SOVA - Bäckebol Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Importgatan 28, 422 46 Hisings Backa, Backa, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi fick ett så fint bemötande i denna butik. Hade varit i flera sova butiker innan men personalen här hjälpte oss verkligen hitta rätt! Idag är nästan all värk och smärta i kroppen ett minne blått, rä... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevligt mottagande när man kommer in i butiken,bra information om olika sängarna. Framförallt servicen efter köpet Då vi hade otur med en lukt i en sänggavel som inte tålde. Då ställde all... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det tog lång tid innan jag fick besked om min beställda vara. När jag ringde första gången meddelande man att man hör av sig när varan kommit. När det gått en tid till och inget hört ringde igen och f... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om SOVA - Bäckebol

Skrevet af virksomheden

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.370 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bra leverans bra kundservice

Bra leverans bra kundservice
Sängarna jättegoa

12. november 2025

Hej Anci,
Vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och kundservicen - och att sängarna är bekväma. Vi önskar dig många goa nätter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Från snack med säljare i butik till att…

Från snack med säljare i butik till att soffan var levererad och färdigmonterad gick allt smidigt och fick ett proffsigt bemötande av alla. Sängen är kanon.

14. oktober 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Stort tack för din fina recension Emanuel!
Vad roligt att allt från butiksbesök till leverans och montering gick smidigt. Extra kul att höra att ni är nöjda med sängen. Sov gott!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mycket bra service och produkt

Det enda grejen var leveransen som tog en vecka mer än beräknat.

6. november 2025

Hej Jenneh,

Tack för din recension! Vi beklagar att leveransen tog längre tid än beräknat och för det besvär det kan ha orsakat. Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt gick hur smidigt som helst

Allt gick hur smidigt som helst. En man tog fram mina tidigare köp o beställde en madrass. Allt på telefon. Betalade direkt o sedan ringde han när det var dags att hämta. Kunde se gången i beställningen. Smidigt.

4. november 2025

Hej Gunilla,
Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du fick snabb hjälp. Vi är glada att processen fungerade bra hela vägen. Varmt välkommen tillbaka. Sov gott!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Tempur madrasserna luktar starkt av…

Tempur madrasserna luktar starkt av kemikalier, vi kunde inte sova i dem på en vecka och de luktar fortfarande. Vi har aldrig varit med om detta när vi bytt madrasser. Vi återkommer igen till er för att diskutera detta.

1. november 2025

Hej Per,
Tråkigt att höra om madrassernas lukt – så ska det inte vara. Vi förstår att detta har påverkat er upplevelse och det vill vi gärna titta närmare på. Kontakta oss gärna direkt via vår kundservice här: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html - eller den kontakt ni redan har i butik, så hjälper vi er vidare.
Önskar er en fortsatt fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick mycket bra hjälp av säljaren…

Fick mycket bra hjälp av säljaren Niklas när vi köpte vår nya säng

18. september 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Tack för din recension Sara!
Vad roligt att höra att Niklas kunde hjälpa er hitta rätt säng. Vi önskar er många nätter av god sömn.

Kanon hjälp!

11. september 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Vad glada vi blir, tack för ditt besök. Sov gott!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt trevlig och kunnig personal…

Otroligt trevlig och kunnig personal som hjälpte oss, Niklas Bendik. Fantastisk människa, glad och nöjd över sängköpet och har talat gott om butiken till många människor.

4. oktober 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Så kul att vi kunde hjälpa till – det ska vi hälsa vidare till Niklas! Tack för ert besök och er fina recension. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!
Vänligen, SOVA

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tycker att butiken var snygg och ren

Tycker att butiken var snygg och ren, säljaren var kunnig och lugn. Sängen levererades två veckor senare än beräknat men ser inte detta som något problem man var informerad under processen och transportören var trevlig och leverans till dörren.Vi är mycket nöjda.

30. september 2025

Hej Bruno,

så kul att vi kunde hjälpa till! Tack för ditt besök och din fina feedback. Vi uppskattar verkligen att du tyckte butiken var fin, det ska vi hälsa vidare. Vi hoppas att ni kommer sova riktigt gott i er nya säng

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Varit i två olika butiker under två…

Varit i två olika butiker under två veckor för att få hjälp med bra kudde. Ingen av gångerna har jag fått bra hjälp. Får känslan av att man endast ger bra service vid sängköp, då det är en dyrare investering än en kudde. Men lika viktig.
Upplevde inte denna kassa service för några år sen. Tänker inte handla där mer.

11. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Hej Tina,
Så tråkigt att höra om din upplevelse och att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag!

Kan varmt rekommendera

Bemötandet i butiken samt hjälpen va bra! Kan varmt rekommendera bäckebol butiken ifall man har svårt för att hitta sin nya säng.

Vi hade problem med leveransen av vår nya säng med att man hade missat lägga till ”fullservice”. Dock fick vi pengarna tillbaka samt kompensation för missen.

27. august 2025

Hej Robert,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att bemötandet i butiken och hjälpen var bra.
Vi beklagar att det blev problem med leveransen. Det är förståeligt att detta kan skapa besvär. Vi är glada att vi kunde lösa det med återbetalning och kompensation – vi jobbar på att kunna erbjuda en bättre leveransupplevelse framöver.

Bra bemötande från personal

Bra bemötande från personal

10. september 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Kunden i fokus

Bra service och personal

6. august 2025

Besvarelse fra SOVA - Bäckebol

Tack för ditt besök & tack för din recension! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.