Sota Sushi Bar Anmeldelser 55

3,5

Maden smagte fantastisk, og tjenerne gør deres bedste for at gæsterne skal have en god oplevelse. Skulle vi nå op på en 5 stjerner, så skulle der være lidt mere “Waoo” oplevelse fra tjenerne for at vi... Se mere

Skønne omgivelser, venlige, friske tjenere, der så let sik ingenting huske alt det vi bestille udenad! Derudover er sushien helt i topklasse! Det er uden tvivl den bedste sushi jeg nogenside har få... Se mere

Anmeldelse af nytårsmenu: Forret og sushi: Helt okay. Hovedretterne: Fisken var et stykke ben med lidt fisk på - smagte forfærdeligt - ulækkert - spyttede det ud - smidt ud. Kødretten var nærme... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

sota sushi bar er en moderne, japansk restaurant, hvor kærlighed til små detaljer og kvalitet er i hovedsædet. Vi lægger stor vægt på at servere spændende og smagfulde retter. Vores mål er at skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster i en hyggelig atmosfære. Videreudvikling af det japanske køkken er et af nøgleordene bag vores koncept. Derfor har vi en passion for at eksperimentere med de bedste råvarer, så vi hele tiden kan tilbyde lækre, spændende og æstetisk smukke retter. Vores gæster fortjener det bedste. Derfor går vi ikke på kompromis med mad eller service.

3,5

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Min kone og jeg fik en super god…

Min kone og jeg fik en super god service. Maden blev præsenteret samt anbefalede vin til. Fantastisk god mad. Rigtig hyggeligt og pænt sted.. Syntes bestemt ikke de må samlignes med almindelig SUSI. Prisen er også iorden. Helt sikkert et besøg værd 👍👍👍

24. juli 2025

For første gang en stor skuffelse.

For første gang i mere end ti år blev vi skuffede over vores besøg og oplevelse på SOTA. Vi er ellers faste og glade kunder og elsker normalt stedet. Men vi havde booket bord til en fejring flere uger forinden og trods det, fik vi et bord i et meget mørkt og trist hjørne af kælderen og ikke oppe ved lyset og vinduerne, hvilket vi var enormt skuffede over.
Musikken dernede var alt for høj og tjeneren fraværende.

Tjeneren var ikke rigtig til stede hele aften. Tre gange måtte vi selv løbe op på første sal for at lede efter en tjener, så vi kunne afgive bestillinger på I Love SOTA.

Vi har før oplevet, at tjenerne henvender sig jævnligt og venligt og meget hjælpsomt og sørger for alle gæster. Men denne gang så vi stort set ingen ansatte i kælderen og følte os helt glemt. En træls oplevelse.

Derudover virkede tjeneren en smule uprofessionel og startede med at sige, at vi gerne måtte skynde os at afgive bestilling af drikkevarer, så ville det hele gå meget hurtigere for alle. Men når man planlægger at fejre en fødselsdag med en dyr middag for fem, hvor man vil hygge sig sammen, har man slet ingen interesse i, at det skal gå stærkt! Tværtimod! Det irriterede os at hun bad os skynde os.

Vi oplevede desværre heller ikke samme kvalitet af maden denne gang som før. Nogle af de varme retter var næsten blevet kolde (måske for lange ventetid?). Og en del af den kolde sushi virkede udkogt og helt slatten. Men værst var, at vegetar sushien smagte meget kraftigt og lidt grimt af fisk! Det plejer den ikke at gøre og det var uheldigt for de gæster der ikke spiser eller bryder sig om fisk.

Alt i alt en kedelig og dyr oplevelse.
Vi vender ikke tilbage foreløbig.
Desværre.

30. april 2025

Utilfredsstillende aften desværre

“I love Sota” konceptet og prisen derpå taget i betragtning, sammenlignet med andre lignende koncepter, levede desværre ikke op til vores forventninger- tværtimod.
Vi fik hurtigt ridset op hvad der var begrænsning på, på menukortet - selvom at konceptet jo går på at man blot kan bestille hvad man har lyst til.

