Flot indretning i Bar’ Sushi Dalum, men maden var en anden snak… virkelig kedelig sushi uden smagsnuancer. Tørt, smagsløst og uinteressant. Der er sparet på fisken og fyldt godt op med kedelige tørre... Se mere

Jeg plejer at være godt tilfreds med jeres sushi. D. 27/3 var den leverede sushi desværre mangelfuld. Der var ikke ørredrogn på San Diego uramaki Der var ikke medfølgende terayaki sauce til Tokyo... Se mere

1. Sushirestaurant
  2. Restaurant
  3. Sushi-takeaway

Take-away med friske råvarer som ikke gør noget at de bliver kolde inden du når hjem!

2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Supergod oplevelse :-)

Det var en rigtig god oplevelse på bar’sushi. Personalet var søde, imødekommende og opmærksomme. Maden var frisk og lækker. De har et lidt anderledes ad libitum koncept, som gør, at man får prøvet en masse forskelligt. Vi vil helt sikkert gerne komme igen :-)

11. april 2026

For lidt tilbehør til prisen

Når man køber sushi og bestiller så får man nærmest ingen Wasabi med så man skal ud og købe Wasabi selv for at få det til at gå op. Vi prøvede at kontakte dem og de sagde sådan var det bare....

9. april 2026

Flot indretning i Bar’ Sushi Dalum

Flot indretning i Bar’ Sushi Dalum, men maden var en anden snak… virkelig kedelig sushi uden smagsnuancer. Tørt, smagsløst og uinteressant. Der er sparet på fisken og fyldt godt op med kedelige tørre ris.
Bestemt ikke et sted jeg vil komme igen 👎

3. april 2026

Mangelfuld sushi

Jeg plejer at være godt tilfreds med jeres sushi.
D. 27/3 var den leverede sushi desværre mangelfuld.
Der var ikke ørredrogn på San Diego uramaki
Der var ikke medfølgende terayaki sauce til Tokyo uramaki og Osaka uramaki deluxe.

Jeg havde ikke mulighed for at ringe til jer og få rettet fejlen, da vi havde en tidsramme. Dagen efter skrev jeg en mail med vedhæftet foto, til jer om problemet, men jeg har intet hørt.

27. marts 2026

Synes i burde overveje at læse…

Synes i burde overveje at læse anmeldelserne herinde og gøre noget betydeligt ved det så i ikke ender med ingen kunder at have :( jeg har før været inde at spise all you can eat i restauranten som var godt , men fik bestilt for 500 kr take away denne gang. Det var SÅ kedeligt, jeg er sikker på at kokken har glemt ris eddike. Jeg havde skrevet til kokken at jeg elskede alt der var crispy og ost. Fik 40 af næsten de samme stykker med laks. Fik tempur rejer men ingen chili mayo. Havde nok fået mere gastronomisk oplevelse ved at stikke tungen ud af vinduet :( øv øv øv havde glædet mig 5 mdr til at have råd til en omgang sushi også det er det jeg ender med 😩

27. marts 2026

Jeg har ærligt talt aldrig smagt så…

Jeg har ærligt talt aldrig smagt så dårlig sushi. Smagen var flad og kedelig, risen var tør, og fisken virkede alt andet end frisk. Flere stykker var sjusket lavet og faldt fra hinanden, og helhedsindtrykket var bare skuffende fra start til slut.

Når man betaler for sushi, forventer man kvalitet og friskhed – det fik jeg desværre ikke her. Det her var langt under niveau, og jeg kommer ikke igen.

14. februar 2026

Når en fejl beviser kvaliteten

Vi har brugt Bar’Sushi nogle gange i 2025. Altid med en førsteklasses service og noget rigtig lækker Sushi - absolut intet at klage over. Der var derfor heller ingen tvivl om, hvor Nytårsmiddagen skulle komme fra.

Alt i forhold til bestilling og afhentning gik helt som aftalt og forventet. Den leverede sushi var også meget indbydende, og smagene var der heller intet at udsætte på. Alligevel var kvaliteten et godt stykke fra det, som vi var vant til fra tidligere. Skal det så trække ned i anmeldelsen? Ikke i dette tilfælde. Vi begår alle fejl i ny og næ, spørgmålet er, hvordan de bliver håndteret.

I dette tilfælde kunne håndteringen ikke være foretaget bedre og levede til fulde op til de oplevelser vi hidtil havde haft med Bar’Sushi, Nørrebro. Vores henvendelse blev taget alvorligt, der blev givet en forklaring og der kom et fint udspil til løsning. Ingen brok, ingen sure miner - bare god kommunikation og kundeservice.

En sushi-restaurant forventes at servere god sushi, så det sætter forventningen. Den reelle prøve er derfor, når tingene ikke går som forventet, og den prøve bestod Bar’Sushi, Nørrebro, med glans.

Vi glæder os til næste besøg eller take away med FEM store stjerner.

31. december 2025

Fik sushi ad libitum i går

Fik sushi ad libitum i går. Der var ikke særlig godt. Stykkerne bar klart præg af, at der skulle nogle billige stykker over disken. Primært krabbe og andet der ikke havde med lækker fisk at gøre. Når der endelig var laks eller tun , var stykkerne af fisk så små, så de ikke kunne smages. Så man sad primært og spiste ris og sushi stykker kokken ikke burde være stolt af. Kan ikke anbefales, hvis man elsker lækker sushi der er gjort noget ud af. Vinen bliver blot stillet ved disken og ofte ikke engang åbnet, det må du selv stå at bikse med. Et godt råd. Man må godt gøre sig lidt mere umage, så man kan være stolt af det arbejde man udfører.

