Sparsø BoligudlejningAnmeldelser

4,6

Efter fremvisning og vi sagde ja tak til lejligheden gik der under 24 timer til alt var på plads 😊. Ved henvendelse om fejl og mangler til kontoret sker tingene hurtigt og også ros til håndværkerne... Se mere

Jeg har været lejer hos Sparsø siden juni 2022 og har kun få gange haft brug for hjælp, hvilket altid har været hurtigt og effektivt. Kan kun anbefale andre at leje hos Sparsø

Det er sjældent jeg har mødt så stor personlig forståelse og professionel behandling, som jeg har fået fra sparsø boligudlejning. Jeg hjalp en god ven fra Ungarn, og det gik smertefrit. Så stor tak... Se mere

Sparsø Boligudlejning - Boliger i høj kvalitet, vi gør noget for vores lejere.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

24 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vægtergården

God information i forhold til ferie afvikling.

1. juli 2025

5 stjerner!

21. juni 2026

Imødekommende og sympatiske medarbejder

Da jeg først skulle se en lejlighed, blev jeg mødt af Jeppe, et meget imødekommende menneske samt sympatisk, jeg fik hurtigt overtaget lejligheden, og siden jeg flyttede ind, havde jeg nogen problemer undervejs i lejligheden, blev det hurtigt taget om og lavet, jeg har ikke en finger at sætte på dem, ikke andet end og sige fantastiske medarbejder!

Hilsen Noah

14. juni 2026

Grundig og hjælpsom udlejer

Grundig og hjælpsom udlejer. Meget serviceminded og imødekommende omkring gøremål og aftaler.
Kan varmt anbefale at man tager fat i Sparsø gruppen hvis man leder efter ny bolig og savner ordentlighed og omhu.

Super udlejer 🏘

Jeg har boet til leje hos Sparsø i omkring 3 år, og jeg har været rigtig glad for det hele vejen igennem.
Hvis der har været problemer eller noget, der skulle ordnes, har det været nemt at komme i kontakt med dem og som oftest er problemet blevet løst samme dag.
Det, jeg især sætter pris på, er den personlige og venlige behandling. Uanset om jeg møder dem her hvor jeg bor eller på kontoret, tager de sig tid til at spørge ind til, om jeg stadig er glad for at bo her, og om alt fungerer, som det skal.
Det er sjældent, man hører om gode oplevelser med udlejere, men her er der altså at gøre med en udlejer, der er til at få fat på og som rent faktisk følger op på tingene. Jeg kan kun anbefale dem.

12. juni 2026

Jeg har altid været glad for at bo til leje ved jer. Nu har jeg boet til leje ved jer i ca 10 år nu. Når der har været nogle ting der skulle laves har jeg altid fået en god oplevelse og ting tingene bliver ordnet så hurtigt som muligt.
Personalet er rare at snakke med og der er orden i tingene.

Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma. -Beholder Depositum

Jeg lejede en såkaldt “nyrenoveret” 1-værelses lejlighed den 24.06.2024, men allerede fra starten blev der lovet en række ting, som aldrig blev overholdt. Der blev blandt andet lovet et lille klapbord, og lejligheden var ikke klar til indflytning, som den burde have været. Det betød i praksis, at jeg ikke kunne flytte ind, og jeg endte med at bo hos min kæreste, mine forældre og hos venner i en meget lang periode.

Der blev også givet tilsagn om, at mit depositum ville blive tilbagebetalt, men i stedet blev der trukket 10.000 kr. fra min indbetaling, selv om der foreligger omfattende billeddokumentation fra indflytningssynet, som tydeligt viser fejl og mangler ved lejligheden: udstikkende rør/installationer, ujævn maling, skader på vægge og loft samt generel mangelfuld stand. Lejligheden fremstod efter min vurdering ikke som nyrenoveret, men allerede slidt fra start.

Derudover taler forbrugstallene for sig selv. Måleraflæsningerne understøtter klart, at forbruget har været meget lavt, og det gør det svært at forstå de beløb, der er opgjort. Jeg har betalt 12 x 850 kr. i aconto, og i forhold til det faktiske forbrug havde jeg forventet en langt mere rimelig opgørelse end den, jeg fik tilbage.

Det mest bekymrende er dog, at der efter min oplevelse har været en meget dårlig og ubehagelig håndtering af hele sagen, og at jeg blev presset til at underskrive en fraflytningsrapport, selv om der reelt kun var tale om mindre rengøring og ikke den stand, der senere blev gjort gældende.

Jeg har nu søgt juridisk rådgivning og været i kontakt med både advokat og Huslejenævnet. Det her er derfor ikke længere bare en sag om emails frem og tilbage — det bliver håndteret juridisk.

Og hvis jeg har lejet lejlighede som ''nyrenoveret'' uden af opholde, sove eller spise der, Men kun komme forbi hente min post og gøre rent. Der er har været udluftet samt siddet mørklægnins gardiner, vi har gjort toilettet rent professionelt via et firma så udlækker var det, Vi har faktisk sat deres lejlighed i bedre stand en vi fik den. Så hvordan i følge flytte rapporten er standen gået fra nyrenoveret til slidt.

Men Majbritt, Nu skriver jeg til dig her, Jeg har alvorligt meget dokumnetation, og de 4 billede du har vehæfter danner ikke grundland for en ''slidt lejlighed'' når 2 meter væk står der ubrugt komfur, ubrugt ovn, ubrugt køleskab. Alt jeres sjusk vær er på jeres håndværkere, Som i hvertfald mellem 5-7 har fået lov at gå ind over sms, og ja så er der kommet en bule i køleskabet sjov nok. Havde en da været flink og sige bar træk mig fra den så jeg kan komme videre. Men du gør vi den ordenligt, noget i kunne lære af.