Aftenen sluttede også uheldigt af med en forkert servering til vores bord. Da jeg påpegede hvad jeg tænkte var en ærlig fejl fra køkkenet, fik jeg hurtigt at vide at det måtte være mig selv, der havde bestilt forkert og hvis jeg var i tvivl kunne hun blot finde min bestillingsseddel frem igen.
Alt dette var selvfølgelig ikke nødvendigt og egentlig bare en træls afslutning på aftenen.

17. februar 2024

Helt eminent smags- og sanseoplevelse…

Helt eminent smags- og sanseoplevelse til helt fair priser.
Vi fik et spændende udvalg af mindre japanske retter, (social dining) det var alt sammen en fryd for ganen. Det fungerer så´ godt at man kan variere smagene ved at skifte imellem mindre retter.
Tak for god service og virkelig god mad :-)

18. november 2023

Igen en helt sublim oplevelse!!!

Igen en helt sublim aften på SOTA som hører til den absolutte top-liga indenfor sushiretauranter i Danmark!
Vi fik leveret chefens udvalg af specialiteter og det var en sand oplevelse for smagsløgene - dette krydret med super en super betjening og skøn atmosfære bevirkede at aftenen vil blive husket længe - vi kommer snart igen!!

17. november 2022

Woaw

Mit første besøg på Sota var helt igennem en fantastisk oplevelse. Det må opleves igen.

24. juli 2022

Sushi meget jævn / kedelig

Sushi meget jævn / kedelig, ikke specielt lækkert
Fåes klart bedre andre steder.
Langsom betjening, ventetid

Pris incl øl /vin, kr 2600,for 6 personer,gør at det bliver 2 stjerner i stedet for 3.

15. marts 2022

Kedelige sushi

Kedelige sushi - smagsløst og kedelig konsistens, men flotte stykker.
Smattede smagsløse ris, blød crispy ebi og generelt smagsløst.

14. februar 2022

Gammel sushi og maveproblemer

Kære Sota Sushi!
I over 15 år har Sota sushi været vores sushi sted. Det er dyrt, ja! Men det plejer også at være godt. Kvalitet koster!
Vi har selvsagt prøvet konkurrenterne, men er altid vendt tilbage til Sota.
I går bestilte vi take away til familien. Den sushi vi fik var ikke frisk! Det smagte ikke godt - vi smed ud! Og i dag har vi alle lettere maveproblemer! Vi har selv boet i østen og laver af og til selv sushi - så vi vil have frisk sushi. Det fik vi ikke i går. Så mit råd er at spørge om de kan garantere at deres sushi er friske. Det er ikke værd at købe mad, hvor halvdelen ryger ud og dagen efter byder på maveproblemer.
Nu bliver vi nødt til at vente længe med at få sushi pga kvalme ved tanken om det - og derefter skal vi igen i gang med at undersøge hvor i Århus man kan får frisk sushi af god kvalitet.

11. februar 2022
Sota Sushi Bar-logo

Besvarelse fra Sota Sushi Bar

Kære Claus,

Tak for din henvendelse.
Først og fremmest er vi selvfølgelig meget kede af at høre, at I havde en dårlig oplevelse med take away fra os. Vi ville ønske, at du i stedet for at skrive en anmeldelse her, havde kontaktet os direkte, så vi kunne håndtere situationen med det samme.

Vi er taknemlige for, at I har været trofaste kunder hos os i så lang tid, dog fejrer vi kun vores 13-års jubilæum i år. Har I været kunder hos os i så lang tid, tænker vi også, at I ved, at “dårlig og gammel” fisk ikke er standarden hos os.