17. januar 2026

Tørret sushi

Service: Jeg observerede en mandlig medarbejder der gav den bedste service og god oplevelse. Så havde vi det som om den ung pige der var derinde bare hav en mærkelig attitude, særligt over telefonen hvor vi bestilte. Hun var meget flappet og utålmodig.

Maden: -1/10 Altså what en kedelig og tør omgang .

Indretning: flot butik

5. januar 2026

Fantastisk oplevelse !

Fantastisk oplevelse !
Min kæreste og jeg har flere gange spist på Bar Sushi Nørrebro og benyttet deres all you can eat, og vi er overraskede hver gang over, hvor godt det er.
Alt fra det venlige personale til den flinke sushikok er i top – med god humor også 😉
Sushien i sig selv er en oplevelse, med gode råvarer. Og det er helt fantastisk, at man ikke bare træder ind til den klassiske ad libitum-oplevelse og får stukket en iPad i hånden.
Her får man god service hele vejen igennem og bliver spurgt ind til eventuelle allergener og præferencer, så sushien bare smager fantastisk.

Vi kan kun anbefale stedet og kommer igen – som altid!

8. januar 2026

Jeg har til aften afhentet sushi i…

Jeg har til aften afhentet sushi i Dalum. Jeg mangler 8 stk sushi og får besked på, at det er min egen fejl, da hun læser ordren op. Det er hvad det er, men attituden omkring det kunne være mere kundeserviceminded efter min optik. Derudover lå sushien hulter til bulter, selvom jeg fragtede det i bil. Risene er ikke helt færdigkogt, og det er nok ikke her man skal bestille fra, hvis man ønsker kvalitet.

8. januar 2026

Vi afhentede sushi fra Bar Sushi i…

Vi afhentede sushi fra Bar Sushi i Dalum til nytårsfesten. Vi må sige, det var skuffende! Nogle af rullerne var risene ikke kogt. Sushien var klisteret fast til bakken, så sushien gik i stykker, når man tog den ud. Det håndværksmæssige i at lave sushi bar præg af fortravlethed eller manglende evner. Vi er så skuffede over niveauet!

31. december 2025

Jeg ventede 1 time på min mad

Jeg ventede 1 time på min mad. Og de skrev ikke at de var forsinket. Da vi ringede til dem ventede vi 10 min. på at komme igennem. De sagde de at det var Just Eat skyld, men det var tydeligt at det ikke var dem.... Sidste gang vi bestiller ved dem ..

28. november 2025

Tabt sushi-æske?

Vi fik leveret sushi fra restauranten på Dalumvej i Odense. Da vi åbnede den ene æske, lå sushien totalt hulter-til-bulter og selv om sushien var ok, var det æstetiske udtryk meget dårligt. Mit bedste bud er at æsken har været tabt.
Jeg skrev samme aften en mail til restauranten, hvor jeg vedhæftede billeder som dokumentation. Seks dage efter har restauranten ikke svaret på min henvendelse.

7. oktober 2025

Kedelig

Kedelig sushi til prisen.
Små ruller (på trods af at der primært blev valgt delux uramaki ruller) tørre ris og meget lidt fisk. Ingen pynt

Alt i alt skuffende oplevelse

28. august 2025

God mad og service

Lækreste sushi og det sødeste personale!

Jeg har flere gange købt mad ved Bar'sushi og med fødevareallergi (soja, nødder) kan det tit være bøvlet. Jeg har altid fået fantastisk betjening og fået mad jeg har været tryg ved at spise!

15. august 2025

Kan anbefale

Maden kom hurtigt til aftalt tid efter bestillingen blev lavet. Smagte rigtig lækkert og der manglede ikke noget. Betjeningen var super sød og professionel!

Ikke sidste gang jeg bestiller herfra 😋

24. juli 2025

Dårlig oplevelse i Dalum

Dårlig oplevelse i Dalum. Vi ville købe deres tilbud på sushi + drikkevarer ad libitum. Vi havde bestilt bord og skrevet det var det vi skulle have i kommentarfeltet. Vi blev mødt af utrolig dårlig service, og personale som slet ikke var til stede i restauranten. Efter at have stået i kø i 10 min til skranken, fik vi af vide vi skulle finde et bord hvor der var dækket op til to, og så ville han komme ned til os. Vi sad så de første 20 min ved vores bord, hvor han så ekspedere to andre kunder som var kommet 10 min efter os, vi fik ingen information eller mulighed for at tale med personalet, da han efter bare gik ind og hang videre over skranken i telefonen til take away. Efter ventetid på at bestille nu var på 30 min valgte vi at gå. Synes det er fusk at kalde et tilbud for ad libitum i 2 timer, når man skal vente 40 min bare på at få information og “bestille”, + uden noget at drikke. Hvis man kunne give en oplevelse herinde minus havde jeg givet det.

23. juli 2025

3 timers levering ved mad fra…

3 timers levering ved mad fra bar”sushi.
Da vi havde ventet 2 timer på maden, ringede jeg til bar’sushi i Dalum for at afbestille maden. De henviste til firmaet “Just Eat”, men “Just Eat” sendte annulleringen retur til Bar”sushi. Tage ansvar for en annullering, ville ingen af de samarbejdende firmaer. Selv efter 4 dage har de fortsat ikke svaret på den email jeg sendte.
Efter 3 timer og gentagne forsøg på annullering, kommer maden alligevel med levering Just eat. Jeg beder manden tage maden med retur, da mine børn ikke skal tilbydes Sushi, der har stået på et bord i 3 timer. Hvilket han desværre nægter.
Det var absolut spild af + 500kr på min datters fødselsdag.

28. maj 2025