Altid venlige, smilende og imødekommende. Har boet til leje i 12 år, og er lige fraflyttet. Rigtig rar og behagelig fraflytning. Kan varmt anbefale at leje ved sparsø boligudlejning. Tusind tak for... Se mere
Efter fremvisning og vi sagde ja tak til lejligheden gik der under 24 timer til alt var på plads 😊. Ved henvendelse om fejl og mangler til kontoret sker tingene hurtigt og også ros til håndværkerne... Se mere
Vi har boet i Skovhusene ejet af Sparsø nu i 2 år. Vi er lige flyttet internt til et større rækkehus. I den forbindelse har vi fået den bedste behandling af Sparsø :-) Der er også altid god respons, n... Se mere
Sparsø Boligudlejning - Boliger i høj kvalitet, vi gør noget for vores lejere.
Danmark
- www.sparsoeboligudlejning.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Kan på ingen måde anbefale Sparsø…
Kan på ingen måde anbefale Sparsø Boligudlejning.
Var det muligt ikke at give dem nogle stjerner, var det tilfældet her.
Jeg har snart boet hos dem i 2 år, men har heldigvis fået en fed lejlighed hos nogle rigtige gode udlejere.
De virker umiddelbart utrolig flinke lige i starten, men glæden er desværre kort.
Har stadig fejl og mangler fra indflytning, som ikke er udbedret. Og hver gang man anmelder en skade, er det uvist hvornår og om man i det hele taget får udbedret skaderne med beskeden om at “ikke alvorlige skader udbedres, når de ellers så flinke Håndværkere har tid”.
Så hold her langt væk fra deres lejemål, hvis i ikke ønsker at blive holdt for nar.

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
Familie firma med sund fornuft
Har nu lejet min bolig hos sparsø boligudlejning i 1 år. Uden voldsomme store problemer. Vi har altid kunne snakke om tingene. Hvis noget er i Udo, bliver det lavet. Driller vaskerier, bliver der altid sat ekstre penge på vaskekortet. I øjeblikket bliver der malet i opgangen. Det pynter. Et helt igennem stabilt firma. Jeg anbefaler gerne til andre.

Gode udlejer
Reelle udlejer der holder hvad de lover.. nemme at få fat på hvis man har problemer eller spørgsmål angående lejemål.. super service ved både indflytning og fraflytning..
Vil til enhver tid anbefale sparsø boligudlejning.

Utrolig tilfreds med servicen
Jeg bor i en af sparsø lejligheder. Og var/er godt nok imponeret, hvor hurtig de er, hvis der er det mindste som skal fikset. Super søde og behjælpsomme. Jeg er godt nok glad for at have valgt at bo sparsø lejligheder, kunne ikke blive bedre.

Gode og søde udlejer
Gode og søde udlejer. Pæne lejligheder og altid en god behandling. Enda da jeg flyttede ud.

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
Vil ikke andbefalde sparsøg til nogen
Vil ikke andbefalde sparsøg til nogen. de snyder folk, og man ser ikke ens indskud igen, men tværdigmod skal man betale langt mere.

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
De udlejer boliger doppelt.
De udlejer boliger dobbelt.
De er useriøse.

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
Jeg har været ansat ved Sparsø…
Jeg har været ansat ved Sparsø Boligudlejning, og det har været fantastisk.. Sparsø familien er skønne mennesker og ekstremt hjælpsomme og fair.
Jeg har været glad for at kunne hjælpe alle lejere der har ringet eller skrevet- der var aldrig sure og utilfredse kunder. Jeg vil til en hver tid anbefale at leje bolig ved Sparsø Boligudlejning hvis man vil være sikker på en god betjening

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
Fair og imødekommende udlejer, de bedste anbefalinger
Jeg har haft den fornøjelse at være lejer ved Sparsø Boligudlejning gennem nogle år og har kun godt at sige :) De har altid været yderst hjælpsomme, når jeg har henvendt mig - uanset om det har været Sparsø selv, eller jeg har haft kontakt til kontoret. De gør, hvad de kan, for at imødekomme en som lejer, hvis der er noget, der skal fikses. Og sender gerne håndværkere ud, hvis det er påkrævet.
Jeg har på et tidspunkt haft brug for akut hjælp med at finde en bolig til et familiemedlem, og her var Sparsø's også klar med at yde hurtig hjælp, så han havde et godt sted og fik tag over hovedet.
Herfra er der de bedste anbefalinger ift. en udlejer, der er fair og imødekommende. Tusind tak for god behandling :)

