SOVA - Bäckebol Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Importgatan 28, 422 46 Hisings Backa, Backa, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt mottagande när man kommer in i butiken,bra information om olika sängarna. Framförallt servicen efter köpet Då vi hade otur med en lukt i en sänggavel som inte tålde. Då ställde all... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det tog lång tid innan jag fick besked om min beställda vara. När jag ringde första gången meddelande man att man hör av sig när varan kommit. När det gått en tid till och inget hört ringde igen och f... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Varit i två olika butiker under två veckor för att få hjälp med bra kudde. Ingen av gångerna har jag fått bra hjälp. Får känslan av att man endast ger bra service vid sängköp, då det är en dyrare inv... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om SOVA - Bäckebol

Skrevet af virksomheden

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.370 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Köpte en tempurmadrass hos dem

Köpte en tempurmadrass hos dem. De missade bara att säga att att man måste köpa ett speciellt överlakan från tempur till madrassen då den är väldigt hal i materialet och du kan inte ha vanliga lakan då du bara glider omkring i sängen och det är riktigt obehagligt.
Går ju till affären för att få just denna information annars kan jag lika väl köpa den på nätet genom Refunder och få tillbaks en bra peng.
Men ändå trevlig hjälpsam personal men blev mindre impad när de inte riktigt har koll på vad de säljer.
Plus för att de har prisgaranti.

5. juli 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Vi beklagar om all information inte framgick vid köpet – vi förstår att det kan påverka upplevelsen. Vi tar med oss dina synpunkter. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra service och information från personalen

Bra information om produkterna och bra service från personalen. Mycket nöjd med produkterna.

3. september 2025

Hej Lennart,
Så roligt att höra att du är nöjd med både produkterna och servicen från vår personal. Varmt välkommen åter. Sov gott!
Vänligen, SOVA

Enkelt och bra service

Enkelt och bra service! Kan lägga till prisvärt!!

31. august 2025

Hej Jörgen,
Tack för ditt besök & tack för din recension! Önskar dig en fin dag!

Bästa Sova butiken!

Vi fick ett så fint bemötande i denna butik. Hade varit i flera sova butiker innan men personalen här hjälpte oss verkligen hitta rätt! Idag är nästan all värk och smärta i kroppen ett minne blått, rätt avlastning gjorde all skillnad för mig och utan deras expertis hade jag kanske aldrig hittat rätt säng 🤗 Otroligt nöjd med upplevelse, köpet, leverans och vår drömsäng!

5. oktober 2024

Hej Annelie!

Tack snälla för den fina recensionen – det betyder mycket för oss att höra att ni fick ett så fint bemötande och att våra sängexperter kunde hjälpa er hitta rätt. Att rätt avlastning gjort så stor skillnad för kroppen är precis det vi hoppas kunna bidra med. Vi ska självklart hälsa detta vidare till butiken!
Vi önskar er många goda nätter i er nya säng.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fin service vid hemkörning o produkten…

Fin service vid hemkörning o produkten motsvarar mina förväntningar

7. august 2025

Hej Ulf,
Tack för din recension. Vad härligt att höra att hemkörningen fungerade bra och att produkten motsvarade dina förväntningar. Sov gott!

Nöjd nya madrass

Nöjd nya madrass

1. august 2025

Hej Birgitta,
Vi är glada att höra att du är nöjd med din nya madrass. Tack för din recension! Sov gott.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dom ger ett gediget intryck från start…

Dom ger ett gediget intryck från start till mål.
Väldigt bra bemötande.

29. juli 2025

Hej Lars-Erik,
Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi fick fin o trevligt bemötande av…

Vi fick fin o trevligt bemötande av personal. Dom var hjälpsam o gav oss bra tips o råd för sängar vi fick prova på.

15. juli 2025

Hej Ulrika,

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ert besök! Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar er många goda nätters sömn.

Besök i Sova-butiken Bäckebol i Hisings Backa

Besökte Sova-butiken Bäckebol i Hisings Backa tillsammans med min fru. Vi blev omhändertagna av en helt fantastisk försäljare Niklas Bendrik. Han guidade oss igenom hela den långa processen att köpa nya sängar på ett mycket professionellt sätt, där hans kunskap, erfarenhet beträffande olika sängmärkens fördelar och nackdelar gjorde att valet i slutändan blev enkelt. Niklas hade dessutom en stor portion av charm, personlighet samt humor, vilket gjorde besöket till en upplevelse. Sova-butiken kan vara stolta av att ha en sådan ambassadör som Niklas i sitt företag.

2. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Stort tack för din fina recension Christer – vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Det gläder oss att vi kunnat hjälpa till, och vi ska självklart framföra detta till Niklas!
Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är nöjd med produkterna jag köpte…

Jag är nöjd med produkterna jag köpte och med leveransen. Personalen var mkt trevlig 👍

7. juni 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Väldigt bra bemötande…

Väldigt bra bemötande och riktigt bra kvalitet på tempuren vi upgraderade

28. maj 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Hej Tony, Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket trevligt och professionellt…

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Jag fick jättebra hjälp att prova ut rätt säng för mig. Allt gick smidigt från första besöket i butiken till leverans. Beställde montering av nya sängen och bortforsling av den gamla, det kan jag verkligen rekommendera!

21. maj 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Tack för din fina recension Eva-Lena! Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och hela köpupplevelsen. Det ska vi självklart hälsa vidare. Sov gott!

Bra service och trevlig personal

Bra service och trevlig personal

3. april 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ditt besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Trevlig säljare

Trevlig säljare, bra sängar. Dock inte helt komplett leverans avseende bruksanvisning samt montage sängfickor.

28. marts 2025

Hej Lars-Göran,

Tack för din återkoppling! Vad roligt att du är nöjd med både säljaren och sängarna. Vi jobbar på att kunna erbjuda en bättre leveransupplevelse framöver. Vänligen SOVA

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra information från den säljare i…

Bra information från den säljare i butiken där jag testade olika sängar.
Med vänlig hälsning,
Gunilla Rådberg

30. marts 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ert besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Mycket bra

.levererades i tid
Passade utmärkt

15. februar 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Tack för din recension Carina. Vi är glada att du är nöjd med din beställning. Vi önskar dig många nätters god sömn. Vänligen SOVA

Fantastisk bra säljare

Fantastisk bra säljare. Han utgick från våra behov och la kraft på att hitta rätt säng till oss.

5. marts 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse hos oss. Det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Super bra

Jätte kunnig personal å bra service

11. februar 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.