Min klare anbefaling er derfor, at man tænker sig meget grundigt om, før man lejer hos dette firma.

Hvis man får udleveret en bolig som “nyrenoveret”, men den senere ved udflytning behandles som om den var slidt fra under ingen omstændighed hør på Jeppe, Nadja, Eller Majbritt eller hvem der skulle stå for synet, Få en syn og skøn man ud som et sæt andet øjne og er der det mindste tvivl så skriv ikke under og kører sagen igenne advokat eller huslejenævnet, de tager faktisk sageren alvorlige, Da vi i Danmark nærmest ser at udlejer de ser dit depositum som deres penge. Selvom der meget specific lovgivning inden for rammerne, så ja der er noget helt galt i processen. Jeg føler mig i hvert fald hverken ordentligt behandlet eller rimeligt opgjort af opgørelse osv. og tiden der tager de ca 3-4 måneder uderover hvad deres egen Lejekontrakt siger de på tage. Men de er er gode til at love ting, specielt Jeppe vil jeg sige. og i sær til jer der er lidt yngrere end mig og står og skal have et sted og bo og Sparsø tilbyder noget billigt, PAS PÅ! Det kan blive rigtig dyrt når de sjusker i dit forbrug og beholder dit depositum, du som ung forhåbenligt skal videre i livet med, medmindre du har lavet en virkelig slem skade på noget men husk igen så er det kun skaden de må tage for, og de har stadig bevis byrden.

Opdatering pr. 12-06-2026
Jeg bliver ringet op af Jeppe og i en meget hård tone truet til at fjerne min anmeldese. Jeppe han lover 100 ting levere intet af det, kalder sig selv large.
Men du formår at snyde Rekvirenten i retten og mig, Ingen af os eller foegeden har set deres penge.
Så jeg vil sige du er den største svindler her.

10. april 2026
Sparsø Boligudlejning-logo

Besvarelse fra Sparsø Boligudlejning

Hej Rasmus.

Dog er der altid to sider af samme sag.

Da du selv ligger op til en dialog om hvordan lejeforholdet har forløbet sig vil jeg hermed give vores syn på sagen.

Først og fremmest flyttede du ind i en komplet nyrenoveret bolig. Nye gulve. Nye døre. Nyt køkken. Nye garderobeskabe. Nyt badværelsesarrangement. Hele lejligheden var nymalet og du var meget positivt efter din indflytning.

Du flyttede ind i lejemålet d. 14/06-2024 og fraflyttede lejemålet d. 16/03-2026

Ved fraflytningssynet var du meget utilfreds med der skulle males. Du gjorde klart du forventede dit FULDE indskud retur. Efter en 2-årig beboelsesperiode i en 1vær lejlighed undre jeg mig over du ikke mener maling er nødvendigt.

Yderligere har vi ophævet dit lejemål flere gange i løbet af lejeperioden grundet manglende huslejebetaling. Vi syntes her vi var meget large og gik med til en afdragsaftale. Denne overholdte du heller ikke. Grundet din situation og dialog med kommunen, gik kommunen indover og administrerede din økonomi. Vi valgte derfor at lade dig blive i boligen såfremt kommunen fortsatte med dette, så vi fremadrettet fik vores husleje.

Du nævner også vi sjusker i vores forbrugsregnskab. Det kommer meget bag på mig. Du fik en pæn del penge tilbage og som vi flere gange har forklaret udarbejdes disse regnskaber af Techem ud fra nye installerede fjernaflæste målere. Vi kan dermed ikke have indflydelse på dette.

Til slut skal jeg gøre opmærksom på vi modtog en retskendelse fra retten i Kolding, at du var dømt for at have svindlet en mand via DBA, hvorfor der blev gjort udlæg i dit depositum. Dette beløb skulle dermed også tilbageholdes ved flytteopgørelsen.

Vi er kede af vi skal modtage denne anmeldelse når vi gentagende gange har givet dig chancer, så du kunne blive i lejemålet.

God dag.

/Jeppe

Lejer af lejlighed hos Sparsø Boligudlejning

Har været lejer af en lejlighed i Fredericia i 2,5 år - Generelt har jeg været godt tilfreds og jeg har en fornemmelse af at tingene bliver gjort ordenligt og fraflytningssynet er fair. Dog er opgørelsen ikke modtaget endnu, så det kan jeg ikke sige med sikkerhed. Jeg har oplevet at der generelt er blevet eksekveret på de problemer der nu måtte opstå - lige på nær et defekt vindue som resulterede i at der kun kunne åbnes det ene af vinduerne i soveværelset. Dette stod på i over 1,5 år, hvor Sparsø af mange omgange er gjort opmærksomme på dette. Nu flytter jeg ud af lejligheden, og kan forstå at der skal sættes en havedør i, der hvor vinduet er.
Dette er årsagen til kun 4/5 stjerner.
1,5 år er simpelthen for lang tid ikke at kunne åbne et vindue.

15. maj 2026

Lejet en lejlighed af Sparsø Ejendomme…

Lejet en lejlighed af Sparsø Ejendomme i Fredericia. Lejligheden var super fint og velholdt. Jeg boede der i 3 år og har altid været glad for at leje igennem dem. Da jeg flyttet blev alt håndteret på en super fin måde, og jeg vil hele min depositum tilbage.

Kan varmt anbefales at leje sin bolig ved dem.

31. marts 2026