Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had hoge verwachtingen van Sparerib Express, maar het viel helaas enorm tegen. De hamburgers waren echt karig belegd en totaal niet wat je mag verwachten voor die prijs. Het brood was bovendien dro... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Spareribs bij ons om de hoek ophalen volgens de opgegeven tijd bleek meer als 3 kwartier wachten, niemand aan kunnen spreken, al met al wederom een aanfluiting. Gebrek aan personeel, geen enkele commu... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onbetrouwbaar. 18:30 uur bestelling geplaatst, na 20:00 uur div keren gebeld geen gehoor. Om 20:30 eindelijk iemand iemand aan de lijn die meld dat besteling onderweg is. Daarna om 20:55 uur een annul... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uurtje moeten wachten want we bestelde precies 18u dus we waren voorbereid, ook nog slecht weer… maar eten was heerlijk! Lieve bezorger, echt volle bakken met heerlijke ribs en overloaded patatoes!!... Se mere

Virksomheden har svaret

1 stjerne

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Verbrand,

Bestelling op 3 maart (Apeldoorn)geplaatst met een bezorgtijd van 20–40 minuten, maar uiteindelijk meer dan een uur moeten wachten en zelf moeten bellen waar het bleef.
De aardappelgratin bleek volledig verbrand. Toen ik hierover belde, kreeg ik discussie met de medewerkster die vond dat het “wel meeviel”.
Toen ik het eten terugbracht, trof ik bovendien een zeer onhygiënische situatie aan in de zaak (eten op de vloer en vervuilde warmhoudbakken).
Jammer genoeg was onze avond hierdoor verpest. De klacht is ook per mail gestuurd, maar daar heb ik tot nu toe geen reactie op ontvangen.

3. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden

Wij hadden rond 15:00 onze bestelling al geplaatst, welke keurig op de gewenste tijd bezorgd werd.
Ik en mijn zoon zijn zeer tevreden en hebben heerlijk gegeten!
De bezorger was ook zeer vriendelijk en het eten goed verpakt.
Jammer dat het zo duur is, anders had ik het graag vaker besteld.

8. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voorheen was het al aan de dure kant…

Voorheen was het al aan de dure kant maar he het smaakte lekker en je kreeg er een grote portie voor terug,echter de laatste keer dat ik bestelde merkte ik ook nog naast de forse prijsstijging dat wel je bakje aardappel gratin de zelfde prijs is of iets hoger maar ook nog maar 1/3 e wat je nu krijgt ten opzichte van het begin ,de bak is letterlijk kleiner dan de helft! Kwaliteit presentatie is ook een beetje achteruit gegaan.

6. februar 2026

2 x besteld

2 x besteld
1e keer 18:11 besteld met levering zo spoedig mogelijk. 20:30 uur nog niets bezorgd.
2 e keer besteld met levertijd 20:00-20:15 bellen ze om 20:10 op, dat er een product niet meer is. Op de vraag hoe laat ze dan gaan leveren ivm iemand die weg moet zeer kort dat is geen bevestiging dat het 20:00-20:15 wordt. Heel bot en kort, bestellingen maar geannuleerd. iedereen krijgt een tweede kans, maar dit is echt drama!

31. januar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Incomplete order, hour late, no response.

Since Spare Rib Express ‘Leiden’ moved to Rijnsburg, there is no service and accuracy anymore. The order arrived an hour late and was incomplete. They don’t pick up phone and they don’t answer email. I paid for more than I received and there is no one who responds to contact attempts. I won’t order again. Con artists!

25. januar 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Burger erg teleurstellend

Spareribs en loaded patato waren heerlijk.
Waren ook goed op temperatuur.
De burger daar in tegen was erg teleurstellend. En zeker geen €10,95 waard. dun broodje met dun lapje vlees,

26. januar 2026

Service wat jammer

Eten was wel goed! Alleen het bezorgen duurde ontzettend lang. Het was maar een kwartiertje rijden. 1e x bellen vriendelijk aan de andere lijn en het zou er aan komen. 2e x bellen na 25 minuten erg onvriendelijk en hing zomaar op. 5 minuten later was het eten er wel erg jammer van de service.