Hjælpsom udlejer
God, pålidelig og hjælpsom udlejer.
Har boet i to forskellige lejemål hos Sparsø, og begge gange har de været utrolig hjælpsomme med at finde den rigtig bolig for mig.
Kan varmt anbefale deres boliger, som altid er tip-top istandsatte.

Bolig af høj kvalitet
Og kundeservicen følger med! Kan varmt anbefale det til andre. Jeg fik super god behandling hele vejen igennem, så jeg er godt tilfreds.

Super udlejer
Boede hos Sparsøboligudlejning i lidt over 2 år og det var en yderst behagelig oplevelse.
De ting som skulle laves blev hurtigt ordnet uden bøvl og det hele kørte bare som det skulle. Da jeg flyttede var de også meget fair med hensyn til min indskud. Vil ikke udelukke at komme tilbage hvis jeg en dag skulle flytte igen 👍🏻

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
Sparsøe ejendomme, et godt sted at bo😊
Jeg har af flere omgange boet til leje hos Sparsøe Ejendomme lejlighederne har været i en meget fin stand og hvis der var noget galt, så blev det lavet uden problemer. Der har på intet tidspunkt været problemer ved udflytning og det er foregået ordentligt og reelt 👍
Jeg vil ikke tøve et øjeblik med igen at bo ved Sparsøe Ejendomme hvis det skulle blive aktuelt😊
Anders Wiinberg

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
En pålidelig, ordentlig og løsningsorienteret udlejer
Lejer du hos Sparsø Gruppen bliver du mødt med stor imødekommenhed, venlighed og et serviceniveau i top. Jeg kan bedst beskrive dem som særdeles ordentlige og pålidelige med et løsningsorienteret blik på sagen og netop lejers behov. Er den ønskede bolig ikke tilgængelig til det ønskede tidspunkt, kan man blive genhuset i fine ramme uden etableringsomkostninger. Deres svartid er kort og der bliver handlet på tingene, når man henvender sig. Jeg vil til enhver tid anbefale Sparsø Gruppen som udlejer.

Glad lejer igennem 8 år
Jeg har været glad lejer igennem 8 år. Flyttede ind i en fin næsten nyrenoveret lejlighed - hvor de de særdeles få ting - i den 8 årige periode (en vandhane og et toilet dryppede) - blev klaret i løbet af meget kort tid
Oplevelserne har været virkelig fine, ligesom der sættes en ære i, at tingene er i orden og nemme at komme i kontakt med.

Jeg kan anbefale Sparsøgruppen
Jeg kan anbefale Sparsøgruppen. Blev varmt taget imod og deres proffesionalisme skinnede igennem da jeg dagen efter indflytning bad om et nyt køleskab. Straks blev det skiftet. For mig en god oplevelse at bo til leje hos Sparsø.

2 dejlige år på Bajonetten 12
2 dejlige år på Bajonetten 12, nyrenoveret da vi flyttede ind. Fantastisk udsigt og lejlighed. Altid hjælpsomme uanset tidspunkt på dagen og ugedag. Reagerede prompte da vaskeriet ikke fungerede. Meget personlig imødekommenhed og løsningsorienteret. Vil klart anbefale at leje hos Sparsø gruppen.

God udlejer
Har boet ved Sparsø i nogle år efterhånden og er super glad for det. Enormt hjælpsomme og der bliver taget hånd om tingene, når man kontakter dem. Kan kun anbefale at leje hos dem.

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
Jeg har været super glad for at bo i en…
Jeg har været super glad for at bo i en af Sparsøs lejligheder.
Mega lækker lejlighed i høj standard og søde, hjælpsomme mennesker.
Det kan jeg kun anbefale.

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning
Forsøger at sætte deres lejere i første…
Forsøger at sætte deres lejere i første række og prøver ihærdigt at hjælpe deres lejere