Vi har prøvet at undersøge sagen nærmere, men kan ikke finde nogen take away bestilling under dit navn fra i går - hverken gennem vores telefoniske- eller online ordrer, Wolt eller Just-Eat. Kan du oplyse os om, hvilket navn bestillingen er foretaget i?

Alle vores råvarer bliver tilberedt og forberedt på samme dag, som det bruges, så vi er derfor meget uforstående for, hvorfor jeres skulle synes gammelt. Vi havde en del bestillinger i går, både i restauranten og take away og har intet hørt fra andre kunder og gæster om, at der skulle have været nogle problemer. Så vi håber selvfølgelig, at jeres var et enkeltstående tilfælde.

Men vi vil som sagt meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan håndtere det på bedste vis, men har selvfølgelig behov for at vide, hvad I har bestilt først, før vi kan det.

Vi håber, at I er friske igen hurtigst muligt og ser frem til at høre tilbage fra dig.

Team Sota Sushi Bar

Dyrt vand

Helt igennem en god aften og lækkert mad lige indtil regningen, vi havde købt mad og drikke for over 4500kr og så bliver vi bonget for 8 flasker postevand til 35kr pr. stk. Jeg synes det er frækt !

7. februar 2022

Læs med her hvis du er til: Gammel sushi, fiske-eddemamebønner og mylderbæ.

Desværre, så må jeg ty til tasterne, da denne restaurant ikke vil tilkendegive vores dårlig oplevelse.
Vi bestilte sushi til min fødselsdag i lørdags. Ikke nok med at alle de forskellige sushi typer var pakket i samme boks, så var de også smadret helt rundt og lå nærmest oveni hinanden. Alt sushien smagte af gammel varm fisk - og selv eddemame bønnerne smagte af fisk.
De gæster som lige nåede at tvangsæde et par stykker sushi for høflighedensskyld har ligget med dårlig mave - resten blev kylet i skralderen.

Restaurantens svar på vores henvendelse er, at alle deres råvarer er helt friske og at det er en kvalitetssag.

Så hvis du er til gammel varm sushi og eddemamebønner med smag af gammel fisk - og forglem ej en god dessert bestående af en god gammeldags gang mylderbæ, så kan jeg helt sikkert anbefale denne sushi restaurant. Hvis ikke, så hold dig langt væk!

En meget skuffet kunde

6. december 2021

Uacceptabel ventetid for take away blev kompenseret

Vi er kunder gennem flere år men igen håbløs uorganiseret. Take away forsinket 30 min. Stod frysende inde i gården og så Wolf kurer komme først hele tiden. Men os der havde bevæget os ind for at hente selv blev bare forbigået gang på gang. I har simpelthen taget for mange ordre ind i forhold til kapaciteten. Ikke acceptabelt. Maden er ok men med den håbløse ventetid kan ikke opveje maden. Corona kan ikke bruges som undskyldning efter 12 måneder, bare dårlig organisering.
Ret skal være ret: 12 timer efter var der reaktion i form af tilbud på en gratis take away næste gang. Accepteret og ok

23. april 2021

Elendig kundeservice

Vi bestilte sushi til afhentning om aftenen, jeg modtog først min bekræftelse på købet næsten 24 timer senere.
Da vi skulle hente maden var der travlt i køkkenet og bag disken blev der ikke taget kontakt til os før vi selv højlydt bad om service.
Maden smagte egentlig fint, selvom de sprøde ting ikke var sprøde.
I en California rulle var der et stykke skifer sten.
Jeg skrev en mail til Sota om denne sten i maden som jeg nu to dage senere ikke har fået svar på.

Så blev jeg ringet op fra Sota med et væld af dårlige undskyldninger, men ingen egentlig undskyldning. Han troede ikke på ventetiderne med mails, han troede ikke på at der var en sten i maden "det må have været krabbeskal" og det hele var et dårligt digitalt systems skyld.
Ingen ansvarstagelse, ingen beklagelser. Men rigtig ubehagelig tone. Føj

1. februar 2021