bannet. Det vil kun føre til længere banning.
Trine K | Country Manager
Opdatering den 26. september 2020:
Ja, der kan folk selv læse.. læse hvordan det er MIG, der bliver angrebet. Det vil sige, at det så skulle være mig, der IKKE kan opføre mig pænt og mig, der IKKE kan skrive ordentligt?!!!
Det vil jeg bare ikke have siddende på mig, når det IKKE er sandt. Hver eneste gang, at jeg har startet et spil, så har jeg skrevet: "Pænt hejsa med jer allesammen - pøj pøj. Må I alle få jer en spændende og god turnering". Hvad er det så for et svar, som jeg får tilbage? Ja, så er det, at jeg får et ilm eller kun et t eller intet svar overhovedet. Når jeg har spillet yatzy og folk har fået yatzy, så har jeg skrevet: "De ønskes et hjerteligt og et gigantisk stort tillykke med Deres meget elegante, meget fine, meget flotte og meget fornemme yatzy. Tillykke!!!!" - og igen har svaret været t eller tilm eller noget i den stil. Der er ikke engang brugt grammatiske tegn, som VISER at det skulle være en forkortelse.
Når jeg så har spurgt, om jeg må spørge om noget, så har folk svinet mig til. En anden ting er: HVIS det er mig, der IKKE kan opføre mig pænt, hvorfor er det så, at folk selv nægter at gøre en handling? Folk stopper ikke selv.