25. januar 2026

Beste Emma,

Dank je wel voor je bericht. Fijn om te horen dat het eten goed was, maar vervelend dat de bezorging zo lang duurde en dat het contact niet prettig is verlopen. Dat is niet de service die wij willen bieden.

Zou je ons willen laten weten bij welke vestiging je hebt besteld? Je kunt ook direct per mail contact opnemen met de betreffende vestiging via https://www.spareribexpress.com/Store. Klik op de vestiging; daar vind je het e-mailadres voor een passende oplossing.

Bedankt voor je feedback.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

ik bestel niks mee

Ik ga dit jaar NIKS meer daar bestellen.
ze zijn al een aantal keer NOG duurder geworden waar ze eigenlijk al een aantal keer ver over de schreef zijn gegaan over de prijzing van hun portie spare ribs.
maar nu zijn ze WEER 4 euro omhoog gegaan voor een kilo spare ribs, dat kost nu maar liefst 40 euro
DAT IS VEERTIG EURO

de stijgingen zijn nu consistent achter een aantal maanden.
de zelfde spare ribs zullen over een jaar 50 euro kosten en dan krijg je nog een aantal ribs waar ze overbakken zijn

mijn resolutie
ik ga pas bestellen als ze weer naar de 30 euro gaan voor de kilo porties.
dat kunnen jullie maaaaaakkelijk.

en terug naar de 18 tot 20 euro voor de 650 grams

ik weet je doet het toch niet want je wil nu eenmaal VEERTIG EURO voor iets wat je in 10 min opschranst.

het is het gewoon niet meer waard en ik vind dat je met zon prijzen maar klanten hoort te verliezen

als je terug gaat naar normale prijzen dan ben ik bereid een aantal keer per maand een portie te bestellen.
nu dus helemaal niks meer

ik snap niet dat mensen over hun eten klagen zonder ook te klagen over de kosten want de prijzen zijn gewoon absurt

24. januar 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je uitgebreide bericht. We begrijpen je frustratie over de prijsstijgingen en vinden het jammer om te horen dat dit voor jou de reden is om niet meer bij ons te bestellen.

De prijzen zijn in de loop der jaren verhoogd door sterk gestegen kosten, zoals inkoopprijzen van vlees, energie, verpakkingen en loonkosten. We proberen prijsverhogingen zo beperkt mogelijk te houden, maar helaas kunnen we deze kostenstijgingen niet volledig opvangen.

Wel willen we daarbij graag verduidelijken dat het niet klopt dat onze menuprijzen de afgelopen maanden structureel zijn verhoogd. De laatste landelijke prijswijziging is circa een jaar geleden doorgevoerd.

Omdat prijzen per vestiging in een hoge of lage prijsklasse kunnen zitten en hierbij de prijzen kunnen verschillen, is het mogelijk dat het filiaal waar je hebt besteld recent is overgegaan van een lagere naar een hogere prijsklasse. Dat zou het door jou ervaren prijsverschil kunnen verklaren.

Dank je wel voor het delen van je mening!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet wat ik ervan verwacht had

Besteld. Zouden binnen 45 minuten bezorgen, na 2 uur komen ze aan met lauw eten wat niet eens lekker was... kipburger was klef. Spareribs waren taai en smaakloos. Kortom slechte ervaring...

24. januar 2026

Beste Jarich,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling zo laat en van slechte kwaliteit is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden, en onze excuses daarvoor.

Om dit goed te kunnen onderzoeken en een passende oplossing te bieden, willen we graag weten bij welke vestiging je hebt besteld. Je kunt ook direct contact opnemen met de betreffende vestiging via https://www.spareribexpress.com/Store
. Klik op de vestiging; daar vind je het e-mailadres.

Bedankt dat je dit hebt laten weten! We nemen je feedback serieus en doen ons best om dit te verbeteren.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Let op het gewicht van het vlees

+/- 10 jaren geleden al mindere ervaringen gehad en geklaagd. Toen toch een keer besteld en viel toen weer tegen. De saté had zeer weinig saus. Geen discussie mogelijk met SE. Nu, 2 jan. 2026, zo'n 6 jaar later toch maar weer eens een poging gedaan en besteld. Ik opende de spare ribs en vond het gevoelsmatig weinig. Ben gaan wegen en wat bleek. De ca. 650gr. bestelling bleek 575gr. te zijn. De saté was redelijk. Echt schandalig. Veel te groot verschil. De prijs/kwaliteit verhouding is niet correct. Eigenlijk gewoon bedrog.

