Hej ! Burde have været 0 stjerner - jeg købte guld medlemsskab for at kunne spille i fuld skærm - installerede java, men det fungerede ikke alligevel - efter 5 dage kogte min bærbar over ved hele tid... Se mere

Forstår ikke hvad folk ser i Spigo.dk, dagligt høre man folk blive snydt og får trukket penge på deres konto, men når man tænker sig om er det jo ikke så mystisk, Spigo gemmer sig nu i skattely på Mal... Se mere

FLOT AT SPIGO REKLAMERE MED AT MAN KAN VINDE PENGE BARE FOR AT LOKKE NYE SPILLERE TIL. ER IKKE NYE SPILLERE SOM FÅR PENGE PRÆMIERNE MEN KUN FAMILIE TIL DE SÅKALDTE ADMINS. OG IGEN BLIVER NYE SPILLERE... Se mere

her har du Danmarks nok mest dårligt online spille sted skider på deres kunde gør det som der passe dem og gemmer sig bag at det er et privat firma der burde tvans lukkes for altid tænk at man kan lok... Se mere

1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

På Spigo finder du masser af spil! Chat med de andre spillere, mød nye bekendtskaber og tilføj dem som venner. Optjen bedrifter og vind Spigos™ i spillene, som du kan bruge i Spigo Butikken™. Rigtig god fornøjelse!

1,0

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

DYRE SPIGO.

Jeg syntes at det er for dyrt at købe guld på mobil . Det skulle blive billiger med årene og IKKE dyrer som nu er sket . sæt prisen ned og der vil blive flere der køber på den måde . ellers syntes jeg godt nok om spigo

8. september 2012

Dårlig service ang mails og læsning af gæstebog og for høje priser.

Spigo i sig selv er et godt sted at spille, men når de lancerer nye spil er det kun "specielle indviede" der kan spille og får derfor kun begrænset bedømmelse af spillet. Hvis man skal læse sine mails eller i sin gæstebog så skal man betale i dyre domme. f.eks koster 10 dages "Gulddage" 59,- hvis man betaler med mobilen i gamle dage kostede det 29,- og steg til 39,- og nu til ovennævnte pris. Nogle spil kan man spille gratis andre ikke, altså enten er det hele gratis eller også er det ikke og efter min mening burde det hele være gratis. Sponsorer kunne være en mulighed.
Så er der også admin´s på chatten, de skal sørge for ro og orden, men det er efterhånden blevet til en børnehave og man må ikke sige sin mening mere og gør man det bliver man smidt ud uden grund og advarsel.
De ting man kan købe i shoppen er i bund og grund noget bras og det koster i nærheden af en jetjager at købe og få tilsendt især de små ting koster forsendelsen mere end hvad tingen koster og er værd.
Så er der Jackpotten, du kan kun vinde jackpotten hvis du har købt lodder, men hvor mange lodder du skal have for at være med vides ikke, men en ting er ihvertfald sikkert, det er næsten altid de samme der får jackpotten og så er det meget meget svært at få den.

5. september 2012

Ikk' så ringe endda

Spil og features, virker fint, og måden man køber "guldtid" på er også fint..
Alt i alt, er det et godt sted at spille, med glade mennesker at chatte med, hvilket også kan give nye bekendskaber.
Dog kan det ske at spillene "fryser" og deres ugentlige opdateringer tager ALTID længere tid end beregnet.

4. september 2012

Superfænomal spil/chatside

Fed side der henvender sig til folk i alle aldre og som har mange sjove og underholdende spil hvor man samtidig kan chatte med andre der er i spillet.

24. august 2012

Go go go det her er SPIGO...

Ja., Hvis jeg vil spille kasami, så skal der penge på bordet.. Ok med det.. Men trustpilot.. hvorfor det?.. De næste dage bliver min mail overløbet af reklamer.. Det synes jeg er en dårlig ide.. Kæmper hver evig eneste dag mod det skidt.. Og derfor har jeg også droppet links. Inden man får set sig om, så er der en mail i indboxen.. Nej tak til reklamer.. Men ja til nogle spil..

21. august 2012

spilleglæde

Jeg spiller på Spigo fordi det er hurtigt og dejligt nemt og de har så mange sjove spil til en billig pris .

21. august 2012

Fantastisk underholdning

Jeg synes Spigo er en god side med masser af sjove og underholdende spil. Dog synes jeg der er mange spil der KUN er for guld-profiler, ville gerne der var flere til dem der ikke er guld, da det ikke er alle der har råd til at blive det. Men ellers er der intet ondt at sige om Spigo..

20. august 2012

SPIGO.DK

Jeg har næsten lige lavet en profil på spigo.dk og betalt via min mobil for guld medlemsskab og det virkede perfekt så jeg kan varmt anbefale spigo.dk

20. august 2012

Dejligt spillested.

Det er et meget hyggeligt og afslappende spillested, hvor jeg glad og gerne kommer dagligt. En lille anke: mangler et større udvalg i butikken - med lidt flere forskellige ting og sager, samt at der kan købes flere ting pr. ordre - p.t. kan der kun købes en ting ad gangen, hvor man så skal betale porto, for hver ordre.

19. august 2012