2. januar 2026

Beste meneer Deckers,

Dank je wel voor je bericht. Het spijt ons dat je opnieuw een negatieve ervaring hebt gehad; dat is uiteraard niet wat je van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor.

We willen je vragen om contact op te nemen met de vestiging waar je hebt besteld hebt. De mailadressen van de vestigingen vind je terug via www.spareribexpress.nl/vestigingen. Zij kunnen je klacht inhoudelijk bekijken en met je meedenken over een passende oplossing.

Een fijn weekend gewenst!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

The deliverer told me to f*** off

I have been ordering ribs from this place in Utrecht since ten years ago. Clearly, I was always satisfied with the quality of the ribs and the service. But today, I had the worst service ever. The deliverer could not find my house, so he phoned me: "I can't find your house. I'm at this location", he said. When I tried to explain how to get to my house, he replied: "I told you that I can't find your house. Please come down and look for me". I told him that I was with my house outfit, that I lived on a fourth floor, and that he just had to follow the numbers to get to my building. Then he said: "I told you before that I can't find your house. I can leave your ribs here and you come down to get them". I got changed and went downstairs. When I found him (1.5 blocks away) and told him that he just had to walk along the street following the numbers he said that he didn't understand the hassle of coming down to pick up the ribs. I told him that I had paid €3.5 to get the delivery to my door, not to go down and look for it on the streets. Then he said: "but you got it, didn't you?". "Not at my door", I replied. Then he say: "bye, f*** you". A company whose employees insult its customers can't get too far. To me, this was the last time.
NEDERLANDS:
Ik bestel al tien jaar geleden ribben bij deze plek in Utrecht. Het is duidelijk dat ik altijd tevreden was met de kwaliteit van de ribben en de service. Maar vandaag had ik de slechtste service ooit. De bezorger kon mijn huis niet vinden, dus belde hij mij: "Ik kan uw huis niet vinden. Ik ben op deze positie", zei hij. Toen ik probeerde uit te leggen hoe ik bij mijn huis kon komen, antwoordde hij: "Ik heb je gezegd dat ik je huis niet kan vinden. Kom alsjeblieft naar beneden en zoek me." Ik vertelde hem dat ik bij mijn huiskostuum was, dat ik op de vierde verdieping woonde en dat hij gewoon de nummers moest volgen om bij mijn gebouw te komen. Toen zei hij: "Ik heb je al eerder verteld dat ik je huis niet kan vinden. Ik kan je ribben hier achterlaten en jij komt ze halen". Ik kleedde me om en ging naar beneden. Toen ik hem vond (1,5 blok verderop) en hem vertelde dat hij gewoon over straat moest lopen en de nummers moest volgen, zei hij dat hij het gedoe niet begreep om naar beneden te komen om de ribben op te halen. Ik vertelde hem dat ik € 3,5 had betaald om de bezorging bij mij aan de deur te krijgen, en niet om er op straat naar te gaan zoeken. Toen zei hij: "maar je snapt het toch?". "Niet aan mijn deur", zei ik. Dan zegt hij: "dag, f*** you". Een bedrijf waarvan de werknemers zijn klanten beledigen, kan niet ver komen. Voor mij was dit de laatste keer.

5. december 2025

Hoi Daniel,

Wat vervelend om te lezen wat er is gebeurd! Dit is zeker niet de service die we willen bieden en helemaal niet hoe een bezorger met klanten hoort om te gaan. We begrijpen dat dit erg frustrerend voor je moet zijn geweest, helemaal omdat je al jarenlang bij ons bestelt.

Omdat Spare Rib Express werkt met franchisefilialen, kun je het beste contact opnemen met het filiaal zelf via utrecht@spareribexpress.nl. Dan komt je bericht direct bij de franchisenemer terecht, die samen met jou naar een passende oplossing kan kijken.

Excuses voor het ongemak. Hopelijk kan het filiaal dit snel goedmaken.

Groeten,
Bob

Læs mere om andre typer anmeldelser.